Gå til innhold

Sony-eiere klager over at hodetelefonene lever sitt eget liv i kulda


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mine gikk rett i retur på grunn av dette. Allerede på vei hjem samme dagen som jeg kjøpte de så ble det det komplette kaos med aktivering av Siri helt ut av det blå, aktivering av mutefunksjonen, pause osv.. Helt ubrukelig. Skjedde sjokkerende raskt også så virker som touchpanelet trenger minimalt med tid før det blir påvirket i kulda. Var vel -6 grader denne dagen, og fra jeg forlot bussen til problemene oppsto tok vel knapt ett minutt.

 

Nå skal det jo sies at Sony ikke er alene her. Beats Solo3 og Studio3 Wireless velger å skru seg av så fort hodetelefonene blir for kalde. Det tar jo gjerne noen minutter ute i kulda, men det tar ikke så fryktelig lang tid utendørs når gradestokken viser minusgrader at de vil skru seg av. Men med disse så virker det å være by design som jo utvilsomt burde være langt bedre merket når slike produkter blir solgt i land som Norge da det jo er temmelig vesentlig for utendørsbruk her i landet.

 

For Sony sin del så virker det som dette ikke var noe problem med MDR-1000 eller WH-1000XM2 så dette kommer noe overraskende på og ikke er tiltenkt fra deres side. Spørsmålet er om det overhode er noe de kan gjøre med det?

 

I verstefall så må de vel nesten forsøke å få implementert en mulighet i programvaren/firmware som lar brukere deaktivere touchpanelet. Blir temmelig irriterende å måtte aktivere og deaktivere dette hele tiden, men det er da i det minste en måte å omgå problemene på.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opplever dette problemet hver gang jeg sykler med hodetelefonene ute når det er antydning til kulde. Trodde dette kun var et problem med mine da jeg aldri opplevde dette med mine tidligere XM2, men godt å se at flere sliter!

Det finnes jo en kjempeenkel løsning på dette: gi oss muligheten til å deaktivere hele touch funksjonaliteten i innstillingene. Bruker jo ALDRI denne funksjonaliteten uansett, så hvorfor kan vi ikke få skrudd av hele dritten? Er jo allerede mulighet for å velge om man skal bruke den knappen til Google Assistant eller Noice Cancelling.

Lenke til kommentar

ikke bra - men hvem i all verden bruker slike ute til sykling, gåing etc.??

 

ler hver gang høyt når jeg ser noen med slik spaserende rund ...

De har god lyd, demper irriterende støy og man er i sin egen lille fine boble. Og så holder de ørene varme i kulda. Helt utrolig praktisk og obligatorisk når jeg er ute å går.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Jeg var så uheldig å kjøpe den forrige versjonen hvor plasten bare knakk og Power.no beskyldte meg for å ha ødelagt den. Dermed kjøper jeg aldri noe Sony hodetelefoner noe mer og handler aldri mer hos Power.no som har megadårlig kundeservice og holdes i kunstig live av DNB.

Lenke til kommentar

Hei,

Vil bare understreke at jeg har vert i kontakt med kundeservice hos Sony i dag, da jeg hadde en Sony 1000xm3 på vei, kjøpt hos Elkjøp.

Det eneste de ref meg til var det faktum at det står opperer i 0 til 40 grader, og det derfor ikke er noe de annså som et problem, og svarte heller ikke på om de ønsket og utbedre produktet.

Derfor var turen ned til Elkjøp rask, og har nå fått byttet til en Bose QC35 II.

Jeg må si kundeservice hos Sony viser liten eller null respekt for sine kunder, og angrer nå kjøp av Sony WI 1000X.

Takk til Tek.no som har tatt opp problematikken, og dinside.no som skrev om det i helgen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

For store til å gå med utendørs? Altså som at hodet ditt blir så bredt med de på at det blir et slags problem? Er faktisk et genuint spørsmål. Eller er det fordi du selv synes det ser litt dumt og teit ut om man går med hodetelefoner utendørs?

 

Jeg synes de er litt i grenseland for hvor lur jeg ser ut med de på ute ja. Men så sitter jeg i skrivende stund med Philips Fidelio X2, og kona ler av meg når jeg bruker de... :D Ikke snakk om å bruke de på bussen ihvertfall.

 

Ute bruker jeg stort sett Jabra Move. Lyden er overraskende god, men selvsagt et stykke unna både Sony og Philips. Til gjengjeld er de små og kompakte. Så kan man jo diskutere hvor viktig god lyd mens man går ute. Støykansellering er jo digg, men jeg foretrekker å høre litt av hva som skjer rundt meg i trafikken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...