Gå til innhold

Bioware erkjenner at det gjenstår mye jobb for å forbedre Anthem


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som skjer hele tiden med de alle fleste spill. Ingen grunn til å legge en utvikler for hat basert på dette. Smøre seg med tolmodighet skal nå jeg gjøre, og det tåler jeg :)

 

Feil holdning. Det at det "skjer hele tiden med de aller fleste spill" er ikke en unnskylding, latskap fra utviklernes side. Samme gjelder utviklingen når det kommer til "Early access". Ush, dritt lei uferdige spill ved launch.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Synes det er kjipt at det går som det går med Bioware.

 

Grunnen til at jeg var fan var pga Dragon Age og Mass Effect. Fantastiske SP opplevelser som er varemerket til Bioware. Og er temmelig sikker på at de egentlig kjenner sin kundebase så mistenker at det er pengemaskineriet EA som er skylden her. Det virker som når de har knekt en kode, og det involverer multiplayer med store melkemuligheter, så skal alle selskapene deres lage multiplayer. Og det synker tydeligvis ikke inn at det finnes millioner av fans som ønsker gode SP opplevelser, noe feks Witcher, Skyrim, GTA og RDR2 beviser.

 

Et kvalitetspill innen dragon age, mass effect eller star wars hadde fått både rykte og salgstall opp på hesten igjen. Selv hadde jeg kjøpt på release.

 

Dette spillet interesserer meg veldig lite, kan vurdere det om 1 år om det blir billig, polert og med noen gode historie oppdrag.

Lenke til kommentar

Her er det nok EA som utgiver har lagt press på for å få spillet ut dørene så fort som mulig. Selvfølgelig for å få melkekua i gang.

 

Hvorfor ikke EA gir Bioware tillatelse til å lage et single player Star Wars rolle spill, fatter jeg ikke. Det er slike spill Bioware kan lage.

Lenke til kommentar

Travis Day har lagt igjen noen tanker og ord om spillet slik det er nå, som Camden har sett og svart på. Ikke akkuratt nyheter, men han ordlegger seg litt annerledes enn folk flest, og har tyngde bak ordene som utvikler, så BioWare tar til fornuften forhåpentligvis.

 

Jeg har spilt myyye diablo, division og litt destiny. Merker fort hva som savnes i dette spillet selvom jeg liker det. Er gearlvl 490 nå uten chest exploits osv. Mye av feedbacken som har kommet, hadde de kanskje ikke funnet ut av uten å åpne for massene, men spillet burde helt klart vært utsatt kanskje 6 måneder til. Er mange ting som burde vært på plass i en lootershooter.

Endret av blcmn
Lenke til kommentar

 

Dette spillet får meg til å innse hvor bra Destiny 2 er..

Dette er vel det man kan kalle en flopp nesten på lik linje med Fallount 76 i følge metacritic.

 

Skaters gonna skate

 

Samme Destiny 2 som alle sa var ræva frem til Forsaken? Samme Fallout 76 de fleste er enige i at begynner å bli bra?

Regner med du har både Floppout 76 og Floppthem i samlingen :D

 

"som de fleste synes at begynner å bli bra? begrunn din påstand, kilder tatt"

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Her er det nok EA som utgiver har lagt press på for å få spillet ut dørene så fort som mulig.

 

Her har Bioware brukt 6 år på utvikling. Det fremstår åpenbart at spillet ikke var klar for utgivelse, men det er først og fremst Bioware som er skyld i dette.

 

Folk må for øvrig huske på at et selskap er ikke bedre enn de ansatte i staben. Nytter ikke å forvente kvalitet på bakgrunn av at selskapet slapp gode spill for 5-10 år siden. Bioware i dag er ikke Bioware for noen år siden. Det samme kan sies om Valve og Blizzard.

Endret av Donkey Kong
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Forhåpentligvis så vil Bioware bare fortsette å forbedre og lytte til spillerne slik dem gjør nå. Da vil nok Anthem ha potensialet til å bli veldig bra etterhvert.

 

Men selv om spillet har sine mangler og feil idag. Så er det en ting dem har så til di grader fått til. Og det er hvor fantastisk gøy det er å fly rundt. Kamp i Anthem er som en dans hvor du flyr rundt og du virkelig føler at du er "badass" idet alt av bevegelser og angrep du utfører er får fiender til å lyse opp i flammer og eksplosjoner.

 

Det er rett og slett skikkelig rått! Det beste med Anthem er hvor perfekt gameplay er. Så får vi se da hvor lang tid det vil ta å ordne opp i endel ting for å få helheten bedre.

Lenke til kommentar

Regner med du har både Floppout 76 og Floppthem i samlingen :D

 

"som de fleste synes at begynner å bli bra? begrunn din påstand, kilder tatt"

 

For å si det sånn trenger de bare legge til noen NPCer i Fallout 76, så har vi et spill de aller fleste er svært fornøyd med. Så lite skal til for å gjøre en "flopp" til en klassiker. Hadde du brukt to sekunder på å tenke i stedet for å trolle ville du skjønt det, og du ville kanskje også ha fått med deg at et spill som har vært ute i tre dager ikke kan regnes som noe som helst ennå. Om du mot all formodighet i tillegg hadde giddet sjekke fakta ville du sett at No Man's Sky, Star Wars: Battlefront 2 (ja, det nye), Rainbow Six: Siege og Elder Scrolls Online lever i beste veldgående den dag i dag. Selv Star Wars: The Old Republic lever bra, til tross for at det "døde" da det ble Free to Play for fem, seks år siden. Er bare idioter som ikke skjønner at onlinespill alltid er i utvikling. Men er noe med at man faktisk må prøve å sette seg inn i fakta før man uttaler seg alt for mange ikke klarer helt å skjønne.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...