Gå til innhold

Monster Hunter: World


Anbefalte innlegg

Fant ingen tråd om dette spillet her inne så da tenkte jeg og lage en :) 

 

Spillet ble sluppet i januar en gang. Kjøpte det selv nå her i forrige uke på salg på PSN så jeg spiller det da på PS4 :) 

 

Her er blant annet anmeldelsen til spillet fra www.gamer.no:

https://www.gamer.no/artikler/anmeldelse-monster-hunter-world/426946

De ga det selv 9/10 :D 

 

Spillet finnes nå til både PS4, Xbox One og PC.

 

Spillet er i hovedsak ett online spill i samme type som Bloodborn der man kan invitere folk til å spille sammen i ett party eller kalle på hjelp hvis man kommer over ett monster man ikke helt klarer alene.

Eller man kan også spille det som ett solo spill og gjøre alt alene selv om det vil trenge litt mere trening og mestring. 

 

Man starter spillet med og lage seg en karakter enten du vil spille som mann eller kvinne også blir man introdusert for storyen og hva spillet ellers handler om. Det går stort sett i og drepe eller fange store monstre rundt om på øya man er på, og man låser opp flere deler av øya jo lenger man kommer utover i historien. 

 

Man har også ett stort utvalg av diverse våpen til rådighet enten man liker den klassiske bua eller store sverd eller økser med diverse modifikasjoner. 

Og alt av våpen eller armor kan oppgraderes med ting med farmer/samler inn fra ting man dreper rundt om på øya man er på. Da det er utrolig mange ting man kan samle med seg på sine turer rundt om der, alt fra planter til spider webs :p Crafting er selvfølgelig også en stor del av spillet da man kan crafte utrolig mye, enten det er healing pots eller diverse bomber, ammunisjon og mye annet som kan hjelpe deg i jakten på disse digre monstrene her. 

 

Det som også er en viktig ting i dette spillet er research, sånn at man finner ut svakheten til disse monstrene. Så man kan fort bruke en del tid på og gå rundt å samle spor eller ting som monstrene etterlater seg.   Jo høyere research lv man har på vært av monstrene jo lettere vil det være og finne dem. Main storyen er ikke helt store her, man man kan sett sammen diverse egne oppdrag som investigation, eller research oppdrag der man bare går rundt enten man skal collecte ting eller drepe diverse antall monstre innen en viss tid. Eller bare rome rundt alene og gjøre nøyaktig det man selv vil. 

 

Så er det noen flere her inne som spiller det?

Hvis noen av dere gjør det og spiller det på ps4 så add meg gjerne på psn :p halky85 :) 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Laget en tråd tidligere i år, hvis det skulle være interessant å lese andre forum brukeres synspunkter :)

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1800941&page=4&do=findComment&comment=24389956

 

Ikke så aktiv lenger kanskje, men den ble laget i Felles delen i Konsoll kategorien ettersom spillet ikke hadde kommet til PC på det tidspunktet, men dersom det er mulig så kan jo en admin flytte tråden over hit?

Lenke til kommentar

Hmm, jeg søkte liksom rundt her på forumet men, fant liksom ingen andre tråder om det haha :p Men den andre tråden burde kanskje ha vært lagt til Generell Spilldiskusjon da det er ute på flere formater ;) 

Ser nå også at siste post i den tråden din var 11 April så nei den er nå litt død ja :p 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...