Gå til innhold

Hotel i Danmark


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tillater økonomien det anbefaler jeg Avenue som har gode rom og det som er kåret til byens absolutt beste hotellfrokost utenom d’Angleterre (som er i kvalitets- og prisklasse HELT for seg selv og hvor værelsesprisene selv i ferien sjelden er under 4000 DKK/5000 NOK pr natt) - men vær klar over at dansk “morgenmad” og norsk frokost IKKE er det samme, så ikke forvent f eks bacon eller andre varmretter. Avenue finner du helt konsekvent om sommeren rimeligst på elvoline.com, men det har fire stjerner og er ikke noe billighotell. Velg economy single om du er ute etter enkeltrom, economy double om du er ute etter dobbeltrom med ekte dobbeltseng 150 cm (en dyne/en madrass) eller standard double om du er ute etter dobbeltrom med to 90 cm senger som kan flyttes fra hverandre/sammen etter ønske. Unngå superiorrommene, de er 2-3 kvm større, men gir ellers ingenting ekstra og ligger maks ugunstig i forhold til trafikken. 

 

Hotellet ligger ved Åboulevarden like ved Peblingesøen og går du ned hit bytter Åboulevardenført navn til Gyldenløves gade og så til H C Andersens boulevard. Noen få kvartaler videre er du på baksiden av Tivoli og umiddelbart ved Københavns museum, et kvartal borte ligger Nasjonalmuseet og to kvartaler borte Christiansborg Slot. Går du i stedet langs Peblinge sø kommer du til botanisk hage og geologisk museum. 

 

Masse hyggelige gater med små kafeer rundt hotellet, prøv f eks Auto ved Folkeparken, kjent for sin blåskjell- og pommes frittes-lunsj a la Belgia. Ikke langt borte ligger også  https://overfor.dk/index.html som absolutt kan anbefales om du vil ha et spisested der lokalbefolkningen i området går. Det kan for så vidt hotellets egen gårdshage også, men der er lite mat og mye drikke (inkl egenbrygget øl). Peisestue har hotellet også.. 

 

Det tar et kvarter å gå herfra til “Strøget” og enhver buss utenfor (på motsatt side i forhold til hotellet) skal til sentrum om du vil slippe det kvarteret. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...