Gå til innhold

Chili setter opp prisen på Fri Data og lanserer 25 GB til 399,-


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

25 GB til 399 kr mnd er fortsatt 100-lappen billigere enn det konkurrentene tilbyr så ChiliMobil prøver fortsatt å levere mer for pengene enn konkurrentene.

 

Jeg syntes ikke det nye FriData-alternativet med 5 GB om dagen og så ekstra sms for å åpne for videre bruk med 3 GB om gangen var avskrekkende men synd prisen øker med 100 kr måneden. Om du bruker oppi 5 GB hver dag så blir det 150 GB i måneden før du når taket, men jeg ser selv at når jeg hadde FriData så var det enkelte dager jeg brukte 20 GB++ når jeg var utenbys eller på hytten o.l. og ellers lå jeg på maks noen hunder megabyte siden jeg i hverdagen er i nærheten av Wifi store deler av dagen.

 

Så sms-løsningen blir noe tungvindt med min bruk om dataen stenges i det jeg deler nett med jobblaptopen og sitter i et elektronisk møte fordi jeg den dagen har brukt litt mer data enn vanlig eller midt i en stream av en serie eller film på Apple TV'en på hytten nå som det er lov å dele via hotspot.

 

Spørsmålet blir om de vil fortsette å stenge ute de som bruker 300+ GB ved å øke datamengden via sms, jeg tipper noen kommer til å lage et script som fikser autosms slik at stopp i dataflyten blir minimal :)

 

Fin løsning som også praktiseres i andre land, men Chili har fortsatt den laveste mengden jeg har sett internasjonalt før man må sende SMS...

 

Helt enig, de kunne fint ha valgt minst 15-20 GB før de sender sms syntes jeg og så heller 5 GB for hver gang man øker datamengden.

Endret av Hedonism
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Helt enig, de kunne fint ha valgt minst 15-20 GB før de sender sms syntes jeg og så heller 5 GB for hver gang man øker datamengden.

 

50GB er der jeg som regel har sett grensen i andre land, men der er det som regel grense per måned istedetfor at du begrenses på dagsbasis, du får da 20GB pakker når du sender SMS.
  • Liker 2
Lenke til kommentar

For mange er nok en hundrelapp mer i måneden det som får dem til å endre abo. Men for meg er det slitsomt å måtte "be om lov" til å bruke data ved å sende sms etter bare noen få GB. Hadde det vært hver 10 GB eller mer så hadde det vært et mindre ork. Jeg endrer nå muligens over til 25 GB for samme prisen, så slipper jeg ihvertfall å være forsiktig med hvordan jeg bruker datapakken.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er bare å gratulere alle drittsekkene som aktivt jobbet for å ødelegge Fri Data-abonnementet. Dere klarte det. Håper dere er jævla fornøyde.

 

Og håper NKOM er fornøyd med resultatet, og med at kundene får et dårligere tilbud. Godt jobbet, idioter! Takk så faens mye.

 

Nå er det mange konkurrenter som gnir seg i hendene. Kunden taper, konkurrentene vinner. Flotte greier.

 

 

Ingen grunn til å være sur og gretten bare pga noen få vil bruke det de har betalt for. 

Jeg var selv i kontakt med Chilli kundeservice for å høre for mye data jeg hadde brukt, (tidlig i sommer, da websiden og appen deres ikke fungerte). Da svarte følgende:   

 

 

 

 

Så hyggelig at du tar kontakt! 

 

Appen er under oppgradering, så den kan dessverre ikke brukes for øyeblikket. Det er mulig at det er en visningsfeil på min side. Jeg ser at du har brukt 4,5 GB og har ca 995 GB tilgjengelig igjen. Vi skal prøve å løse problemet på min side. 

 

Ha en fin dag! 

 

Vennlig hilsen 

Chilimobil Kundeservice 

 

De skriver jo at jeg hadde da igjen ca 995 GB med data. 

 

Det er som å betale en vis sum penger for å kjøre så mye taxi som du vil, men om du vil på en langtur en dag så blir du kasta av midt på fjellet, ikke får du sitte på hjem heller. Slikt skaper dårlig miljø. 

 

De ville nok ikke aktivt gå inn for å ødelegge for andre, hvem har glede av noe slikt? Enkelte bruker mer data enn andre, så enkelt er det. Mange av dem fikk nok muligheten til å bruke mobilen utenfor wifi sone mer. 

  • Liker 6
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...