Gå til innhold

Tesla - kaféen


bshagen

Anbefalte innlegg

37 minutes ago, Simkin said:

Ikke noe å hoppe i taket for akkurat. Men er det slik at Kartdelen av skjermen er blitt mindre, mens delen hvor du ser bilen er blitt større? Hvordan er dette under kjøring? Er det noe fordelaktig å ha kartet mindre?

Ser det fremdeles står V10.2 og ikke V11, så da kommer det vel mer snacks.

Finnes vel enda folk som kjører rundt med slikt kart og er fornøyd

14_GO_LIFESTYLE_TRAFFIC.0.thumb.jpg.03b8bfbda930b0d3820d992c76081bee.jpg

Så kartert på skjermen i bilen er nok enda stort nok.

Men kan trøste deg med at det kommer en oppdatering hvor man selv kan velge layout.

https://www.teslarati.com/tesla-multiple-display-option-touchscreen-configurable/

Endret av Complexity
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da fikk jeg tatt en kjapp titt på sw48.26 og for den som må forholde seg til tidsbasert nettariff så kan man nå legge inn det tidspunktet på morgenen hvor strømmen ikke lenger er billig. 

Den har for så vidt vært der hele tiden, det er den som gjør at bilen er ferdig ladet til 0600 selv om du har satt avreise til kl0800, forskjellen er at nå kan du sette tidspunktet selv. Standardverdien(06) passer bra både med Elvias og Glitre energi nett sin forsøkstariff.

Lenke til kommentar
archongamer skrev (1 time siden):

Likte overhodet ikke nye skjermvisningen etter oppdateringen. At de plasserte om på noen av hutrigvalgene var greit, men synes det tok for mye skjermareal til bilinfo. Ellers ikke fått tittet så mye på det nye i denne oppdateringen. Burde kunne velge mellom ny eller gammel visningsmodus. 

Skal vistnok komme konfigurasjons muligheter senere. Er også nevnt at UI skal endres totalt. Det de gjør nå ee jo bare forberedende arbeid til innføring av fsd. Alt dette kom jo ved fsd beta. 

 

Lenke til kommentar
Evil-Duck skrev (5 minutter siden):

Joda, jeg ville bare være litt smålig å tenkte jeg skulle buste en bekjent som jeg trodde hadde skrytt på seg en Performance 🙈

Skal du være helt sikker så sjekk skiltnummeret og putt inn på mekonomen sine sider. Når du trykker "i" så får du all info om bilen :)
image_2020-12-31_151838.thumb.png.4356fceb53c17ff42f99cb714186b2e8.png

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Yamazero skrev (35 minutter siden):

Hei folkens!

Hva er mest lønnsomt med tanke på finansiering?

1. Billån

2. Bake det inn i boliglånet

3. Betale fullt sum med sparemidler

Bake det inn i boliglån og regne ut slik at du betaler den ekstra summen ned på antall år du hadde ønsket på et billån 3,5 eller f.eks.

Dette fordi du er for sent ute til å få 0,25% rentekampanjen tesla hadde på biler levert ut i siste del av 2020. 
 

Så 3-6% rente på billån vs 1-2% på boliglån er noen kr og sparepengene kan du få mye bedre avkastning på andre steder som fond eller aksjer.

Lenke til kommentar

Det er mer eller mindre umulig å svare på med mindre du har noen tall på rentesatsene. Hvis billånet er 2,2% (de 3 første årene), boliglånet 2,0% og dine sparemidler kan gi deg 2,5% stabil avkastning så lønner det seg å bake det inn i boliglånet. Rentesatsene endrer seg over tid, så 100% svar får du ikke. Hvis du ikke har behov for cash i nær framtid og har sparemidler sittende på en sparekonto med typ 1% rente så er det kanskje like greit å kjøpe bilen kontant.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har hele tiden brukt 'walk away lock' men i det siste ser det ut som jeg har fått motsatt også, altså at bilen låser seg opp automatisk når jeg kommer gående, gjerne når jeg er litt under en billengde unna.

Litt 'teit' når jeg bare pusler rundt hjemme men ganske smud når jeg for eksempel har gått tur og kommer tilbake til der bilen står parkert. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...