Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Lurer bare på om det er noen her som følger med på The Expance? 

 

Har bare sett de 2 første sesongene, vet jo at sesong 3 er ute, men nå er jo serien fjerna fra Netflix også, trudde jeg kunne se den på prime video, men der er den heller ikke. Er det noe sted jeg kan se sesong 3? 

 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...
  • 4 uker senere...

Kjipt når sånne serier forsvinner. Jeg vedder en tier på at det har forsvunnet fra Netflix ettersom Amazon har kjøpt rettighetene til å lage nye sesonger.

 

Stemmer det, alle sesongane er no fjerna frå Netflix (sannsynlegvis i alle land). (Er det greit om du få tiaren din ved ei seinare anledning?).

Så alternativet er ulovleg nedlasting eller abonnering på enda ei straumeteneste til 6 € i måneden. 

 

Det lovlege gratisalternativet blir å vente til sesong 4 kjem ein eller anna gong i år til Prime, og deretter sjå både sesong 3 og 4 i løpet av dei to gratisvekene du får med Amazon.

Lenke til kommentar

Jeg har alt opptil "The.Expanse.S03E13.Abaddons.Gate.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTG" (69,3 GB totalt, men det er verdt det) - det er ikke mange seriene jeg følger, men dette var en av de mer spennende.

 

Og for en gangs skyld var det ikke historien som fikk meg til å bli sittende, men ofte den interessante kameraføringen (fikk veldig Firefly følelse av den). Gode, og ikke overdrevne eller opplagte (duh) spesialeffekter gav også pluss i min bok om denne serien.

 

Når kan vi forvente å få sesong 4? Det ble stille en stund, men har ikke hørt noe om at serien ble "axed" noe sted. Men har heller ikke funnet noen konkret dato.

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 måneder senere...
  • 11 måneder senere...

Jeg har sett de fire første episodene av denne serien og må innrømme at jeg er skuffet. Jeg synes selve settingen er interessant, men synes serien er litt for klisjepreget og "søndagsunderholdning"-kvalitet. (Bortskjemt av Breaking Bad og Better Call Saul).

Er det verdt det å forsøke noen episoder til eller fortsetter det slik det starter?

Lenke til kommentar

Det spørs hva du er er ute etter...personlig er jeg mye mer sci-fi interessert (helt ærlig, jeg gav opp Breaking Bad etter 2. episode), men selv jeg slet med å henge med "hovedplottet" noen ganger i The Expanse.

Som alle andre serier har også The Expanse "filler" episoder, og som med alle andre serier er det også noen dårlige episoder. Jeg har kun sett episodene en gang, men jeg slukte hele sesong 4 på noen få dager, så serien klarte å ihvertfall holde meg interessert (men som sci-fi entusiast er jeg kanskje ikke helt nøytral her).

Rett ut: hopp over sesong 1 og start på sesong 2 med en gang. Hvis du vil ha mer "action" er sesong 2 stedet å starte. Men bare så du vet det, klisjéene fortsetter hele veien, all the way into space...

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...