Jump to content
AnonymDiskusjon

Var dette virkelig eller søvnparalyse?

Recommended Posts

I morges sto jeg opp etter rundt 6 timer søvn, men etter en time følte jeg meg enda trøtt så jeg la meg ned for å ta en time til. Har vært litt i underskudd av søvn i det siste.

 

Etter noen minutter fikk jeg plutselig ikke til å puste i rundt 2-3 sekunder. Jeg var veldig nær å sovne da, så tenkte ikke helt over det så la meg for å sove igjen. Etter et minutt skjedde det igjen, og fikk ikke puste. Denne gangen varte det mye lengre, kanskje i 10-20 sekunder, og jeg fikk panikk. Tenkte jeg måtte ta telefonen for å få kontaktet hjelp, men kunne ikke bevege meg. Ikke som at jeg prøvde men ingenting skjedde, men mer at jeg bare lot være å prøve selvom jeg ville, det er vanskelig å forklare. Plutselig stoppet det, og jeg fikk puste igjen. Jeg satt lenge litt forvirret. Var ikke anpusten, føltes ikke ut i ettertid som at jeg hadde mistet pusten så lenge og følte meg helt normal etter dette skjedde. Sovna av etter det. Etter dette har jeg ikke opplevd noe, men er litt engstelig på om dette skjedde, og var noe ordentlig farlig som jeg bør sjekke ut, eller om det bare var en slags drøm. Bør jeg sjekke dette ut?Anonymous poster hash: 9ddbc...2a6

Share this post


Link to post

Det høres veldig ut som søvnparalyse. Du holder på å sovne, noe ubehagelig skjer men du klarer ikke bevege deg. Viss en snorker og har dårlig søvn, kan det være lurt å sjekke om en har søvnapné.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...