Gå til innhold

TEST: Samsung Galaxy S10


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synd vi får S10 med prosessoren Exynos og ikke Snapdragon som i USA. Er visst en del tregere. Snakk om problemer med batteritid og varme også tidligere.

 

https://www.androidpolice.com/2019/02/26/the-snapdragon-855-powered-galaxy-s10-spanks-the-exynos-9820-model-in-benchmarks/

Ja Exynos fra i fjor var rimelig dårlig. Den scoret bra i Geekbench og det gjør den vel i år også. Og folk går jo rundt og tror den da er bra, men det er den ikke. Disse testene her tester reell ytelse.

 

Ikke var det bare problem med design i forrige gen, men også scheduler var dårlig. Anandtech fikk bedre resultat med en custom versjon de laget selv...

 

Når er vi over på kun 2 Samsung custom kjerner vs 4 for forrige gen, så det hjelper nok, Både Huawei og Qualcomm bruker ARMs A76, som også Samsung bruker 2 av. Så har de to av sine egne for å gi mer performance, men vi ser jo hvordan det slår ut i praksis...

Lenke til kommentar

Er det verdt å kjøpe en S10 til 9500,- når en får P20 PRO til under 5000,-? 

Hvis ikke pengene er noe problem, så ligger verdien i hva man får, ikke hva man slipper å betale for det. Og for noen er det helt sikkert verdt det. Jeg må si skjermen, kamera og fingeravtrykksløsningen frister veldig.

Lenke til kommentar

Jeg sitter med S7, en telefon jeg stort sett er veldig fornøyd med. Men med bare 32 GB lagring og batteri som begynner å bli dårlig så er det ganske sannsynlig at jeg oppgraderer snart.

 

S10 er fullstendig uaktuell. Prisen er brutal, og den er altfor stor.

 

Men så ser jeg S10e som er ca. samme størrelse som S7, har fire ganger så mye lagringsplass som S7 og også støtte for to SIM-kort. Den er fortsatt stivt priset, men S10e er definitivt en verdig oppgradering fra S7 slik det ser ut nå.

 

Jeg tror ikke jeg er den eneste som kan bli lokket til å oppgradere fra S7.

 

Edit: Savner forresten test av S10e. Hvorfor så raskt ute med S10, men så sent ute med S10e, en telefon som sannsynligvis vil selge langt bedre enn toppmodellene?

Endret av hekomo
Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Det er litt snedig at de to verste sidene med denne telefonen – som burde gitt kraftig karaktertrekk – ikke nevnes med ord.

 

Dette er henholdsvis frontkameraets elendige kvalitet (eneste som nevnes med frontkameraet er at det kan brukes til å låse opp telefonen i mørket), og hvor dårlig fingeravtrykksleseren fungerer (bruken av den er ikke nevnt).

 

:hmm:

Endret av Olvis
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ble mulighet for å bruke den manuelt i siste oppdatering ja, desverre har den ikke blitt noe bedre enn før. Huawei, Google og Honor mestrer dette adskillig bedre. Håper Samsung kommer med en skikkelig løsning snart!

Skal komme en større oppdatering, der dette skal bli fikset Endret av Tåkelys
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 måneder senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...