Gå til innhold

Black Friday & Cyber Monday 2018


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Miele Scout RX2 robotstøvsuger

5495 kr Kampanjemodell 60 minutter før lading rengjøringstid https://www.prisjakt.no/product.php?p=4593754 

9995 kr Ordinær modell 120 minutter før lading rengjøringstid https://www.prisjakt.no/product.php?p=4696996

Kom over denne i dag og det ser ut til å være et bra kjøp? Skal ha gjort det sterkt på tester også. Har to langhårete firbeinte og siden det er Elkjøp så kan jeg teste den i noen dager før jeg tar endelig avgjørelse. 

Lenke til kommentar

 

Jeg har absolutt ikke greie på vaskemaskiner. Har litt lyst på i-Dos og tilsvarende for andre merker enn Bosch. Ser Power.no har tilbud på en med slik dosering i dag. Er akkurat på grensen til at jeg synes det er veldig billig, men fortsatt SYV og et halvt tusen. Ser den har gått ned ytterligere kr 1.500,- ca siden forrige lave punkt tidligere i sommer på prisjakt-grafen:

 

https://www.prisjakt.no/product.php?pu=4838575

 

Den har 1600 o/min 9 kg. Så den er sikkert verdt pengene sånn sett, da man kan få et eldre bosch-design til ca. kr 5.500 (denne billigmodellen ser normalpriset ut - tror jeg) hos Elkjop.no men da må du ta til takke med 1400 o/min og 7 kg (dersom denne vektforskjellen også kan ha betydning).

 

Dette hadde jeg ikke visst om dersom jeg ikke hadde lunket på gjerdet selv. Er faktisk litt overraskende av Power.no

Skulle gjerne hatt den enda rimeligere, da hadde jeg nok hengt på som en kåt hund ;)

Endret av G
Lenke til kommentar

Du har jo denne tørketrommelen også

https://www.komplett.no/product/927321/hvitevarer/vask-og-toerk/toerketromler/aeg-t8dep845e-toerketrommel#

 

Vaskemaskiner og tørketromler kan jeg ikke så mye om, bare at jeg vet min har varmepumpe så det ikke blir så fuktig/varmt på vaskerommet :p

Lenke til kommentar

Varmepumpe på tørketrommel er et must. Sparer mye strøm på det. Har kvernet gjennom en mandagsmodell fra Siemens når dette med varmepumpe var sånn relativt ferskt. Håper Siemens har skjerpet seg, for det var god nok maskin, men med designfeil vil jeg si. Går ikke inn på hva som var feil. Det vet Siemens nok godt om.

 

Sitter med en Electrolux som er rimelig god nå på tørketrommel og som har varmepumpe. Eneste jeg savner er helt varmefri blås (det mangler den). Er jo sikkert ikke så mange som spør etter det, men jeg kunne tenkt meg det for å blåse av hundehår og sånt før jeg henger til tørk. Da spesiellt på klesplagg som ikke skal ha varme.

 

Så må ty til ullprogrammet på Electrolux'en, men det blåser en god del varmluft det også. Så det er egentlig "en mangel" av funksjon. Selv om kanskje ullvalget er det mest skånsomme en finner på maskinen.

Endret av G
Lenke til kommentar

Skulle gjerne erstattet min Asus Transformer T100, et nettbrett med Windows 10 og tastatur. Med andre ord ser jeg etter en rimelig pc/tablet med win10, touch-skjerm, og ok batterikapasitet. Brukes hovedsakelig til surfing og Office.

 

Noen som har tips til alternativer eller gode tilbud?

Jeg erstattet min T100 med en Lenovo Miix 320 z8350-4GB-128GB SSD-(WiFi) - Platina som i fjor juli kostet 3000,- rett fra Lenovo sine hjemmesider. Valgte denne fordi den hadde skjerm i full HD. Jeg har stort sett vært fornøyd med den, men den er kanskje litt i det tregeste laget. Har sett litt på Surface Go (siden jeg trives med slike små maskiner på ca 10"), men siden man bør gå for 128GB-versjonen (fordi den er raskere) og trenger tastatur, blir samlet pris i skrivende stund nesten 7000,-. Da er det et mye bedre alternativ å gå for Surface Pro som ble linket til, selv om den er litt større og tastatur kommer i tillegg. https://www.komplett.no/product/1004296/pc-nettbrett/pc-baerbar-laptop/2-i-1-pc/microsoft-surface-pro-123-touch#

 

Men dersom Surface Go kommer på et supertilbud i morgen (lite sannsynlig), så kan jo det være et alternativ.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Er nok både litt for treg og for stor. Må ha 2,5".

 

Er det 500 gb eller 1 tb du har nå? Om du har 500gb og det holder med en TB, så har du veldig fin pris på Seagate Expansion 1 TB hos power til 349. Du tar bare ut den eksterne disken fra casen og putter den inn i ps4en. Til de over her som foreslo 3,5 disk, så er de for høye. Er en makshøyde på 15mm, mener jeg å huske. Det er en fin tråd om det her på forumet (husker ikke hva den heter i farten).

 

 

Om du vil ha 2TB er Samsung Spinpoint M9T-disken en solid anbefalning. Mener multicom har den til ca 700 inkl frakt. Var visst proshop, til 755 + frakt (totalt 874). Hvilken som helst seagate ekstern hdd pleier å duge. Var en periode hvor Seagate Backup Slim Plus inneholdt M9T, men alle nåværende slim-modeller inneholder en egen Seagate disk.

 

Har lyst på en Seagate Firecuda 2TB tror jeg. Har en sånn som ekstra disk i laptopen, og den virker bra. Den ligger til 949 nå, men har opprettet et varsel just in case.

Lenke til kommentar

Jeg har Siemens på både vaskemaskin og tørketrommel, og har ikke annet enn lovord å komme med. Er strålende fornøyd.

 

Også er det verdt å nevne at Bosch og Siemens er samme "skjiten". Neida, seriøst relativt godt fornøyd. Men det er alltid noe å passe seg for uansett merke. Og det daler ned i fanget på ditt produkt disse problemene før man vet ordet av det.

 

</halvklok av skade>

Endret av G
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...