Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har ny ruter Dlink A-148 og den kan kobles til, men etter en tids bruk kobles den ut og ingen nettverktilkobling. Jeg feilsøker og får alltid til svar at jeg må ta ut kontaktene fra ruteren og vente i 10 sekunder og sette de inn igjen. Og da funker det igjen, midlertidig. Jeg går inn på innstillinger som vedleggene viser, taster for Skjult nummer, av for forbruksmålt kobling og IP automatisk som vises. Men det går an å koble til IP manuelt, da IPv4 eller IPv6, men da må jeg fylle ut noe, det er DNS og adresse, men vet ikke helt hva jeg skal gjøre om det ordner problemet. Leste en plass at man kan endre nettkort-driver også, men hvordan eventuelt ??

post-232280-0-38734400-1538748140_thumb.png

post-232280-0-12449600-1538748156_thumb.png

post-232280-0-07253300-1538748166_thumb.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du bør starte med å oppgradere routeren til nyeste firmware fra produsent og tilbakestille den til fabrikkinnstilinger. Ikke sett IP-adresser manuelt, men la DHCP-serveren i routeren gjøre dette, så unngår du IP-konflikter, som kan være en årsak til det du opplever.

Endret av zanta
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hvordan skal man gjøre dette : Oppgrader routeren til nyeste firmware fra produsent og tilbakestille den til fabrikkinnstilinger. Ikke sett IP-adresser manuelt, men la DHCP-serveren i routeren gjøre dette,  På min ruter trådløs så er det kun en knapp man kan trykke på, og etter min fornuft er det da bare å trykke på den, så skulle det ordne seg. Men det fungerer ikke.  Men ruteren blinker slik den forrige gjorde. Jeg har også skiftet modem og den virker litt snodig, mens den forrige blinket neste alle lysene, mne den her så blinker kun det en lyset av og til. Kan den må innstilles på et vis ?

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...