Gå til innhold

Dette skal være verdens første toalettskrubberobot


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trenger vel en egen robot som kan vaske toalettskrubberoboten også.

Litt enkelt kan man si der går med 1 m^2 for å plassere vaskemaskinen, I Oslo blir det et sted mellom 30-70 000 for den plassen. Da er det kjekt å kunne stable tørketromlen oppå, og kansje denne roboten oppatt på der igjenn.

 

Dette med brune streker kommer mykje av att porselenet er tørt når du setter deg, en liten skvett vatn gjør susen => trykk på knapp for tisse spyling. Teflon eller tilsvarende kunne være en idee.

Dei mest hygieniske og brukervennlige bad/WC er å finne i bobil verden. Selv hadde eg ein 1985 modell der badet kunne spyles, og hurtigvask fikk ny betydning da eg gasset litt på ned en bakke.

Slik eg ser det konkurrerer bobilprodusenter ut småbåtprodusenter fordi dei har betydelig høgre volum, dette hva angår løysnings utvikling og pris.

 

Pr i dag kommer man bedre ut økonomisk ved å kjøpe en bobil (årsak masseprodusert), men så er det dette med førerkort da. Og alle deise reguleringer, fremmet av transportbransjen, C1 er jo langt enklere enn å kjøre B med lett henger (registrert totalvekt 3500 kg). Tryggere ved litt vind, god sikt, fartssperre, har ryggekamera osv.

 

Aner TEK17 er mer en bariere og kvasi dokument, enn en byggeveiledning som det kunne være. Og byggherrene har litt hull i hodet når dei mener at rullestol er et problem, kva vis Du vil bytte sofa ?

Denne pulverisering, over dokumentasjon, organisatoriske barierebygging og trenering uten konkrete langsiktige (100 år) planer i bånn er mild sagt ineffektiv og ikke miljøvennlig.

 

Og var ikke Oslo og Akershus fylkeskommune det mest naturlige å slå sammen ?

Litt Generisk vekst på Vestbredden av Oslo er nødvendig, der har vi noe å lære av Jødene.

Endret av Halvor Sølvberg- the MOV
Lenke til kommentar

Japanske dass gjør jo dette allerede og helt automatisk uten mekanisk flytting av robot.

 

Japsedassene spyler, vasker den og lufttørker brukeren etter dobesøket og etterpå vaskes selve toalettet. Rent og hygienisk uten at det krever manuell inngripen.

 

"Japse" er et negativt ladd ord, og oppfattes som rasistisk blant svært mange. 

 

Var det med vilje du brukte akkurat det uttrykket?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...