Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Skjøt til avløp fra vask


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Trenger en skjøt til avløpet fra vasken på badet. Tidligere eier har funnet en overgang fra 40 til 32mm som er akkurat for kort, og teipet denne sammen. Det har vel forsåvidt holdt, men hele greia løsnet når jeg skulle rense vannlåsen. 

 

Jeg har foreløpig teipet den provisorisk, men ønsker en litt mer varig løsning. Jeg er ingen rørlegger, men en slik enkel skjøt bør vel være overkommelig å ordne selv. Er jo ikke noe trykk i avløpsrøret.

 

Så på denne i dag https://www.biltema.no/bygg/vvs/rorinstallasjoner/avlopsror/overgang-32-40-mm-2000018293 , men problemet er er at den har gjenger på ene siden (og er litt for kort, akkurat som den gamle jeg har).

 

Finnes det noe med gummitetting på begge sider? Rørene som skal skjøtes er glatte begge to, ingen av de har gjenger. Og finnes de overgangene i litt lengre variant?

 

Lagt ved et bilde av min nydelige (høyst midlertidige) fix:

 

Som dere ser på bildet går overgangen og rørstussen fra vasken så vidt i hverandre, noe som ikke gir spesielt god tetting. I tillegg står den litt i spenn, noe som gjør at det skal veldig lite til før de sklir fra hverandre og vannet renner på gulvet.

 

post-79814-0-34322200-1551878068_thumb.jpg

Endret av Niram
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...