Gå til innhold

Tesla - kaféen


bshagen

Anbefalte innlegg

bshagen skrev (7 minutter siden):

Det blir mye montering/demontering  for en som er sleggemekaniker ?

Ei lita YT tutorial, så får man til sånt. 

For dere som vurderer å erstatte pianolakken i midtkonsollen kan f.eks gjøre ting som dette: 

Fordelen med det er at du kan tørke det av om du ikke er fornøyd med engang. Siden du ser resultatet veldig godt så kjapt du trekker det opp igjen. Er jo selvfølgelig mye enklere om man kun har 1 farge vs om man ønsker et mønster av noe slag. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Complexity skrev (50 minutter siden):

Absolutt lov det, men av erfaring tidligere i denne tråden så er oophus3do og snylter bare innom for å slenge dritt om Tesla, istede for å snakke om Model 3.

Skjønner. Har bare sett dette blitt slengt ut flere plasser både her på forumet og andre plasser, og greide ikke la være å spørre da det gir et inntrykk av at folk som er glad i Tesla ikke vil høre på andres meninger, tanker og slikt. Noe som hadde vært spesielt på et forum for alt og alle. At det var myntet til enkelt-brukere tok jeg rett og slett ikke i farta :)

bshagen skrev (47 minutter siden):

EDIT: Det samme gjelder deg også Hansien. Vær så snill 

 

Oi, hei du. Ser du tydeligvis har noen personlige problemer med meg siden du er så forutinntatt her. Vil du forklare meg hva problemet ditt er? Kan gjerne ta det på PM om du ikke føler dette hører hjemme blant almenheten.

Ellers så har forumet en fantastisk ignorering-funksjon du kan hive meg på om du rett og slett avskyr meg og ikke vil ha noe med meg å gjøre :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar
8 minutes ago, Simkin said:

Folien jeg la på midtkonsollen i fjor sitter like godt enda, og det gikk overraskende lett å legge den selv rundt koppholderen. 

https://www.bilkomponenter.no/products/folie-til-midtkonsoll-tesla-model-3

Kjøpte denne

Er nok lurt å bruke litt penger på 3M folie ja. 

Jeg gjorde ikke det, og folien på planken krølla seg etter en uke, og den til midtkonsollen begynner å falle av den og ?

Lenke til kommentar

Man får kjøpt sånne RGB scannere (eller lånt fra f.eks Jotun)for RGB values. Det kan kombineres hos en som blander lakk. Derifra kan man måle RGB verdier i interiøret til bilen, også kjøper man spraylakk med samme RGB verdier, også får man midtkonsoll som passer perfekt med alle de andre fargene i interiøret, eventuelt eksteriør. 

Endret av oophus3do
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Hansien skrev (10 timer siden):

Ellers så har forumet en fantastisk ignorering-funksjon

Enig! Den er gulle god. Etter at jeg la oophus og de andre Tesla-hatertrolla der så er forumet blitt et mye mer positivt sted å være. Anbefales på det sterkeste, men kun på de aller verste trolla. ?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Mountain skrev (4 timer siden):

Er det noen som har fått bekreftet leveringstid ved bestilling i mars eller april?
 

Hadde i utgangspunktet juni-levering. Nybestillinger viste november forleden, men viser august nå.

I følge 'leveringstid på model 3' på elbilforum er levering litt i det blå nå. Avhengig av hvem hos Tesla du spør er ikke bilene som skal til Norge bygget ennå, alternativt så står de i USA og venter på transport. Noen som tidligere har fått leveringsdato har fått forskjøvet denne kraftig, med forbehold om ytterligere forsinkelser..

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
34 minutes ago, Jarmo said:

Hello :)

Var nettopp innom med kosten min, ikke noe alvorlige greier så. Dere bør ikke være så hårsåre, gutta boys. Men klart, hold dere til topicen, takk.

Noen poster med OT, persondiskusjoner, avsporing osv. fjernet..

Så det skal ikke være lov å svare på direkte angrep mens det er innafor å angripe enkeltpersoner i utgangspunktet? Snakker om talentløs moderasjon. Innlegget nedenfor står fortsatt mens svar på det ble slettet.. Complexity burde jo fått rødt kort for lenge siden slik som vedkommende hele tiden angriper andre deltakere i diskusjonen..

 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Snylter skrev (34 minutter siden):

Så det skal ikke være lov å svare på direkte angrep mens det er innafor å angripe enkeltpersoner i utgangspunktet? Snakker om talentløs moderasjon. Innlegget nedenfor står fortsatt mens svar på det ble slettet.. Complexity burde jo fått rødt kort for lenge siden slik som vedkommende hele tiden angriper andre deltakere i diskusjonen

 

Om jeg glemmer å fjerne en post er ikke noe big deal, vekke nå.

OK, back to the basic, alt ang. moderering skal tas på pm..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Mountain skrev (10 timer siden):

Model 3. Vet de har utfordringer nå med levering. Bare tenkte å høre om noen som har bestilt de siste månedene har fått eller skal få snart.

En eks-kollega* bestilte for temmelig nøyaktig en måned siden og da fikk han estimert levering i juni. Skal spørre om han har fått noen oppdateringer. 

*min første referral! Yay!!

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Vil bare nevne at referrals som gir 1500km lading på supercharger går ut på dato. Jeg fikk min bil i september og mine resterende km går ut i slutten av juni. Gitt at saldoen startet med 372 kWh har de beregnet solide 248Wh/km, det er greit. Verdien med 372 kWh er da 372 kWh * 1,7 kr/Kwh = 632 NOK. Litt smålig at de skal slette det du ikke har brukt, men det blir vel penger inn i kassa om du ganger det opp med antall brukere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
  • Uderzo gjenåpnet denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...