Gå til innhold

INF avtalen som nå er sagt opp av Amerika.


Anbefalte innlegg

Fikk dere med dere hva Erna sa på sikkerhets kongressen i Munchen? Erna og Jens er villige verktøyer for amerikanerne. Erna sa; 'Hvis amerikanerne trekker seg ut vil de som har en militær tilhørighet i området som Tyrkia, Syria og Iran få mest innflytelse over hva som skjer i det fremtidige Syria.' Dette er så infamøst at det nesten ikke er til å tro. Selfølgelig er disse de mest viktige aktørene i området fordi de bor der. De hører hjemme der. USA med kurdere, Israelere og et consortium av banker finansierer et massivt tjueri som utarmer Syria. Dette støtter altså vi i Norge. Hvordan kan dette forsvares? Vi har en Amerikansk offiser på brua til Helge Ingstad da den sank. En som tidlig ble indentifisert som en som hadde en sentral rolle av mannskapet. Nå hører vi ingenting. Vi kjøper 52 Amerikanske jagerfly som over 20 års drift vil koste like mye som all bygningsmasse i Stavanger. Vi har en satelitt lytte stasjon på Hønefoss (https://www.nrk.no/dokumentar/xl/antennene-som-samler-inn-data-om-norske-borgere-1.13881286) som forer NSA og norsk etteretning med data om gud vet hvem. Vi har et forslag om nytt 'digital grensekontroll' fremmet av Høyre (Erna). Vi har Amerikanske soldater permanent stasjoner på Norsk jord. Vår sikkerhetspolitiske strategi etablert av Einar Gerhardsen, som har holdt oss sikre for våpenkappløp i Nord er under endring. Alt i regi av Erna. Hun forhandler med kristenfolket som angriper kvinners rett til abort og gir krf en viktig posisjon i alle ting som berører biologiloven. Høyre og FRP gir skattelette mens de pålegger oss et massivt avgiftspress. Skatt er et fratrekk på inntekt, mens avgift er et påslag på en utgift. Skatt er progressiv, som gjør at de som har mest betaler mer mens avgift rammer alle likt. Høyre vrir statens utgifter over på de som har minst. Erna Solberg er en hauk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Nå er det bare Trump som står bak dette -- ikke USA eller amerikanerene.

De må velge bedre neste gang, så kan USA komme på rett kjøl igjen, og begynne å rydde opp i kaoset ytterste høyre har skapt i USA.

De må også vurdere presidenten sin makt -- en statsminister kan ikke skape så mye kaos som en amerikansk president, og det er tydelig at Trump skaper ekstreme mengder kaos gjennom maktmisbruk.

Men Europa må også virkelig begynne å rydde opp i kaoset med høyreekstremisme her hjemme også.

Endret av Red Frostraven
Lenke til kommentar

Hun hadde et stortingsflertall bak seg.

Trump hadde bare sin egne ræv.

...nå er ikke Trump noen diktator enda, men generelt sett mener jeg at mennesker med for mye makt må skilles fra folket de ikke representerer.

Man burde aldri si Nord-Kora ditt, eller Kina datt.

Kall en spade for en spade, det er maktpersoner i landet som gjør vedtak, ikke landene, som består av folket.

Endret av Red Frostraven
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva folk ikke forstår er at hvis rammeverket er fjrnet kan EU politiske oportunister (høyre extreme) kunne bruke Amerikas ønske om utplassering av middeldistanse raketter i Øst Europa komme til å presse EU for mer penger. Med et helt nytt sikkerhets regime i Europa så er vi helt prisgitt Amerikanerne. Vi opplever sterkere motsetninger innen EU og NATO pga dette. Men det er stille på media fronten. Vi diskuterer ikke sikkerhets politikk her til lands.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Her er et eksempel på hva Amerikasnske husfruer fores med hver morgen av Demokratenes propaganda apparat i USA. Det er skremmende å se hvordan mediene i USA bruker skremsel propaganda hvor ingenting kan bekreftes av noen. Bare påstander designet for å oppnå et politisk mål. Nå er det tid for Europa å ta dette opp i våre medier. Hvor mange ganger skal vi få VÅR sikkerhets situasjon kompromitert av helt ville påstander fra Amerikansk propaganda? Irak, Vietnam, Syria, Libyia, Yemen og alt som foregår der ute. Nå presser Amerikanerne på med Russland propaganda med en hensikt. Utplassere nye kjernefysiske kortdistanse våpen i Europa. Politisk vil de ha Biden og demokratene valgt og kjører denne kampanjen mot Trump for å få krigshaukene i førersetet igjen. Dette er FARLIG! Etter klare bevis på hvordan Demokratene fabrikerte falske anklager mot Trump skrur de nå opp Russland frykten i god gammel stil. Rett før valget.

 

Endret av Oddvardm
Lenke til kommentar

Her en hva Amerikanerne ser fra morgen til kveld på MSNBC. Det dere ser er så farlig for sikkerheten i Europa at vi MÅ reagere. Hva synes dere at ex-generaler som jobber for våpenprodusenter blir paraderet foran kamera morgen til kveld og beskylder Presidenten for å være en forræder og anklager Russland for alle mulige tenkelige ting. Alt uten et eneste bevis.

 

Endret av Oddvardm
Lenke til kommentar

Leste at amerikanerne vil ha Kina med på nedrustnings-samtaler siden de også har atomvåpen og er en stormakt. Kineserne vil ikke siden de har mindre enn en 1/10 av det som USA eller Russland har atomvåpen og sier de kan delta når disse har rustet ned til de nærmer seg Kinas nivå.

Kineserne lurer på om å dra de inn i dette er bevisst strategi fra USA sin side for å mistenkeliggjøre Kina og Russland og få til å fremstå som lite samarbeidsvillige mens USA da ikke lenger behøver forholde til noen avtale lengre.

 

Lenke til kommentar
tjavel skrev (7 timer siden):

Leste at amerikanerne vil ha Kina med på nedrustnings-samtaler siden de også har atomvåpen og er en stormakt. Kineserne vil ikke siden de har mindre enn en 1/10 av det som USA eller Russland har atomvåpen og sier de kan delta når disse har rustet ned til de nærmer seg Kinas nivå.

Kineserne lurer på om å dra de inn i dette er bevisst strategi fra USA sin side for å mistenkeliggjøre Kina og Russland og få til å fremstå som lite samarbeidsvillige mens USA da ikke lenger behøver forholde til noen avtale lengre.

 

Jeg vil tro at dette som nå utspiller seg i USA har innenriks grunner. I USA er Russiagate under ettrforskning av en spesiell etterforsker som heter John Duraham (https://thehill.com/homenews/administration/503808-barr-developments-likely-in-durham-investigation-this-summer). Han har vidtrekkende fullmakter og nærmer seg de som konspirerte mot Presidenten med falske anklager om sammarbeid med Russerne. Han har noen folk i kikkerten (CIA sjef John Brennan og HSD sjef James Clapper) som risikerer seriøse straffer hvis de er skyldige (og det er de). Men edderkoppen i spindelvevet er Obama. Hvis de to som risikerer fengsel havner i stolen så ryker Obama også. Du finner all info om dette i min tråd om Obamagate.  Vi ser hvordan Demokratene blir mer og mer desperate for å stoppe dette. De satte opp en felle med en varsler som skrek opp om telefon samtale mellom Ukrainas president og Trump (https://www.aa.com.tr/en/world/ukraine-call-whistleblower-is-cia-officer-report/1595414). Det resulterte i riksrett. Den falt sammen som et korthus og nå kommer dette her. Alt er for å vinne valget og skjule/stoppe John Durhams etterforskning av Obamagate. Det er så jævlig at det er nesten ikke til å tro at skjer. Og det er mye mer som ikke stemmer. i USA brukes elektroniske valg maskiner og Joe Biden vant alle statene i Demokratenes primærvalg. Det er bare det at en annen kandidat ledet i alle meningsmålingene. Det kan så være kan man si. Det er vanlig at folk endrer mening i valg avlukket, men det er bare det at det som kalles exit polls (ettervalgsmåling) hvor folk blir spurt hva de stemte når de forlot valglokalet divergerte med opp til 15% fra det offesielle resultatet. Og det er ikke bra. Dette valget er administrert av Demokratene selv og det er mange som sier nå at dette var valgfusk i stor stil. Det finnes ikke papir seddler og man kan ikke ettergå resultatet. Her i Norge har vi et ufullstendig bilde av hva som skjer i USA da våre medier ikke lenger rapporterer kritisk og sannferdig. Det er naturlig for Norge ikke å blande seg i interne affærer i USA, men dette er ikke det lenger. USA har nå kommet så langt at de påvirker vår sikkerhet i Europa og vi MÅ ta bladet fra munnen. Dette begynner å bli farlig. MSNBC pumper ut propagandaen hele tiden. De paraderer ex-militære og ex CIA folk som skremmer livet av folk og pisker opp hatet mot Russerne. VÅRE naboer. Folk vi har et utstrakt sammarbeid med i Nordområdene. Vi så fadesen med Frode Berg og alt den NORSKE etterretningen holdt på med i den saken. Hva som foregår her i lille Norge er småtterier mot hva som foregår i USA for tiden.

Endret av Oddvardm
Lenke til kommentar
1 hour ago, Oddvardm said:

Jeg vil tro at dette som nå utspiller seg i USA har innenriks grunner. I USA er Russiagate under ettrforskning av en spesiell etterforsker som heter John Duraham (https://thehill.com/homenews/administration/503808-barr-developments-likely-in-durham-investigation-this-summer). Han har vidtrekkende fullmakter og nærmer seg de som konspirerte mot Presidenten med falske anklager om sammarbeid med Russerne. Han har noen folk i kikkerten (CIA sjef John Brennan og HSD sjef James Clapper) som risikerer seriøse straffer hvis de er skyldige (og det er de). Men edderkoppen i spindelvevet er Obama. Hvis de to som risikerer fengsel havner i stolen så ryker Obama også. Du finner all info om dette i min tråd om Obamagate.  Vi ser hvordan Demokratene blir mer og mer desperate for å stoppe dette. De satte opp en felle med en varsler som skrek opp om telefon samtale mellom Ukrainas president og Trump (https://www.aa.com.tr/en/world/ukraine-call-whistleblower-is-cia-officer-report/1595414). Det resulterte i riksrett. Den falt sammen som et korthus og nå kommer dette her. Alt er for å vinne valget og skjule/stoppe John Durhams etterforskning av Obamagate. Det er så jævlig at det er nesten ikke til å tro at skjer. Og det er mye mer som ikke stemmer. i USA brukes elektroniske valg maskiner og Joe Biden vant alle statene i Demokratenes primærvalg. Det er bare det at en annen kandidat ledet i alle meningsmålingene. Det kan så være kan man si. Det er vanlig at folk endrer mening i valg avlukket, men det er bare det at det som kalles exit polls (ettervalgsmåling) hvor folk blir spurt hva de stemte når de forlot valglokalet divergerte med opp til 15% fra det offesielle resultatet. Og det er ikke bra. Dette valget er administrert av Demokratene selv og det er mange som sier nå at dette var valgfusk i stor stil. Det finnes ikke papir seddler og man kan ikke ettergå resultatet. Her i Norge har vi et ufullstendig bilde av hva som skjer i USA da våre medier ikke lenger rapporterer kritisk og sannferdig. Det er naturlig for Norge ikke å blande seg i interne affærer i USA, men dette er ikke det lenger. USA har nå kommet så langt at de påvirker vår sikkerhet i Europa og vi MÅ ta bladet fra munnen. Dette begynner å bli farlig. MSNBC pumper ut propagandaen hele tiden. De paraderer ex-militære og ex CIA folk som skremmer livet av folk og pisker opp hatet mot Russerne. VÅRE naboer. Folk vi har et utstrakt sammarbeid med i Nordområdene. Vi så fadesen med Frode Berg og alt den NORSKE etterretningen holdt på med i den saken. Hva som foregår her i lille Norge er småtterier mot hva som foregår i USA for tiden.

Hot smoke and mirrors. Han kan ha så "vide fullmakter" han vil. Dette vil ikke føre noen vei. Med mindre han leverer inn en skjønnlitterær rapport da :rofl:

Lenke til kommentar
ism_InnleggNO skrev (52 minutter siden):

Hot smoke and mirrors. Han kan ha så "vide fullmakter" han vil. Dette vil ikke føre noen vei. Med mindre han leverer inn en skjønnlitterær rapport da

Hva mener du egentlig? Jeg finner innlegget ditt vanskelig å forstå. Mener du at FBI har opptrått etter reglene, eller at at Steel Dossieret var fabrikert falskt, og CIA stod bak angrepet på Trump? Kan du forklare?

Lenke til kommentar
19 hours ago, Oddvardm said:

Hva mener du egentlig? Jeg finner innlegget ditt vanskelig å forstå. Mener du at FBI har opptrått etter reglene, eller at at Steel Dossieret var fabrikert falskt, og CIA stod bak angrepet på Trump? Kan du forklare?

"Steele dossieret" var på ingen måte fabrikert. Det var ikke all informasjonen der som var verifisert, men det har Steel hele tiden vært tydelig på og det visste FBI. Mesteparten av informasjonen i "dossieret" har blitt verifisert av andre kilder. FBI fulgte reglene.

Denne "etterforskningen" er bare nok et forsøk fra Trump-administrasjonen på å forkludre landskapet med løgner og oppspinn. Akkurat som deres forsøk på å få det til å se ut som at det er noe galt med Biden og Ukraina. Verifisert løgn fra ende til annen.

Derfor vet vi at en eventuell "dømmende" rapport fra denne etterforskningen vil være skjønnlitterær - altså fri diktning.

Endret av ism_InnleggNO
Lenke til kommentar
ism_InnleggNO skrev (2 timer siden):

"Steele dossieret" var på ingen måte fabrikert. Det var ikke all informasjonen der som var verifisert, men det har Steel hele tiden vært tydelig på og det visste FBI. Mesteparten av informasjonen i "dossieret" har blitt verifisert av andre kilder. FBI fulgte reglene.

Denne "etterforskningen" er bare nok et forsøk fra Trump-administrasjonen på å forkludre landskapet med løgner og oppspinn. Akkurat som deres forsøk på å få det til å se ut som at det er noe galt med Biden og Ukraina. Verifisert løgn fra ende til annen.

Derfor vet vi at en eventuell "dømmende" rapport fra denne etterforskningen vil være skjønnlitterær - altså fri diktning.

Ok. Hva med IG Horowitz rapport? Hvis noe av det som sto i Dossieret var sant ville da ikke Trump blitt fjernet? Fakta er at Dossieret er fabrikert fra ende til annen. Hvis du vil ha en lydbok/bok som forklarer alt sammen ned til minste detalj kan du finne det her: https://books.google.no/books?id=MGfIDwAAQBAJ&pg=PT60&lpg=PT60&dq=steele+dnc+dossier+duran&source=bl&ots=yyI7ztwnua&sig=ACfU3U3M7Sf9Ap72oq2d9LBcxGowi5TzHw&hl=no&sa=X&ved=2ahUKEwixlN-58avqAhXL_CoKHWrsAK8Q6AEwCXoECAoQAQ#v=onepage&q=steele dnc dossier duran&f=false

Hvis du mener at å skaffe seg fullmakter for avlytting og rettsforfølge folk utfra FALSE påstander er helt greit så er du ikke en demokrat og en mann som står opp for rettsprinsipper som skal beskytte oss fra forfølgelse, men en demagog og en facist. Du mener ikke det du sier. Det kan du ikke. Kan du forklare hvorfor Dossieret er faktabasert og hvem som har verfisert anklagene i den?

Lenke til kommentar
27 minutes ago, Oddvardm said:

Ok. Hva med IG Horowitz rapport? Hvis noe av det som sto i Dossieret var sant ville da ikke Trump blitt fjernet? Fakta er at Dossieret er fabrikert fra ende til annen. Hvis du vil ha en lydbok/bok som forklarer alt sammen ned til minste detalj kan du finne det her: https://books.google.no/books?id=MGfIDwAAQBAJ&pg=PT60&lpg=PT60&dq=steele+dnc+dossier+duran&source=bl&ots=yyI7ztwnua&sig=ACfU3U3M7Sf9Ap72oq2d9LBcxGowi5TzHw&hl=no&sa=X&ved=2ahUKEwixlN-58avqAhXL_CoKHWrsAK8Q6AEwCXoECAoQAQ#v=onepage&q=steele dnc dossier duran&f=false

Hvis du mener at å skaffe seg fullmakter for avlytting og rettsforfølge folk utfra FALSE påstander er helt greit så er du ikke en demokrat og en mann som står opp for rettsprinsipper som skal beskytte oss fra forfølgelse, men en demagog og en facist. Du mener ikke det du sier. Det kan du ikke. Kan du forklare hvorfor Dossieret er faktabasert og hvem som har verfisert anklagene i den?

Du mener den rapporten som frikjenner FBI for politisk bias i etterfoskningen? Ja hva med den?

Og en bok av Corsi? Den tror jeg jeg hopper over du. Jeg gidder ikke bruke tid på åpenbare konspirasjonsteorier. I tillegg er jo Corsi innblandet i dette så den boken er nok først og fremst et desperat forsøk på å renvaske seg selv.

Fakta er at Mueller sin rapport langt på vei bekrefter det som sto i Steele sin dossier:

 

Lenke til kommentar

En Tweet fra forumet twitter? Er det det du mener skal frikjenne konspiratørene og bekrefte innholdet i det famøse Dossieret? Corsi er hva han er, men han presenterer er en sannferdig rapport om hva han gikk gjennom i FBI avhør og trusslene han fikk i en sak som var fabrikert fra ende til annen. Om personen som ble utsatt for sjikanen var det eller det betyr vel ingenting. Corsi eller Beck (begge konservative journalister slik som Jon Salomon, en annen feilaktig diskreditert jornalist er det) bør tas alvorlig hvis det de sier kan bekreftes. IG (General Inspektør) Horowitz rapport frikjenner FBI fra bias basert på materialet han fikk prsentert av FBI i sin etterforskning. IG Horowitz har ikke 'subpena' rettigheter og hans jobb var ikke å etterfølge noen for kriminelle handlinger. Derfor kunne ikke han gå videre og etterprøve de vitnemålene han fikk av FBI, men det er John Durhams jobb. Basert på Horowitz rapport og anbefalinger ble det igangsatt en kriminell etterforskning av FBI handlemåte som John Durham leder og han har tiltale myndighet. Det er dette det nå dreier seg om. Alt det du sier betyr jo at du ikke vet hva saken gjelder. Ikke vet du hvem som sier hva heller. Du trekker frem en Tweet fra 'sladre forumet' Twitter som skal frikjenne et falskt dokument som BEVISELIG er falskt og som nå etterforskes av en spesiell etterforsker. Du avviser kategorisk hva folk som ble avhørt i 40 timer for noe helt banalt og som tilslutt ikke hadde et fnugg av bevis sier, bare fordi han representerer et politisk syn som du ikke deler. Jeg vil ikke på noen måte fornærmed deg, men det du sier bærer preg av dogme aktig trangsynhet og rett ut fornektelse av faktiske forhold. Jeg håper inderlig at hvis noen leser Corsi's bok tenker gjennom alt som blir sagt i lys av faktiske hendelser og resonnerer objektivt over saken. Det er tonnevis av materiale der ute som kan hjelpe med å dokumentere hva som foregår. Det er vanvittig at dette ikke får mer omtale i Norske medier. Men det er vel som med Julien Assange. Man tror det man blir fortalt.

Lenke til kommentar
4 hours ago, Oddvardm said:

En Tweet fra forumet twitter? Er det det du mener skal frikjenne konspiratørene og bekrefte innholdet i det famøse Dossieret? Corsi er hva han er, men han presenterer er en sannferdig rapport om hva han gikk gjennom i FBI avhør og trusslene han fikk i en sak som var fabrikert fra ende til annen. Om personen som ble utsatt for sjikanen var det eller det betyr vel ingenting. Corsi eller Beck (begge konservative journalister slik som Jon Salomon, en annen feilaktig diskreditert jornalist er det) bør tas alvorlig hvis det de sier kan bekreftes. IG (General Inspektør) Horowitz rapport frikjenner FBI fra bias basert på materialet han fikk prsentert av FBI i sin etterforskning. IG Horowitz har ikke 'subpena' rettigheter og hans jobb var ikke å etterfølge noen for kriminelle handlinger. Derfor kunne ikke han gå videre og etterprøve de vitnemålene han fikk av FBI, men det er John Durhams jobb. Basert på Horowitz rapport og anbefalinger ble det igangsatt en kriminell etterforskning av FBI handlemåte som John Durham leder og han har tiltale myndighet. Det er dette det nå dreier seg om. Alt det du sier betyr jo at du ikke vet hva saken gjelder. Ikke vet du hvem som sier hva heller. Du trekker frem en Tweet fra 'sladre forumet' Twitter som skal frikjenne et falskt dokument som BEVISELIG er falskt og som nå etterforskes av en spesiell etterforsker. Du avviser kategorisk hva folk som ble avhørt i 40 timer for noe helt banalt og som tilslutt ikke hadde et fnugg av bevis sier, bare fordi han representerer et politisk syn som du ikke deler. Jeg vil ikke på noen måte fornærmed deg, men det du sier bærer preg av dogme aktig trangsynhet og rett ut fornektelse av faktiske forhold. Jeg håper inderlig at hvis noen leser Corsi's bok tenker gjennom alt som blir sagt i lys av faktiske hendelser og resonnerer objektivt over saken. Det er tonnevis av materiale der ute som kan hjelpe med å dokumentere hva som foregår. Det er vanvittig at dette ikke får mer omtale i Norske medier. Men det er vel som med Julien Assange. Man tror det man blir fortalt.

Det er jo det som er saken. Deres påstander kan ikke bekreftes, og Seth Abramson har nå skrevet tre godt dokumenterte bøker om Trumps mange kriminelle handlinger og korrupsjon. Bøker som er bekreftet og som bygger på flere tusen offentlig tilgjengelige kilder. Abramson er advokat, professor og journalist og har etterforsket Trump siden før han ble valgt.

Proof of Conspiracy: How Trump's International Collusion Is Threatening American Democracy

Proof of Collusion: How Trump Betrayed America

Proof of Corruption: Bribery, Impeachment, and Pandemic in the Age of Trump

 

Det er ingen ting "BEVISELIG falskt" ved rapporten til Steele. Dette er nok en historie som GOP skulle ønske var sann, men som ikke er det. Ikke alt i rapporten stemte, men det sa Steele selv. Dette var råmaterialer som han ikke hadde hatt tid til å gå grundig etter i sømmene, men han regnet med at omtrent 70% var korrekt. Og Mueller sin rapport backer opp mye av informasonen som allerede var kjent på grunn av Steele.

Lenke til kommentar
ism_InnleggNO skrev (5 minutter siden):

Det er jo det som er saken. Deres påstander kan ikke bekreftes, og Seth Abramson har nå skrevet tre godt dokumenterte bøker om Trumps mange kriminelle handlinger og korrupsjon. Bøker som er bekreftet og som bygger på flere tusen offentlig tilgjengelige kilder. Abramson er advokat, professor og journalist og har etterforsket Trump siden før han ble valgt.

Proof of Conspiracy: How Trump's International Collusion Is Threatening American Democracy

Proof of Collusion: How Trump Betrayed America

Proof of Corruption: Bribery, Impeachment, and Pandemic in the Age of Trump

 

Det er ingen ting "BEVISELIG falskt" ved rapporten til Steele. Dette er nok en historie som GOP skulle ønske var sann, men som ikke er det. Ikke alt i rapporten stemte, men det sa Steele selv. Dette var råmaterialer som han ikke hadde hatt tid til å gå grundig etter i sømmene, men han regnet med at omtrent 70% var korrekt. Og Mueller sin rapport backer opp mye av informasonen som allerede var kjent på grunn av Steele.

Trump er IKKE poenget i saken. David Cay Johnston (www.dcreport.org) har det lengste forholdet til Trump som jeg kjenner til og han er ikke nådig mot Trump, men det er ikke poenget i det hele tatt. Poenget er heller ikke hvem som skriver hva, men hva det skrives OM. Det er ingen tvil hva som har skjedd i saken mot Trump. Om fyren er aldri så uspiselig er han en lovlig VALGT Amerikansk President og den øverte myndighetsperson i USA. Det er helt utenkelig at man skal aktivt motarbeide en slik mann med ulovlige midler. John Durham's etterforskning er ikke noe man leser så mye om, men de det gjelder har nok så mye informasjon om hva han gjør at de begynner å bli nervøse. Og det med rette. Ingen President skal oppleve hva Trump har opplevd. Det er DOJ og staten som skal opprettholde lov og orden og sørge for at loven følges. Når de ikke gjør det så er samfunnet i oppløsning og de som er ansvarlige for det må straffeforfølges. Det gjelder Presidenten også, men IKKE med ulovlige midler. Fruit of a poisonous tree. Og du svarer ikke på det jeg spør om. HVEM har verifisert anklagene i Dossieret? Henvisninger til avis artikler ikke bra nok. Jeg kan hente ti kontra artikkler for hver eneste du viser ti.Jeg forholder meg til rapporter fra IG Horowitz, spesialetterforsker Muller og rettdokumenter. Kom med noe konkret hvis du kan.

Lenke til kommentar
3 hours ago, Oddvardm said:

Trump er IKKE poenget i saken. David Cay Johnston (www.dcreport.org) har det lengste forholdet til Trump som jeg kjenner til og han er ikke nådig mot Trump, men det er ikke poenget i det hele tatt. Poenget er heller ikke hvem som skriver hva, men hva det skrives OM. Det er ingen tvil hva som har skjedd i saken mot Trump. Om fyren er aldri så uspiselig er han en lovlig VALGT Amerikansk President og den øverte myndighetsperson i USA. Det er helt utenkelig at man skal aktivt motarbeide en slik mann med ulovlige midler. John Durham's etterforskning er ikke noe man leser så mye om, men de det gjelder har nok så mye informasjon om hva han gjør at de begynner å bli nervøse. Og det med rette. Ingen President skal oppleve hva Trump har opplevd. Det er DOJ og staten som skal opprettholde lov og orden og sørge for at loven følges. Når de ikke gjør det så er samfunnet i oppløsning og de som er ansvarlige for det må straffeforfølges. Det gjelder Presidenten også, men IKKE med ulovlige midler. Fruit of a poisonous tree. Og du svarer ikke på det jeg spør om. HVEM har verifisert anklagene i Dossieret? Henvisninger til avis artikler ikke bra nok. Jeg kan hente ti kontra artikkler for hver eneste du viser ti.Jeg forholder meg til rapporter fra IG Horowitz, spesialetterforsker Muller og rettdokumenter. Kom med noe konkret hvis du kan.

Det har ikke blitt brukt ulovlige midler for å "motarbeide" Trump. Det er presidenten som har brukt utallige ulovlige midler og DOJ har ikke gjort jobben siden Barr ble leder.

Rapporten til Mueller bekrefter mesteparten av det som sto i rapporten til Steele. Det samme gjør en mengde avisartikler over en rekke år (avisartikler som skriver om tema som Steele sin rapport handler om. Altså skrevet før offentligheten visste om rapporten). Horowitz sin rapport frikjenner FBI.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...