Gå til innhold

SNIKTITT: Microsoft HoloLens 2 – Dette er helt rått


Anbefalte innlegg

 

Jeg håper at v3 blir priset slik at det kan bli allemannseie! :)

 

Hva vil du bruke de til, da?

Her kan jeg godt tenke meg at det vil bli mange bruksområder både i det private livet og som èn ansatt i en bedrift.

 

I privatlivet ville jeg ha brukt denne teknologien til å:

 

- Prate med andre som har det slik at man kan se personen holografisk.

 

- Få hjelp av folk som har fagbrev f. eks elektronikk, rørlegger. osv slik at man selv kan gjøre jobben uten at man behøver å betale for transporten.

 

- Sette opp en holografisk TV-skjerm som man enkelt kan justere størrelsen til sitt eget ønske, og kan deretter streame XBOX og PS4. Det vet jeg dem har funnet løsning til for ihvertfall til PS4. Større sannsynlighet for å ødelegge en realistisk TV fremfor holografisk TV.

 

- Sette opp en holografisk PC-skjerm til en valgt størrelse.

 

På bedriftsiden som ansatt så vil man få økt produktiviteten betraktelig.

 

Her ser jeg store upside for leger (fastlege, operasjon), tannlege

 

- Militæret (selv om jeg har delt mening om det)

 

- Undervisning i skoler - mange små barn med lese- og skrivevansker spesielt ville ha hatt stort nytte for disse produktene. Slik at dem kan bli forklart oppgavene på en helt annen måte. Slik at dem kan hende dem forstår oppgaven enklere.

 

- Transport (jeg vet jo telefonen og andre hjelpemidler som fører folk via google maps kan stjele mye oppmerksomhet. Tenk deg heller å se en liten pil på veien? Da ville man ikke ha mistet så mye fokus. (Begrenset funksjonelt imens man er på Google Maps - bør det jo være slik at man ikke misbruker AR-funksjonen til å miste oppmerksomheten)

 

- Pluss mange andre bedrifter ville selvfølgelig hatt en stor upside. Her er det egentlig kun fantasien som setter begrensning. Pluss ansatte vil kunne hjelpe hverandre på èn enklere måte i stedet for å måtte reise dit personen er. Så kan man heller være på kontoret eller hjemme og hjelpe personen til å forklare hvordan man løser problemet.

 

Jeg kommer garantert til å kjøpe produktet. Visste godt at VR ikke kom til å ta helt av, og V1 eller V2 kommer nok heller ikke til å ta det helt av, men jeg er veldig sikker på at enten V3 eller V4 kommer til å ta av når prisene begynner å falle og har flere bruksområder for privatpersoner. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Da her jeg prøvd denne saken på jobb. Jeg har aldri hatt 3D briller på meg før, så dette var en ny opplevelse. Har ikke sammsyn, så jeg har ikke tidligere fått utbytte av 3D film og slike ting. Her tok vi opp en stål modul vi skal bygge.  Det var ingen problem for meg å se avstander og slikt i denne.  Ser for meg en versjon til bruk når man er på ferie på ukjente steder.  Sjikkelig Turist guide med 3D og lyd :-)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...