Gå til innhold

Apex Legends lastet ned ti millioner ganger på tre dager


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Veldig positivt overrasket over dette spillet! Likte verken Fortnite eller PUBG (egentlig hele sjangeren), men dette var kjempegøy! Raskt gameplay, og veldig kult ping-system. Har ikke opplevd en eneste feil med oppkobling eller noe heller faktisk.

 

Pro Tip: Hold inne touchpadden så kan du skrive inn en melding som blir lest opp som text-to-speak :)

Lenke til kommentar

Og hvor mange av de ti millionene er kinesiske grindere? ? ? Så selv om en ikke kan kjøpe seg til seier i følge utvikler, hvor lenge før grinderfabrikkene i Kina har spilt seg til enorme fordeler?

 

Men fra spøk til revolver. Dette spillet virker jo litt interessant, og F2p så finnes det vel ikke så mange grunner for å ikke teste det ut. Kanskje til og med på både PS4 og PC.

Lenke til kommentar

EA mtx flyter fint rundt med lootboxes etc, så lenge det holdes i sjakk, og at de fikser hvor utrolig dårlig optimalisert spillet er. 1080 ti og generelt hw deretter til et par saftige høvdinger og fps dipper fremdeles ned mot 100 ustabilt. Enginen er samme som titanfall 1 og 2. spillet er jo tross alt titanfall 3 som ble skrinlagt å apex starta dev for ca 1-2 mnd siden nå. enginen de bruker har aldri vært noe spesielt fantastisk, men det aller værste er at den har en fps cap på 144. Som hadde vært ok for 5 år sia

 

Jeg er selv på knappen Upopulærnite da jeg elsker byggings aspektet, og hvor utrolig mye mer fast paced det er. Men om de klarer jevne ut noen av de glaring effectene i apex tar det fint plassen å danker bort pubg, og lar det forbli et lite br sammen med cod og elysium.

 

utrolig bra marketing trick fra ea og en utrolig bra tenkt release, spillet har utrolig potensialle. Men det er ea så etter totre uker når hypen dør, sponsored streamers ikke er lovpålagt å si de elsker det, det er da man ser om de har klart å få det på egne ben.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...