Gå til innhold

Oneplus 6T Tråden


Anbefalte innlegg

Nei tør ikke begynne å styre med det. Har prøvd slikt før å endt med å ikke få være med på første leveranse og har måtte vente enda lenger

 

Men du får nok lenge før meg ja.

 

edit: kontaktet komplett og dem viste egentlig ingenting annet enn at den ikke var kommet enda, så da avbestilte jeg og tok hos netonnet istede som har den på lager (tilsynelatende).

Får håpe jeg ikke blingset nok en gang.

Endret av Complexity
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Samsung note 9 vs Oneplus 6t.

Hvem er best av disse to? Sies samsung har mere lagring.

Usikker på det er 4 antenner til 4g på oneplus er et nok muligens kun 2?

 

Synd oneplus ikke har 512 GB lagring.

For syns samsung note 9 er litt stiv priset.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Skal følge med lader og kabel pluss ett billig gummideksel. Er skjermbeskyttelse på telefonen og.

 

Den varte overaskende lenge på min Oneplus 5 så håper kvaliteten er likens på 6t.

 

Komplett har endret datoen til i morgen, og telefonen er allerede sendt fra NetOnNet så det var lurt valg å endre.

Endret av Complexity
Lenke til kommentar

Har vært litt opptatt i dag, men fått prøvd den litt. Min første telefon med notch, selv om den er svært liten, så trenger jeg én dag eller to for å bli vant med den tror jeg.

Telefonen er meget fin, og fingeravtrykk-leseren virker stabil og god. Face-unlock er selvfølgelig lynrask, og fungerer med og uten briller (har ikke forsøkt solbriller).

Oppsettet av telefonen gikk smertefritt, god overføring av OnePlus via Bluetooth.

Selfie-kamera er ikke helt på høyde med Pixel 2, bakkamera har ikke blitt testet ennå.

Så ja, jeg er fornøyd?

Trenger noen dager med testing.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg fikk 6t fra Komplett i går. Veldig fornøyd. Fingerprintsensoren i skjermen fungerer bra synes jeg (har ikke feilet etter mange forsøk) og ansiktsgjennkjenningen er så rask at man ikke legger merke til om den er på eller ikke.

 

Litt uvant gesture navigasjon (kommer fra Samsung). Men jeg liker hvordan dette blir gjort med OnePlus. Fysisk alert slider er så praktisk. Ladingen er mye raskere enn Xs og litt raskere enn s9+.

Lenke til kommentar

OnePlus har med 6T laget en telefon som skiller seg ut i mobilmarkedet med en minimal notch som inneholder kamera og evt proximitysensor. Dette sammen med en litt mindre chin gjør at StB-ratio øker fra 83,81% til 85,6%. Det er kun Oppo Find X (87%) og Vivo Nex S (86,2%) som har større screen to body ratio. Skjermen som er 1080p, er meget god. Denne er, for meg, innertier. OnePlus har også fabrikkmontert skjermbeskytter som har en god «feel». Dette kunne flere produsenter gjort.

 

Byggekvaliteten er super, føles solid. Volum- og powerknappene er gode, og alertslideren er noe alle telefoner burde hatt. Sant skal sies at når hele telefonen er så bra laget, så er denne bryteren den eneste tingen som kunne vært «fastere». Den kan virke litt løs (men det er ikke plagsomt).

Med i esken ligger også et mobildeksel, så sammen med skjermbeskytteren gir mer eller mindre totalbeskyttelse på telefonen fra dag én. Selv om telefonen ikke har offisiell IP-rating, så tåler telefonen også vann.

 

Nå har jeg ikke hatt telefonen så veldig lenge, men vil si at batteriet holder seg bra. Vil ikke si så mye om ca SoT før jeg har hatt den litt lenger. Uansett om man bruker den mye, så går det kjapt å lade med Dash-laderen.

 

Lyden var vel den tingen jeg var mest spent på da jeg fikk den. Siden jeg har en Pixel 2 utenom, så er jeg jo godt vant med god lyd fra høyttalerne, og OnePlus har jo som kjent én nedoverrettet høyttaler. Denne er ikke like god som Pixel 2’s stereo høyttalere, men likevel bedre enn OnePlus 5T. Litt positivt overrasket, men man må selvfølgelig være mer bevisst på hvordan man holder telefonen når man f.eks. ser på Youtube.

Ørehøyttaleren er fint plassert over frontkamera, mellom glasset og ramma. Dette er samme måte som Essential Phone gjorde med PH-1. Lyden er mer enn høy nok under samtaler, og for de som vil roote telefonen, så finnes det allerede en Mod så kan utnytte denne og få stereohøyttalere.

 

Med frontkamera så kan man bruke Face-unlock, og denne er lynrask. Den er ikke like sikker som biometrisk innlogging, men dæven så greit å ha en mulighet til å låse opp telefonen så kjapt.

Fingeravtrykk-leseren som er innebygd i skjermen har fungert utmerket. Om den er litt "tregere" enn vanlig fingeravtrykk-leser, så merkes ikke det særlig for min del. Veldig praktisk faktisk.

 

Kamera er jeg litt spent på fremover, både front og bakkamera har en del mer støy på bildene enn jeg forventet. Jeg hadde ingen forventninger at den skulle være på høyde med Pixel 2, men trodde den skulle ta bedre bilder enn det som er tilfellet. I følge Oneplus-forum så var visst kamera bedre før siste oppdatering (som kom et par dager etter lansering), så jeg regner med at det jobbes med en fix på dette (det er ikke hardware-relatert). Uansett som ståa er i dag, så er ikke stock kamera-app god nok. Det er også et lite delay fra jeg trykker på skjermen, til bildet blir tatt. Her er appen også er langt stykke bak Pixel 2. Har testet Google Camera som er MYE bedre (men bruker merkbart mer strøm), men det skal ikke være nødvendig å laste ned 3. parts apk.

 

Jeg gikk for Midnight Black 128gb/8gb. 6gb-varianten hadde vært mer enn nok med tanke på RAM, men den varianten kommer kun som Mirror Black, og de var ikke aktuelt for meg. OxygenOS er en av mine favoritter, sammen med Stock Android, LinageOS og Resurrection Remix. Et lett skin som har overkill med RAM gjør telefonen flytende og kjapp i bruk. Med OxygenOS så er det så mye tilpasninger man kan gjøre. En kan bl.a. endrenavigasjonsfeltet, enten vanlig -tilbake-hjem-siste apper-, eller Android Pie «pill» eller gester. Og her har OnePlus gjort en fantastisk jobb. Gestene er glatt på høyde med iPhone når det gjelder smidighet, og i mitt hode den beste løsningen i «Android verden» (Hvis du ikke har sett de i bruk ennå, så sjekk gjerne Youtube). Disse gestene burde Google bare adoptere med én gang, og kvittet seg med den unødvendige «pilla» de bruker på Pixel-serien.

 

Så for å oppsummere;

Vanvittig god og smidig telefon

Fantastisk skjerm

Bra byggekvalitet

Bra batteri

God lyd

Middelmådig kamera

 

Kanskje jeg kommer med en endret tilbakemelding når kamera blir ordnet.

Ble langt nok innlegg tror jeg

 

Meget fornøyd til nå

Endret av steikemeg
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Høres lovende ut det.

Fikk hentemelding på min i det jeg kjørte på jobb i dag, så får nok ikke lekt med den før i morgen :hrm:

 

Har du testet Night Sight med google camera appen?

Gratulerer?

Night Sight henter mer lys enn orginal app. Så den er absolutt bedre enn Nightscape. Blir en del støy på GCam også ved mørke bilder. Jevnt over bedre med GCam, men jeg tenker jeg personlig forsøker OnePlus sin kamera-app fremover. Trenger å få med meg evt forbedringer.

Lenke til kommentar

Kamera er bedre på Mate 20 Pro.

Pixel 3, Pixel 2, Mate 20 Pro og P20 Pro har bedre kamera enn denne. Men forhåpentligvis blir kamera mye bedre ved en oppdatering.

Ellers så synes jeg software på OnePlus er overlegen alt annet. Og med tanke på at denne koster fra kr 5290, så er den fantastisk bra.

OnePlus Vs Huawei blir nok uansett en personlig preferanse

  • Liker 1
Lenke til kommentar

OxygenOS (som OnePlus sitt ROM heter) er litt anderledes enn ren Android. Men det er veldig nært. Her er det flere tilpasningsmuligheter enn ren Android (veldig positivt). Fordelen er også at systemet er lett, så det føles smidig og kjapt. Du får heller ikke et lass med unødvendige apper. Oppdateringer kommer som regel kjappere.

Huawei, Samsung og LG har endret såpass mye på sine systemer, og har som regel mange av "egne apper". Noen liker det mye bedre, men det skaper også et tyngre skin som kan gjøre opplevelsen litt mindre smidig.

Det er både fordelen og ulempen med Android. På én side hadde de vært greit om det var mindre fragmentert, og at opplevelsen hadde vært konsekvent likt over hele linja. På den andre siden, så er jo det flott at det er forskjellige valgmuligheter. Vi er jo alle forskjellige.

Gå i butikken å trykk litt på de telefonene du liker, så kanskje du finner ut hva du liker.

Hvis du går til en Telia-butikk, så har de kanskje OnePlus 6 på utstilling der

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hjertelig takk for godt svar! ?.

Sammenlignet størrelsene på en del telefoner i går, og ser at denne er ganske stor. Det som er overraskende er at det virkelig ikke er mange toppmodeller som er mindre enn Huawei Mate 20 Pro, og jeg synes den er litt stor. Mistenker likevel at det er de kurvede kantene som bidrar til den følelsen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...