Gå til innhold

Tesla - kaféen


bshagen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
1 minute ago, Kahuna said:

Seriøst? Hvilken versjon er dette og hvorfor har jeg ikke sett det omtalt andre steder?

Om det er kødd så er det iallefall ikke jeg som kødder denne gangen ?

Florerer på alle facebook tesla sider for øyeblikket. Er vist en early accsess bruker som har fått. Men kan jo godt være fake for alt man vet.

Lenke til kommentar
46 minutes ago, Kahuna said:

De første har fått 2020.12 i norge men det er muligens koblet med HW3

Har HW3 og fikk den forrige oppdateringen her om dagen først, selv om bilen står tilkoblet wifi hele døgnet. Tror det er helt tilfeldig hvem som får.

Edit: nå har Tek og nevnt dette

https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/e8LzA9/tesla-viser-bilopptak-rett-pa-skjermen

Endret av Complexity
Lenke til kommentar
On 3/6/2020 at 11:13 PM, Comma Chameleon said:

Noen som har testet Oslo -> Stockholm i Tesla? Ser på trip-planner så foreslår de denne ruten i en Model 3 long range. Nå har jeg ikke testet noe langkjøring i elbiler generelt, men virker som at et stop ville være nok egentlig? 
 

Holder nok med ett stopp, hvis du er heldig med vindretningen og er en tålmodig sjel.

Men det går mye raskere å stoppe to ganger, pga ladehastighet.

Har kjørt turen en gang, med høsttemperatur og cruisen på 130 / kjøre forbi når det er trygt. Tror jeg stoppet 3 ganger. Jeg var ikke sikker på hvordan lading var på destinasjon, så måtte komme frem med over halv tank

Lenke til kommentar

Reserverte selv en Model Y da kronekursen stupte da jeg antok at prisene ville gå opp. Endre bestillingen til å legge til hengerfeste nå gir et ganske saftig hopp i prisen da man får den nye prisen på bilen også. Satser på lovlig ettermontering eller at man får tilbud om å legge til uten å endre prisen.

Litt på siden, er ikke sååå mye aktivitet i tråden og denne delen av forumet, kanskje kan døpe om tråden til en generell "Tesla-kafé"?

Lenke til kommentar
hekomo skrev (På 10.4.2020 den 15.02):

Verd å merke seg at det ikke står på bestillingssiden på Model Y at hengerfeste ikke kan ettermonteres. Det står det derimot når man bestiller Model 3. Bare en feil fra Teslas side, eller tegn på at man kan vente til etter levering med å legge til hengerfeste?

Vanskelig å si noe sikkert, men så en YouTube-video av en som har demontert en Model Y og han fant et slags cover i bakkant man kunne ta bort som han antok var til hengerfeste. Det vi kan si sikkert er hvertfall at hengerfeste har vært planen hele veien. Om det er mulig å ettermontere er litt usikkert. Så vidt jeg vet er det relativt strenge EU-regler på slikt?

Lenke til kommentar

@koots: send en mail til delivery og spør om de kan legge til hengerfeste på eksisterende bestilling uten at prisen går opp. 

@Nimrad: problemet med ettermontering på Tesla har vært at produsenten selv har sagt at ettermontering ikke er lov og dermed ikke er godkjent. Generelt er det ikke et problem å ettermontere hengerfester på biler som er godkjent for å ha et.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...