Gå til innhold

Merkels arvtager "Annegret Kramp-Karrenbauer"


zeebra

Anbefalte innlegg

Huff, så for noen dager siden bilder av det som har blitt utropt av Merkel som sin arvtager. Som om ting ikke er ille nok allerede. Bildet er svært skremmende. Søk opp navnet på en søkemotor (f.eks https://startpage.com)og se hva slags assosiasioner du får når du ser henne.

 

Jeg vet man ikke kan dømme fra utseendet til folk, men som Kristendemokratisk Union, tror jeg ikke noe særlig på at hun passer inn i partiet.

 

Jeg forestiller meg at hun er en jernhard feministekstremist og/eller rabiat sinnsyk liberal. Det føler jeg at jeg kan se utifra bildet av hvordan hun ser ut. En person som hater menn, som hater tradisjoner, som hater sitt eget land, som hater vestlig kultur. En slags Mega Merkel ++.

 

Er hun det så er jeg sikker på at partiet hun nå skal lede kommer til å kollapse meget raskt.

 

Her er for ordens skyld et bilde:

 

post-180111-0-03692600-1544289733_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter andre verdenskrig tok tyskerne et valg i mer konservativ retning når det gjaldt deres ledere. De foretrekker ledere med svært høy utdanning og abitur er et absolutt krav. Dette skyldes da at nazi-lederskapet hovedsakelig bestod av folk som ikke hadde abitur og derav ingen formell utdannelse.

 

Denne Kramp-Karrenbauer passer da så bra inn. Som et eksempel kan vi da se at den svært karismatiske Martin Schulz uten utdannelse ble slått betraktelig av Merkel. Selv venstresiden foretrekker utdanning i Tyskland. 

 

Hun kommer nok til å gjøre det bra og hennes unge alder gjør at hun kan virke energetisk og aktivt kjempe mot Afd (som består av unge rabbelrousere finansiert av eldre rasister). 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...