Gå til innhold

Kamptråd - Newcastle United vs Manchester United


Snikpellik

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Newcastle har bortimot ingenting å by på fremover mot hverken de gode eller dårlige lagene, er ligaens dårligste på dødballer, mangler en fungerende midtbane og er helt vilt ræva på hjemmebane. Kan fort bli et tosifret antall scoringer for Manchester United i den kampen her. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Uenig, innleggene til Ritchie er krem, spesielt om Rondon som mottaker. Blir en spennende kamp om Newcastle holder inn de første 20

 

 

Hvor mange Newcastle-kamper har du sett i år? For det der gir jo ikke mening blant noen Newcastlesupportere. Ved siden av Kenedy er vel Ritchie den som har fått gjennomgått mest blant supporterne, og akkurat det er det en god grunn til. Det han har vist både i fjor og i år er jo ikke i nærheten av godt nok. Er ingenting som tyder på at han er noe annet enn en helt middels Championshipspiller.

 

Ritchie har vært en av lagets desidert svakeste spillere, og av de spillerne som har bidratt offensivt i åpent spill (Rondon, Josely, Perez, Muto, Murphy, Shelvey, Kenedy, Atsu, Diame, Ki, Manquillo, Yedlin, Clark, Dummett, Fernández og Scär), er det vel bare Manquillo, Kenedy og Dummett som har vært dårligere. Men de gangene Manquillo har spilt i riktig posisjon har også han vært mange hakk bedre offensivt enn Ritchie. Men han har som regel vikariert for Dummett på feil side, og på den siden får han ikke til noe.

 

 

Altså, Fernández, Scär og Lejeune har skapt og bidratt mer offensivt fra stopperplass enn Ritchie gjør fra vingen. For min del sier det relativt mye om Ritchie.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

NEW

Dubravka; Yedlin, Schar, Lascelles, Dummett; Hayden, Diame, Atsu, Ritchie; Rondon, Perez

Woodman, Lejeune, Manquillo, Shelvey, Kenedy, Muto, Joselu.

 

MUN

De Gea; Valencia, Jones, Lindelof, Shaw; Matic, Herrera, Pogba; Mata, Rashford, Martial
Romero, Darmian, Young, Fred, Lingard, Alexis, Lukaku.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sett ca tre kamper, og er kun innleggene jeg referer til. Der har Ritchie hatt gode. Har jo flest assist for Newcastle i år, fleste fra innlegg. Rondon har jo ikke spilt så mye(?) Blir vanskelig å få mål med Joselu som mottaker.

 

Ikke bare jeg som har merket meg kvaliteten i innleggene, vært snakkis i Motd og her på forum tidligere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fullstendig kontroll og ballen nesten ikkje på vår halvdel første 12 og så startar ein å rote på eigen halvdel. Det er heilt utrulig kor fort det går an å miste hovudet, og ikkje berre ein gong, men igjen og igjen. Stort sett alt etter elendige prestasjonar bakover i bana. Det fører sjølvsagt til at Newcastle får mykje meir tru på at dei kan få til noko. 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...