Gå til innhold

Tips til å bli bedre i FPS spill med tastatur og mus


Anbefalte innlegg

Ey!

Har dere noen tips til å bli bedre i Multiplayer FPS spill, spesielt cod black ops 4.

Slik det er nå så taper jeg garantert 90% av alle 50/50 duellene Og er også ganske dårlig i å treffe en målskive som ikke står helt stille. Elendig! I know.

Men har dere noen tips? Hvilken dpi og sensitivitet bruker dere for eksempel?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eliminer ting som gjør det inkonsistent. Skru av pointer precision i windows. 

Ikke bruk laser mus. Ikke endre for ofte på innstillinger (oppløsning, dpi osv). 

Lær deg "crosshair placement" (søk på youtube) og hvordan du bør plassere deg i forhold til å få best mulig vinkler. 

Øv på å alltid ha siktet i hodehøyde. Vet ikke med CoD, men i CSGO finnes det feks deathmatcher hvor man må treffe hodet. 

 

Finn din dpi. Hvordan? Finnes mange måter. Jeg liker ikke å bruke andre spill en CSGO til sånt, da det er lettere.

Kan feks gå på et map hvor du spawner en kar langt unna, så går du sikk sakk mot han, mens du alltid har siktet i hode. 
Den dpien du kan gjøre det mest komfortabelt er din dpi/sensitivitet. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Spill division på tier 4 i dark zone... Da finner du ut at det er omtrent umulig å frage enkelte pga item build.

spillet lærer deg å bruke cover på en bra måte.

Kansje det har noe med input lag å gjøre, du har treig maskin, gpu, hz på skjerm som gjør at input laggen din selv om du skyter først så dør du først.

Jeg følte jeg hadde roen i Battlefield 2 og Battlefield 2142, men når de alle de andre kom så var jeg på bunn igjen.

Tror jeg lå rundt 1000 timer på Battlefield 2. Hvis jeg ikke bommer her da.

Endret av pizzafordi
Lenke til kommentar

Kansje det har noe med input lag å gjøre, du har treig maskin, gpu, hz på skjerm som gjør at input laggen din selv om du skyter først så dør du først.

 

Jeg følte jeg hadde roen i Battlefield 2 og Battlefield 2142, men når de alle de andre kom så var jeg på bunn igjen.

 

Tror jeg lå rundt 1000 timer på Battlefield 2. Hvis jeg ikke bommer her da.

Selv på 60Hz og 170 ms latency tilkoblet til East Coast skal det ikke ha mye å si på score, det avhenger av dine egne ferdigheter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

"Øvelse gjør mester."

 

 

Da jeg kom til toppen av fjellet i SSX3 ante jeg ikke hvordan jeg skulle klare meg gjennom et løp uten å falle, og å vinne noe var komplett umulig. Noen uker senere vant jeg platinum i time trial hver eneste gang med god margin.

 

I Guitar Hero slet jeg stort med å gå fra Easy til Medium, fordi jeg plutselig hadde en finger for mye. Noen måneder senere satt jeg komfortabelt og spilte på Hard, og det gikk helt greit på Expert på mange sanger.

 

I Injustice 2 startet jeg med å spamme alt mulig av knapper jeg fant, og håpet på det beste. En tid senere hadde jeg hvilepuls i de fleste kampene og fyrte av spesialtriks når jeg ville det, brukte meter boost for å gjøre mer skade, og så videre.

 

Tren, tren, tren. Det er og blir den eneste måten å bli bedre på.

Lenke til kommentar

jeg tror ikke trening gjør at man blir så mye bedre i spill, men det hjelper om man spiller spillet så mye at man ve hva som foregår og hva som hender, og fordi en liten oppdatering så kan skillene som man har trent opp bli unødvendig. spilte cs1.6 back in the days i 1998-99 og har trent mye på siktingen den gangen men fant ut at i skyte spill så er takktikk, psykologi vite hvor fienden befinner seg, hva de gjør , posisjonering osv er bedre å trene enn selve siktingen slike kokurenrende fps spill

 

pluss det er nesten ingen recoils i feks csgo nå om dagen, beveger man musepekren og sikter den i hode til folk vil man få 100% headshot uansett

Endret av konspirasjonsteorist
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Skru ned sensitiviteten på musa i spillet er mitt største tips!

Har aldri spilt Black Ops 4, så vet ikke hvilken rekyl det er der. Bruk "tappe metoden"(trykke for vært skudd, ikke spraye) når du skyter på spill/våpen med høy rekyl. På spill/våpen med lav våpenrekyl kan du lett dra ned musa mens du skyter(spray control). Men det "enkleste" er å skyte headshot :p

 

Hold alltid siktet i hodehøyde til motstander når du beveger deg, selv om han ikke er der, slik at du alltid er klar når han kommer. Dette er kanskje best egnet til spill som counter-strike da det er mindre intense baner og ikke de store slagmarkene med fjell og div. som i Battlefield-serien.

Lenke til kommentar

Fps er stortsett blitt kjedelig og konkurrere i pga så mange sykt gode twitch aimers. Aldri klart og mestre super rask sikting så ekke sikkert det ligger for en og bli god nok til og henge med på litt høyere nivå.

Spillte litt overwatch pga at man tåler litt før man dør som gjorde det til en grei spillopplevelse uten god twitch aiming.(slutta pga håpløs matchmaking)

 

Men beste tipset er vel og ha relativt lav dpi og beholde roen. Men en gang man blir stressa så spiller man 100ganger dårligere.

Endret av grim_reaper_jib
Lenke til kommentar

når jeg spiller cs1.6 eller unreal tournament så har jeg 1024x800 oppløsning på min full hd skjerm, sensitive på musepekeren er 1.2 og alt på laveste grafikkinnstillinger. i unreal torunament er det lettere å gjøre shock combo mens I cs1.6 er det lettere å få headshot med disse innstillingene, å bli god I fps er som alt annet det bring positive og negative sider. de negative sidene er at man blir ofte beskylt for juksing/aimbot og det jeg har lært er å ikke være red når man blir beksylt for juksing og bare si rett ut at det er skills bru, og gjør enda ditt ytterst beste når de monitor deg mens du spiller da vild u få respect etterpå, det værste du kan gjøre er å ignorere og ikke snake når man blir beskylt for juksing pga high skills

Endret av konspirasjonsteorist
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...