Gå til innhold

Samletråd for nye SINNSYKE PC/libs ting i Europa og vestlige samfunn


zeebra

Anbefalte innlegg

https://williamsinstitute.law.ucla.edu/wp-content/uploads/AFSP-Williams-Suicide-Report-Final.pdf

 

De har en enormt høy selvmordstendens samme hva som skjer. Og den høyeste er blant de som står dårlig finansielt.

 

Ganske tydelig at denne sinnssykdommen enkelt og greit bare kommer med en større sjanse for selvmord.

Rapporten din sier:manglende aksept korelerer med selvmordsraten, ikke «uansett hva skjer»

 

In this study, we found

a markedly high prevalence of lifetime suicide attempts among respondents who reported experiencing stressors related to anti-transgender bias,

Endret av jjkoggan
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er det kommet mange poster jeg har lyst til å svare på siden sist jeg var her, og for å pøve og holde en viss struktur må jeg adressere disse i separate poster.

Hvordan mangler min argumentasjon objektivitiet? Sosiologi er ikke vitenskap, dette er en objektiv sannhet, sosiologer er heller ikke vitenskapsmenn, forskere derimot kan de derimot være.

 

P.S. det eneste "beviset" som har blitt presentert i denne tråden er ordboksdefinisjonen av "gender" som beviser att noen bruker ordet som en kvasi "vitenskaplig" terminologi.

Du verden.

 

Falt du oppi saltgryta som barn eller..?

 

Gender er helt tydelig definert.

Ingen bør ha noen problemer med å forstå at gender -- både opprinnelig og i faglig forstand -- ikke henviser til om noen innehar en penis eller vagina, men hvilke kjønnsrollemønster de følger.

 

Det trengs ikke noen vitenskapelig teori for å beskrive observerbare fenomener.

Det trengs bare observasjoner.

Og ikke engang det -- bare se på religion.

 

Men nå mener jeg at det er ganske godt obsevert at transgender-personer finnes, og forskning har demonstrert at det ikke er noe galt med hjernene deres -- og WHO fjernet transgender som diagnose, fordi det ikke er en diagnose i seg selv -- selv om de opplever stress til at de ofte blir syke av sin naturlige tilstanden -- godt hjulpet av mennesker på utsiden.

 

Å benekte at gender er ekte og separat fra sex, er som å benekte at kvinner og menn har forskjellige personligheter -- og at mennesker kan ha personligheter som ligger i bortenfor eller på motsatt side av hva kjønnet deres vil tilsi.

 

Eleven er en komplett idiot.

Endret av Red Frostraven
  • Liker 1
Lenke til kommentar

De fjernet den bare på grunn av politisk press fra PK grupper.

Alternativt så viser forskningen at transgender faktisk er transgender -- og ikke lider av noen sykdommer.

 

Våre gener programmerer ikke vår identitet eller vår seksualitet direkte, men gjennom hormoner.

 

Dette demonsteres gjennom XY-menn som er immune mot testosteron:

 

Er mindre maskuline enn vanlige XX-kvinner i utseende, stemme og hårvekst, og har normalt kvinnelige utvendig genitalia.

Testiklene ligger der hvor eggstokkene ligger.

Den eneste tydelige forskjellen mellom er at de mangler livmor / trakt, og aldri får mensen -- og at det ikke finnes tilfeller av testosteronimmune XY-"kvinner" som liker kvinner, eller som er transkjønnede.

 

Alle totalt testosteron-immune "menn" identifiserer som kvinne, og liker menn.

 

Altså vet vi at dette er standard-tilstanden, om ikke et foster påvirkes av testosteron:

Det vil identifisere som en kvinne, og vil like menn.

 

Seksualitet og kjønnsidentitet er altså begge medfødt, men utvikles ikke som respons på ens genetikk, men på hormoner, under utviklingen.

 

WHO hadde simpelthen rett når de fjernet det som diagnose

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Her er det kommet mange poster jeg har lyst til å svare på siden sist jeg var her, og for å pøve og holde en viss struktur må jeg adressere disse i separate poster.

Hvordan mangler min argumentasjon objektivitiet? Sosiologi er ikke vitenskap, dette er en objektiv sannhet, sosiologer er heller ikke vitenskapsmenn, forskere derimot kan de derimot være.

 

P.S. det eneste "beviset" som har blitt presentert i denne tråden er ordboksdefinisjonen av "gender" som beviser att noen bruker ordet som en kvasi "vitenskaplig" terminologi.

Din argumenterer ofte at ingen klare konklusjoner kan trekkes av forskninrapportene du ikke liker fordi det «ikke er vitenskap» eller «forskeren er en ideolog» uten å komme med noe saklig kritikk mot forskningsrapporten selv

 

Det er også ikke et objektivt faktum at sosiologi ikke er et vitenskap. Det ligner mye forskning om prosessor hvor det er vanskelig å isolere faktorer, faktorer som er lite forstått i seg selv

Endret av jjkoggan
  • Liker 2
Lenke til kommentar

WHO hadde simpelthen rett når de fjernet det som diagnose

 

Nei. De gjorde det utelukkende på grunn av press fra transaktivistgrupper. 

 

Akkurat som store universiteter sletter forskningsstudier på området etter press fra slike grupper. 

 

 

"Brown University has removed research from its website which hypothesised that teenagers who came out as transgender were more likely to have friends who were transitioning and were influenced by YouTube videos and social media. Academics accused the university of bowing to pressure from activists after it removed a news article and link to Lisa Littman's research. A tweet promoting the paper has also been deleted. "

 

 

Tror du dette er et bra forskningsklima for objektiv forskning når forskerne ikke kan uttrykke det forskningen kommer frem til? I think not.

 

Disse transaktivistene er de samme folkene som står og heier på når menn som tror de er kvinner knuser ekte kvinner i styrkekrevende sporter som vektløfting. Dette er menn som ikke er gode nok til å vinne mot menn, så de tar en snarvei for å få berømmelse og medaljer. 

Endret av debattklovn
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg tror forskningsklimaet er svært bra, men at forskere med forutintatte holdninger med hubris i sykeliggjøringen av transseksuelle, og gjerne også sykeliggjøringen av homofile, får støtte fra konservative for å produsere forskning som fremmer deres syn, på bekostning av reell vitenskap.

Du lenket til en hypotese som ble fjernet.
Jeg anser det minst like sannsynlig at undersøkelsen var en skamplett med anti-trans-bias som falt for første og beste fagfellevurdering fordi de antok at korrelasjon medførte kausalitet -- altså at transgender ikke så på transvideoer fordi de var trans, men at de ble trans av å se på transevideoer.

Hvordan tolker konservative at deres uvitenskapelige tull blir fjernet, selv om det er av god grunn?
Med anklager om sensur.

I følge din egne kilde -- en høyreorientert avis med sterkt konservativt bias -- fjernet Brown University undersøkelsen på grunn av metodologien i undersøkelsen.
Undersøkelsen ble gjort blant mennesker som påstår at de er foreldre, som vanker på anti-trans nettsteder for konservative og religiøse.

Studien var basert på intervjuer med foreldre om deres opplevelse av transbarn -- altså ikke forskning på barn fra fødselen av i en kontrollgruppe.
De konkluderte med at barna plutselig ble transseksuelle, basert på foreldrenes opplevelser av at barna deres plutselig begynt å gå med "feil" klær og se rare videoer, i puberteten, når kjønnsdriften setter inn.

Selvsagt ble ikke forskningen fjernet fordi den var kontroversiell, den ble fjernet fordi det var et makkverk:
https://www.buzzfeednews.com/article/shannonkeating/rapid-onset-gender-dysphoria-flawed-methods-transgender
 

Forskningen gjaldt transgender-personer sett fra foreldrene sin side, som plutselig oppdager at barna deres er transgender, og hadde ingen oppfølging av foreldrene eller undersøkelser av barna -- kun 90 spørsmål stilt foreldre.

Sidene hun la ut undersøkelsene på var generelt konservative med anti-trans bias.
Vilkårene for å få være med på undersøkelsen inkluderte ledende informasjon om hva hun ønsket å finne fra svarene til foreldrene, og kunne åpenbart plante bias.

 

 

The biggest scientific problem with the study, according to Restar, is how it obtained its data. Littman placed a 90-question survey on three websites — 4thWaveNow, Transgender Trend, and Youth Trans Critical Professionals — and received responses from 256 parents.

Before filling out the survey, the parents had to sign consent forms for participation. And in those forms, Littman describes “social and peer contagion” extensively. This, according to Restar, could have easily biased the respondents to give answers confirming the idea of social contagion. What’s more, those three websites are known for their trans-critical views.

From a methods standpoint, one could say she was looking for individuals who have specific beliefs that could confirm her hypothesis — which is a symptom of biased sampling,” Restar said.

What’s more, ROGD is not a clinical diagnosis, and has not been validated by medical professionals. Littman made no attempts in her survey to precisely define what “rapid onset” meant, or when exactly parents should note their child’s “puberty” began.

Hun legger ut spørreundersøkelser på anti-trans-sider eksplisitt for å komme i kontakt med foreldre som mener at barna deres ikke er transgender men påvirket av peer review.

At foreldrene ikke oppdaget noe før betyr ikke at barna ikke var transgender hele livet.
Og forskerene giddet heller ikke å sjekke validiteten til respondentene sine svar.

Undersøkelsen er ikke totalt ubrukelig, da den gir innsyn i foreldrenes opplevelser og bias -- men den er ubrukelig for å si noe om barna sin utvikling eller samfunnets påvirkning av transpersoner.


Men enda viktigere -- du postet en lenke til at denne undersøkelsen ble fjernet, uten å gjøre noen som helst undersøkelser angående hvorfor.

Det er også verdt å påpeke at forfatteren publiserte forskningen i konservativ anti-trans journal, og at hun ikke jobbet for noe Ivy League universitet.
...

Det er akkurat som klimavitenskap.
Mekanikerene og dykkerene som mener at global oppvarming ikke kan skje på grunn av mennesklig påvirkning får publisert vitenskapen sin hos konservative sider -- men får rapportene sine fjernet fra seriøst sider, og roper sensur.
---

Og det sier seg selv at biologiske menn ikke skal konkurrere med biologiske kvinner, eller at biologiske kvinner på testosteron skal få konkurrere med kvinner.
 

Endret av Red Frostraven
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Klart den var.

Du har ingen problemer hvis data ble samlet fra websider som tiltrekker folk med et bestemt perspektiv? Det er dårlig vitenskap.

 

Littman modifisert papiret forresten.

 

 

Du kan lese rapporten (som aldri ble fjernet forresten) på Brown Universitys websiden her:

 

https://vivo.brown.edu/display/llittman#Publications

Endret av jjkoggan
  • Liker 1
Lenke til kommentar

PLOS-One.png

 

Her er hvorfor studien ble fjernet: kritikk fra transekstremister. Ikke på grunn av dårlig vitenskapelig kvalitet. Kjønn ved fødsel er visst "transfobisk" nå. PC-kulturen når nye lavmål. 

Selv din orginale kilde, en høyreavis som ikke har noen problemer med å finmale sannheten til fordel for konservative syn, fikk med seg at forskningen ikke var seriøs -- og at den hadde alvorlige problemer med metodikken.

 

Selv om det finnes kristiske tweets mot den dårlige forskningen, så betyr ikke det at det er disse tweetene som fikk fjernet den dårlige forskningen.

 

Korrelasjon medfører ikke kausalitet.

 

Som er den ene og viktige tingen undersøkelsen også feilet grovt på, etter å ha instruert foreldrene om at undersøkelsen forsøker å finne sammenheng mellom gruppepress og at foreldrene plutselig oppdager at barna deres er transgender.

 

At barn plutselig, i puberteten, begynner å se videoer av transseksuelle og oppsøker andre transseksuelle, betyr ikke at de ble transseksuelle av videoene eller påvirkningen.

Det er total absurd:

Det er betydelig mye mer sannsynlig at de var født transseksuelle, "tvunget" til å oppføre seg annerledes enn de identifiserte som frem til puberteten, og hormoner tvinger dem til å være seg selv og finne likesinnede.

 

Og joda.

Det finnes helt sikkert noen mentalt syke mennesker som egentlig ikke er transgender eller transseksuell men som tror de er det -- på samme måte som det er mennesker som genuint tror at de er en tidligere død person, eller en gud, eller et annet menneske, eller ikke et menneske i det hele tatt.

 

Men det er betydelig mye mer uvanlig.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

KKK saksøker fraternity fordi de kopierer deres rasistiske stilen

 

After a video of Sigma Alpha Epsilon members from the University of Oklahoma singing a racist chant surfaced earlier this week, the fraternity has come under intense scrutiny—the latest being a lawsuit filed by the Klu Klux Klan, which claims SAE’s chant plagiarized its trademarked style of racism without seeking permission.

 

https://runt-of-the-web.com/kkk-sues-oklahoma-fraternity

 

Rasistiske snowflakes!!!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

KKK saksøker fraternity fordi de kopierer deres rasistiske stilen

 

After a video of Sigma Alpha Epsilon members from the University of Oklahoma singing a racist chant surfaced earlier this week, the fraternity has come under intense scrutiny—the latest being a lawsuit filed by the Klu Klux Klan, which claims SAE’s chant plagiarized its trademarked style of racism without seeking permission.

 

https://runt-of-the-web.com/kkk-sues-oklahoma-fraternity

 

Rasistiske snowflakes!!!

 

Lenken din ser ut til å være en wordpress logg inn-stjeler? Og hvordan er rasister PC/lib?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...