Gå til innhold

Star Citizens enspillerdel har endelig fått et lanseringsvindu


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Så man må ha forsikring på skipet sitt for ekte penger.... Hahehhehehahwuawaha

 

Nei. Man kan forsikre skiper for ingame penger. Og er sannsyneligvis bare en symbolsk sum.

Ikke alle som kan lese vettu ^^ pluss. Forsikring er noe man slutter med etter et visst punkt. Har ikke forsikra et eneste skip i EvE siden 2010 nuh. Er ikke behov mtp at man har råd til tapet anyway

Lenke til kommentar

For et spill, og alt du får bare for noen få hundre. Alt kan utforskes. Nydelig spill. Og du, motta 5000 uec, ingame ved bruk av referral code under registrering : STAR-WHVT-HV9T

Det kommer godt med for deg og meg :)

 

Kart:

>>https://robertsspaceindustries.com/starmap<<

 

Galaxen "Sol" er våres. Med planetene. Og etterhvert vil det blir mulighet for å lande i noen av storbyene vi har på jorden.

Hvem vet hvor stort det kan bli, ettersom sjefen selv sier det er et Live Online Game. Og han sa så lenge det vil bo folk i universet vil de alltid komme med en update hvem 3.mnd. Fantastisk. Spillet er offentlig i gang da de er ferdig med server meshing, og da vil de slutte med resets etter hver update. God Jul. "It will be a game like no other"

Lenke til kommentar

Ja, det er veldig imponerende hva de har fått til på 7 år. 1 planet og en håndfull måner. Skriker respekt av det, når man sammenligner det med Elite Dangerous som har millioner av planeter. Bare for å nevne det. :)

 

En planet full av spillere, togsystem, leiligheter, butikker. Det er et øko system der og Elite Dangerous har bare generiske planeter og du er låst til skipet ditt, Star Citizen er 1000x mer kompleks. Anbefaler å søk opp spillet på youtube.

Lenke til kommentar

Noen plasser bikker jeg 150fps, sikkert mer med alt på ultra. Se litt og hør litt på teamet som lager dette spillet før dere dømmer. Jeg tror de gjennomfører og vel så det. Det vil ta tid, så det passer ikke for dem uten tålmodighetssalven. Men i de siste updates har det skjedd mye. Og ser frem til de neste. Jeg skal heie dette spillet i mål. En skam å sammenligne dette med noen andre spill. Dette er på et annet nivå. just sayin.

Lenke til kommentar

Ja, det er veldig imponerende hva de har fått til på 7 år. 1 planet og en håndfull måner. Skriker respekt av det, når man sammenligner det med Elite Dangerous som har millioner av planeter. Bare for å nevne det. :)

 

Ikke sammenlign det med elite dangerous..Og du får aldri utforsket de millionene uansett. det er ikke engang et spill iforhold til star citizen. Anbefaler deg å sjekke det ut. gå inn på star map å se litt f.eks. og youtube.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...