Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Avhengig av kjæresten - HJELP


Anbefalte innlegg

Ja som tittelen sier så tror jeg at jeg har blitt for avhengig av kjæresten. På Mandag kveld måtte jeg dra hjem pga jeg fikk et ganske stort angst anfall; og jeg skulle egentlig være med han til Tirsdag siden han reiste bort i dag (Onsdag) og blir borte til Fredag. Det vil si at jeg har vært uten han i 2 netter og mangler 2 netter. Syntes tida går alt for sakte fordi jeg ikke har noe å gjøre som tar vekk de negative tankene - det eneste jeg har gjort hittil er å ligge på sofaen, drive med mobilen og vente til der blir Fredag. Utrolig vondt å sove uten han også, er nok det jeg syntes er verst.

 

Jeg har alltid slitt psykisk å går til psykolog på DPS og han har hjelpet meg gjennom mye. Og ja, jeg vet det er utrolig dumt å la en person skal på en måte velge om du er glad eller ikke. Han er jo ikke den eneste som gjør meg glad men skulle virkelig trengt han etter den psykiske knekken. Jeg vet jeg egentlig ikke burde klage for jeg vet om mange som må være uten kjæresten sin i flere uker eller måneder, mens dette bare er snakk om 4 netter der 2 av de er gjennomført, selvom jeg sov helt ræva. Jeg har grini en del og for såvidt i meg mat og drikke, litt usikker på om alt har med han å gjøre men samma det. Vet det er flere som sliter med det samme. Orker ikke at folk skal være frekke og be meg vokse opp, for jeg prøver å gjøre noe med det, men akkurat nå vil jeg bare ha tips til hvordan jeg kan få tiden til å gå og hva jeg kan gjøre. Gleder meg utrolig mye til å ligge i armkroken hans på Fredag, og jeg vet det bare er 2 netter igjen men det går så sakte.

 

NB. Han er avhengig av meg han også men det går heldigvis ikke utover psyken hans.

Kanskje noen har noen teknikker på åssen jeg kan snu tankegangen så jeg ikke er så negativ?

 

Anonymous poster hash: 3c357...707

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du allikevel ligger på sofaen og ikke gjør noe fornuftig, rydd og vask litt så det ser koselig ut når han kommer hjem.

Det hadde jeg satt pris på.

Så kan du jo planlegge en bedre hjemmelaget middag til han kommer hjem. :)

 

Sikkert mye annet du kan gjøre, men det var det som spratt ut av toppen av hodet akkurat nå.

 

Takk for svar :) Det jeg er så dårlig på når jeg har det vanskelig er å gjøre sånne ting som det. Har på en måte lyst til å ligge å deppe fordi jeg ikke klarer å gjøre noe annet men skal prøve :) Har faktisk vaska rommet i dag så det er vel en start

 

Anonymous poster hash: 3c357...707

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...