Gå til innhold

TEST: Huawei Mate 20 Pro


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja, fortsatt rundt 3000 i forskjell i tillegg til at iPhonen har 4 ganger så mye lagring

9 600kr er jo omtrent halvparten av 16 800kr, i tillegg får en jo veldig mye mer som:

100%+ rasker lading kablet.

50% raskere lading trådløst.

Mulighet for å lade andre enheter trådløst.

25% høyere skjerm oppløsning.

25% større batteri.

Fingeravtrykk leser. 

50% mer minne.

Ultra wide hoved kamera, og wide selfie kamera.

 

 

Det nevnes også at Huawei trolig synker litt i pris, som tillater litt mer slark i pris sammenligningen. 

 

(Prøver kanskje litt for hardt om å få regnestykket til FrihetensRegn til å gå opp, men men..)

 

 

Til noe annet, at telefonen mangler 3.5mm jack burde være ett minus/"noe å tenke på".

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-vpGeLVii

Lekker telefon. 9600,- NOK er likevel litt mye.

 

Morsomt at telefonen kan lade andre enheter, kunne jo laget et tårn av den samme telefonen.

 

Det kan også Mate 10 i dag, dog ikke trådløst.

Lenke til kommentar

"Mate 20 Pro er sannsynligvis den ene telefonen du bør se etter i butikken denne høsten og vinteren"

 

Unnskyld, hva sa du? Det er kun 1 telefon man burde se etter, og det er en kinesisk android telefon? Beklager, du mistet meg før du i det hele tatt startet. Her er det ikke mange faktorer inn i bildet. Det er mest fokus på kamera, som at alle er instagram-avhengige. Snakker om at 4200mAh er så sinnsykt stort at du glemmer å lade. Har du glemt Samsung S9 i slengen mens du glemte å lade? Det er andre telefoner lansert nylig med dobbelt så mye batteri som Huawei og dere sier at Huawei sitt er enormt? Beklager, dere har mange bra tester men her har dere fokusert på helt feil områder og glemt en hel mange faktorer. Sløvt arbeid. Halve testen handler om kameraet. Hvorfor betaler man for en fingeravtrykksensor i skjermen når man har ansiktsgjenkjenning som fungerer? Er det liksom jævlig bra å betale for den funksjonen i telefon-prisen når du sier selv at det ikke er noe særlig vits? Hvor mye penger har Huawei brukt på dette? Kunne telefonen vært 1000kr billigere uten denne unødvendige funksjonen? Ikke er det trygt heller. 1/50.000 på fingeravtrykk kontra 1/1m på ansiktsgjenkjenning. Hadde ansiktsgjenkjenningen fungert optimalt så hadde de aldri trengt fingeravtrykksensoren, så her motsier man seg selv.

 

Faktum er at de fleste toppmodeller er ganske like på utsiden og innsiden. Derfor trekkes det frem høydepunkt i slike anmeldelser som gjør at den hever seg over de andre telefonene i samme kategori og prisklasse. At denne er god på ringing og tekstmeldinger, er ganske selvsagt. Derfor test av f. Eks. kameraet som kan skille toppmodeller fra hverandre.

 

Generelt kommer du med en del sprøyt i innlegget ditt. Finn en toppmodell som har 8400 mAH, som du sier. Og fingertrykkleser i skjerm er kjempebra, fordi du da kan låse telefonen fra posisjoner der du ikke ser på den. I lomma, liggende henslengt i sofaen, på bordet etc. At du er redd for at 50 000 personer skal prøve å låse opp telefonen din, og at en lykkes, får være din sak...

 

Telefoner i dag vurderes etter en samling kriterier. Denne telefonen scorer topp på de fleste nøkkelparametre folk flest bryr seg om. At den ikke tilfredsstiller dine særegne behov, kan den ikke trekkes for. I tillegg vil du nok finne at det allerede finnes telefoner i Huawei sin portefølje, som er rimeligere med færre funksjoner slik du etterspør. P20 Pro f. Eks. :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...