Gå til innhold

SNIKTITT: Philips 2019 TV-er Møt TV-en «The One»


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-qfohT7

Flott at Philipps kommer med Dolby Vision! Det var strengt tatt det eneste som holdt meg igjen for å vurdere Philips som den neste OLED TV-en jeg kjøper.

 

Men som artikkelen nevner og, jeg trodde at "banding" tilhørte historien etter de nye utvidede farge spekterne bla.a. UHD filmer støtter. Hvorfor er dette fortsatt et problem?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+0918234

Tv skjerm er svart og det er ofte mørke bilder på film, så hvorfor velger noe produsenter sølv ramme? Med sort ramme så "ser" det ut som bildet svever i luften når man ser tv...

Lenke til kommentar

Men det som ikke nevnes i artikkelen er at Philips sin TV divisjon er bare et varemerke, etter at de vel kjøpt opp av kinesiske TCL. Har selv en slik "Philips" TV fra 2014. Merker byggekvalitet, bildekvalitet er har gått ned siden gamle Philips ble solgt. Programvaremessig er den svært treg. Kjøp heller LG eller Samsung. Disse er de eneste tv produsentene som også produserer selve skjermpanelet selv.

Lenke til kommentar

Styr unna Philips og Android-tullet deres.

Jeg vet ikke om de har et restlager med 2010-CPUer eller om de er bare er superdårlige til å integrere software generelt.

 

Det å trykke på "Settings" tar bokstavelig 4-5 sekunder. Og ofte blir man usikker på man faktisk har trykket riktig, og dermed trykker igjen: popper opp og forsvinner...

 

Android-UIen er jo rett og slett ubrukelig: Sinnsyke lag og bloat.

Lenke til kommentar

"The One" og så middle-of-the-road specs? Litt merkelig. Jeg hadde den forrige Philips-modellen med kallenavn, "Elevation". Som kom med firesidig Ambilight og veggfeste fulgte med. Bildekvaliteten var også gnistrende.

 

Forøvrig enig i at Smart-funksjonene går for treigt, det er dessverre gjengs over hele linja. Hadde en LG OLED (B7V) som også var treig. Så Smartfunksjonene lar jeg heller være. TVen blir skrudd på og står på HDMI1, skrudd av igjen, og that's it.

 

Det som virkelig teller er bildekvalitet og idag har jeg Philips 65 OLED 873 på veggen. Bildet er spektakulært! Sammenlignet med LG (B7V) som har samme panel, så er Philips langt, langt bedre. Bildeprosesseringen har mye å si. Der LG sliter med mye blackcrush er Philipsen en nytelse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...