Gå til innhold

Tesla - kaféen


bshagen

Anbefalte innlegg

Er ganske interessant å se de nye videoen til Teslabjørn hvor han bruker Scan My Tesla.

Motoren fremme er nesten aldri i bruk under vanlig kjøring, selv ikke under regenerering.

 

Fikk nesten lyst å ordne dette selv. Noen her som har testa?

 

Han var vel og i Tyskland på natta og launcha bilen noen å 20 ganger for å se hva som skjer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tipper dette har vært etterlengtet for folk med Tesla i mange år nå, men da ser det endelig ut som at man kan sette opp forhåndsinnstilling av både lading og oppvarming av kupe i neste update som kommer. Det var jaggu på tide!

 

Along with the new motor control software resulting in a power increase, Tesla has released the highly-requested capability to schedule vehicle charging and preconditioning in the same update.

 

https://electrek.co/2019/10/26/tesla-update-power-automatic-navigation-more/?fbclid=IwAR08R0_eec2Mhwzo-47UdB_3fotxiPE4PNaGvOTpupw4tKlpgsd4Ukha8CM

Endret av Simkin
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tipper dette har vært etterlengtet for folk med Tesla i mange år nå, men da ser det ut som at man kan sette opp forhåndsinnstilling av både lading og oppvarming av kupe i neste update som kommer. Det var jaggu på tide!

 

 

https://electrek.co/2019/10/26/tesla-update-power-automatic-navigation-more/?fbclid=IwAR08R0_eec2Mhwzo-47UdB_3fotxiPE4PNaGvOTpupw4tKlpgsd4Ukha8CM

 

Svært gode nyheter! I dag bruker jeg Tesla Plus-appen pga dette, men den koster 25,- i mnd.

Lenke til kommentar

Dama mi låner bilen til tider og bruker da nøkkelkort, men hun klager på at hun ikke kan forvarme den slik jeg kan via appen.

 

Har skjønt det slik at man kan ordne flere brukere til appen ved å kontakte Tesla - men jeg er ikke nødvendigvis så gira på at hun skal kunne overvåke bilen min konstant. Spesielt ikke nå i disse julegavetider.

 

Kan man få en slags begrenset apptilgangt? Trenger i grunn bare å kunne låse opp å kjøre bilen samt slå på forvarming.

Lenke til kommentar

Fordi hun da vil se hva du planlegger for henne, eller fordi hun kommer til å droppe gave til deg om hun ser hva du driver med? :ph34r:

Hahaha, er nok det første ? men liker uansett ikke tanken på å ha muligheten til å bli konstant overvåket. Synes selv det er morsomt å titte når hun låner bilen for å se hvor fort hun kjører og misstenker hun kan ha samme interesse :p

Endret av Complexity
Lenke til kommentar

Så hvilken måte er den beste måten å teste på? Og hvor stor forskjell er det fra Dyno til Mustang?

Alle de forskjellige benkene fungerer forskjellig. Noen har belastning og andre har ikke. Kan få store variasjoner imellom to forskjellige dynoer. Beste måten å måle effekt på er rett på motor, men det er jo upraktisk av mange forskjellige grunner..

Finner mange gode klipp på YouTube som forklarer forskjellen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det noen som går for Antirust behandling her på sin Model 3?

 

Er jo snart så saltfaenskapet er i full gang..

 

Nå er vel Tesla litt gretten om man gjør slikt da. Er mye kabler og plugger under plasten der som blir dekket av antirust stoffet og det er de ikke spesielt happy for det med tanke på garanti.

 

Jeg er så heldig at jeg holder til nord i landet hvor det ikke saltes like mye. Min 13 år gamle Mondeo ser nesten helt ny ut i understellet til tross for 200km på tellern og aldri noe behandling, så jeg sparer nok de pengene på Teslan og.

 

Men jevnlig spyling med høytrykkspyler og skvettlapper kan nok være litt lurt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...