Gå til innhold

TEST: GoPro Hero7 Black


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke vært borti action camera før, men siden jeg kjører moped og sett en del rar oppførsel fra bilister så har jeg tenkt å skaffe et slikt kamera å feste på hjelmen.

 

Følger det med festemekanisme som jeg kan bruke til å feste på hjelmen? Hvis ja, er medfølgende festemekanisme "bra nok" eller bør man feste kameraet bedre selv?

 

Friste litt å ha slikt kamera å bare filme turen i tilfelle man blir utsatt for noe negativt...

Lenke til kommentar

Er dette snakk om optisk/mekanisk bildestabilisering, eller er det digital etterprosessering som reduserer synsfeltet/vidvinkelen?

 

Er desverre "bare" digital stabilisering, men det er til forsåvidt verdens beste ;p 

 

Jeg ville vurdert om Cycliq er et bedre alternativ, looping av opptak på SD-kortet, låsing ved ulykker osv: https://cycliq.com/

 

Gopro har da også looping  :hmm:

Lenke til kommentar

Dette er kun en SW oppgradering av versjon 6. Ingen grunn til å kjøpe. Snart kommer dette fritt til alle som har 6. Og det er ikke Sony eller Garmin Hero sliter med, men "Made In China" 4k action cameraer til en tiendel av prisen på Alibaba og AliExpress.

 

Så en softwareoppdatering vil altså også doble minnemengden...?

Lenke til kommentar

Føler Gopro har kommet kraftig bakpå og har vært der en stund nå. Både 5 og 6 var plaget med elendig audio. Og nå med Hero 7 så er det såvidt jeg ser på forumet ikke engang mulig å koble til ekstern mic. Hero forsøker å si at det er unødvendig mtp alle forbedringene som er gjort på mic på H7, men kom igjen da. Da bør da virkelig være opp til sluttbruker å få velge rett mikrofon til riktig bruk? Vind, varierende lydbilde, retningsbestemt etc. Det er jo ikke slik at en mic er best til alt. Det er derfor folk har et utvalg forskjellige mikrofoner. 

Endret av bojangles
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...