Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Intro

For noen dager siden fikk jeg se filmen "Black Panther" og det må jeg si, jeg trodde virkelig ikke afrikanerne hadde det i seg. Etter hundrevis av år med "Uuuuuh vi er ofre, vi er slaver, der må synes synd i oss" Så greier dem altså å lire av seg dette praktverket av en nasjonalistisk film. Dette gir meg virkelig håp, fordi Afrikanerne er det folket som det gjenstår å se om de kan bygge en skikkelig sivilisasjon. Og nå har jeg sett det, de har faktisk ånden i seg. Jeg tror vi kan vente oss store ting i fremtiden av de som bor her nå. Og vår rolle i dette er å være forbilder.

 

En Visjon for Norge

Vi... ER.... VIKINGER! Og jeg har latt meg inspirere av denne filmen, til å skrive min visjon for Norge. Ikke et Wakanda, men et Vikanga. Ja, nå er den mannfolkene og valkyriene som skal frem. Det første vi trenger er å bygge et enormt bygg, det må virkelig være noe storartet. Jeg har nemlig god greie på dette her, la meg fortelle dere at det er essensielt for å vinne at vi bygger hva de lærde vil referere til som et "Wonder". For oss nordmenn faller valget naturlig på en stavkirke. Jeg syns vi burde bygge en stavkirke på størrelse med en liten by.

 

Dette er ikke en vanskelig oppgave. Raffineriet på Mongstad utenfor Bergen er omtrent så stort. Det er også flott for alle disse folkene som vil inn hit i fra utlandet at de kan få noe å gjøre på med en gang de mottar penger. 12-timers arbeidsdag skaper godt integrerte patrioter av gode immigranter. De kan også være takknemelig over at de bygger noe som skal stå der, akkurat som pyrmaidene i Egypt står der. En gedigen stavkirke som får selv Mekka til å rødme i kinnene, likt en sånn jomfru, i det mannen bykser inn i ho.

 

Og dette er bare for å sette standarden. Noe vi bygger for å vise at nå er vikingene her. Trump har sin vegg, Norge har denne enorme stavkirka. Fordi det er på tide at vi vikinger får en sånn hellig by, som vi kan nekte folk som ikke er kule nok å besøke. Alle land med respekt for seg selv har en sånn en.

 

Videre må Norge oppdatere hæren sin. Jeg syns rustningene bør bli mer futuristiske. Hvor er railgun teknologien? Jeg ser for meg at norske soldater kan være sånne cyborg-vikinger, i svart futuristisk rustning, pyntet med drageutskjæringer som lyser grønt noen når dem vil. Kamuflasjen bør være optisk, så bør de være utstyrt med vikingesverd for stealth-kills.

 

Videre må vi også snakke om vår stance i forhold til EU. Jeg tenker fuck EU. Vi må være ærlige med oss selv her. Vi kunne ikke være i union med Sverige, vår beste bror. Jeg tar gjerne på meg EU personlig. Vi trenger bare ett møte i parlamentet. Folkene setter seg, så roper en medhjelper "Her kommer emissæren til den norske viking etnostat!" Så blåser seks stykker i horn. Jeg vandrer ut kledd i en kappe av bjørneskinn. Jeg går frem til podiet og kremter litt, så sier jeg "Vi er vikinger. Vi trenger ikke å gjøre noe dere ber oss om. Vi kunne ikke være i union med Sverige, våre beste brødre. Da kan vi i allefall ikke sitte rundt samme bord som denne støvvaginane Merkel. Alle bånd er herved brutt og åpne for reforhandling med den ekte vikingenasjonen" Så bare drar vi der i fra. De er ikke viktige. Skandinavia, norsk-amerikanerne og vikingkolonier rundtom verden er viktige.

 

Kvinnene i Norge skal bli Valkyrier. Vi skal styrke norske kvinner med å legge til rette for at menn har høye nok inntekter til at ei god mor kan få være i fred i huset sitt. Men klart skal det være en rolle for dem i arbeidslivet også, en vet da vell det at det ikke er alt en kan gifte seg med heller. Men denne horete moten i fra utlandet skal vi kvitte oss med en gang for alle. Norske kvinner skal gå i bunad eller tunika med vikingbroderi. Tøyseutdanning, som kjønnsstudier, sosiologi, pedagogikk som ikke gjør deg til lærer, psykologi som ikke gjør det til psykolog, det skal legges ned. Slik at unge kvinner ikke lures fast i gjeld av disse bokzombiene. Det er tross alt jenter det er mest av på disse linjene. Fjortisjenter på byen skal det også settes en stopper for, seksuall lavalder for jenter skal settes opp til 20 år. Baksetet på en svett BMW har spist nok jomfruhinner. Slik delikat fitte er beregnet for norske rene viking ungdommer som elsker sin kjernefamilie og nasjon, ikke halvpedoer i rånebil. Dette løser alle problemene til den moderne norske kvinnen.

 

Videre må utdanningen få en helrenovering. I tillegg til Norsk, vil vi få et nytt fag som heter nasjonsbygging som er satt av til å lære om alt vi kan være stolte over. Gym er latterlig, det skal ut og inn vil vi ha ett nytt fag som heter Stridstrening. Barn skal så fort de evner det, trenes opp til å bli stridsdyktige. Alle barn, uansett kjønn, må beherske snikskyting, MMA og medium rekkevidde våpen som pistol og gevær. Videre må vi se på alt av medikament behandling som kan gi barn en best mulig start på livet, alt av prestasjonsøkende middel uten store bivirkninger må injiseres, på lik linje med en vaksine. Nordmenn har sixpack og definerte muskler, slik er det bare.

 

Den norske mann, som symbol, må beskyttes. Sånn aktivist ungdom i fra miljøpartiet de grønne, med pistrete hår, tynn og lanken som et fulgeskremsel. Dette må vi slutte å vise på tv. Blitzere, med masse piercinger og ræl i trynet må bli satt på plass. Dette er hva vi på godt norsk kaller for hanreier. Det har ingen plass i et ukorruptert norsk vikinge mannsideal. Og vi kan ikke godta penislengder som er med på å trekker gjennomsnittet ned. Jeg syns at staten bør spandere kirurgisk inngrep på Norske menn med penis på under 20cm. Dette er veldig viktig, ikke bare for mannen, men også Norge sitt rykte utad i verden. Og det er noe trist med verneplikten i dag. Jeg tenker at vi må garantere minst ett drap på alle norske gutter som blir med på tokt vi har i forbindelse med FN. Og vi vil ikke ta noe mer sånn der tulleoppdrag med fredsbevaring, det er bare sløseri, vårt millitære skal drepe folk. Det er best for soldaten, fordi da er det et klart og tydelig oppdrag.

 

Videre så må bokmål og nynorsk læres som grunnregler. Men det skal forventes at norske statsborgere uttrykker seg med kvad. Kebabnorsk er dårlig integrering og skal forbys. En snakker i kvad. Og en skal også skrive i kvad i de fleste sammenhenger. Du kan ikke bare komme her med den der elendige kebabnorsk faenskapet og si "Uuuuh schmø kæbe" Det må bli en sosial kontrakt på at vi utstøter folk som kommer med slike ytringer. I stedet for bør en si "Fager møy for meg, feng elden koldt" Dette er slik vi snakker i et genuint Norge. Vi må også få en kulere mer drakula lignende engelsk aksent, Bondevik aksent er forbudt.

 

Videre innfører jeg en forfedre skatt. De som ikke har forfedre begravet i norsk jord i minst syv generasjoner må betale dobbelt skatt, fordi at de har ikke bidratt like mye. Da tenker mange at flyktninger vil reise her i fra, men det er ikke nødvendigvis riktig. De som er her for å skvise oss for velferdgoder drar, men folk som har det stusselig i hjemlandene sine og er gla over å være her og ønsker å integrere seg, dem blir nok å gå er. Og hvem bedre å gi lønnsøkning enn en stormann som skatter så karslig. Videre vil vi også vurdere å skatte mindre, om de som er her har en plan om å reise tilbake for å gjenreise sin falne stat, mot at de daglig lover å minnes vår godhet og byttehandle med oss i ettertid.

 

Alliansene våre blir: USA, Danmark, Polen, Ungarn, Italia, Japan

 

Med tiden vil også Sverige og mange andre endre retning, for å følge Norges skinnende eksempel.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

- Obligatorisk krigsopplæring til barn.

- Obligatorisk med drap på "tokt med FN", drepe uten grunn.

- "vårt millitære skal drepe folk". skal drepe for å drepe, selv om det ikke er grunnlag.

- "12-timers arbeidsdag skaper godt integrerte patrioter av gode immigranter" - tvangsarbeid lignende slaveri.

- " Vi skal styrke norske kvinner med å legge til rette for at menn har høye nok inntekter til at ei god mor kan få være i fred i huset sitt.", fjerne kvinners frihet og selvstendighet.

- "Og vi kan ikke godta penislengder som er med på å trekker gjennomsnittet ned", tvangsoperasjon uten medisinsk grunnlag på kjønnsorgan.

 

Og generellt fjerne all frihet til alle har og tvinge alle til å følge en idealisme, ett tankesett, ett språk, en felles identitet uavhengig av om man vil eller ikke.

 

Hva er egentlig passende straff for noen som f.eks snakker ukorrekt norsk eller kler seg i ikke-godkjente klær?

  • Liker 7
Lenke til kommentar

En gedigen stavkirke som får selv Mekka til å rødme i kinnene, likt en sånn jomfru, i det mannen bykser inn i ho.

 

 

 

Jeg liker planen, men hva skal vi med en dum stavkirke? Som ekte vikinger må vi selvfølgelig innføre den norrøne religionen igjen. Vi burde bygge gudeborgen Åsgard til glede for Odin allfaderen!

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Det er utrolig bra. En fantastisk gave til våre etterkommere. At de er kyndige i å forsvare dette landet. Hva er vell gymfaget annet enn øek og tøys. Dette er ikke skolens oppgave. Andre land kan dumme ned sine barn, men her i Norge bygger vi dem opp. Det er et kjærlighetsbudskao.

 

Vi dreper med den eneste grunn når vi er på tokt med NATO og FN. De vi dreper er fiendene våre. "If you kill your enemies, you win". Vi skal ikke ha noe mere tulleoppdrag. Som å sitte som ender på vannet nede i en ussel afghansk landsby, våre soldater skal ha et A til B oppdrag. Det er folk som må skytes, gå å skyt de. De skal ikke sitte der å være nervøse så de kommer hjem med ptsd. Særlig nå med så mye uro ville denne kvoten lett kommet til sin rett. Det er en gave, de skal få sitte ved bordet, likt min bestefar satt ved bordet og stolt fortalte om tyskeren han skaut. Dette unner jeg alle.

 

Det er veldig viktig at innvandrere får erfaring og arbeid så fort de er her. Vi kjører de i gang, lar dem holde momentet oppe. Det er bra for dem. Og dette blir jo et helt fantastisk bygg, en stavkirke som får Mekka til å blygne. De blir historiske, som dem som bygget pyramidene. Det er det beste for dem, et minstemål for takknemelighet til staten som huser dem.

 

Det vi gjør med mennene i forhold til inntekt vil gi jenter under utdanning flere kvalitetsmenn å velge i. Men kvinner som ikke passer for ekteskap, kanskje de har en fæl personlighet eller ikke er pene, de må jo lønn til å ta vare på seg selv og kattene sine. Men kvinner som velger å være hjemme skal få frigjørende høye mannelige inntekter.

 

I forhold til stiliseringen av det norske kjønnsorgan, så er dette en helt vanlig mainstream handling. Det vår pakt, likt jøden og muslimer må kutte litt av på sin snopp, så må kanskje nordmannen få litt ekstra. Jeg sier at vi fikk den bedre dealen her.

 

Vi fjerner ingenting. En del av multikultur er å respektere andre kulturer. Vi velger å respektere genuin norsk kultur. Gråtoner fra globalistenes smakløse melvatn er ikke en del av den norsk kristelige viking etnostat, dette er noe disse fæle hvitingene må lære seg. For er det ett land som virkelig har måttet lide så er det Norge. Vi har vært kolonisert og okkupert. Dette er bare en viktig gjenoppliving av Norsk kultur. En naturlig tilbakesving av kulurens pendulum.

 

I forhold til straff for kebabnorsk, så syns jeg at offentlige tjenestemenn er hevet over slikt. Politiet kan bøtlegge det. Men det viktigste er at det er sosialt uhørt å gjøre slik blasfemi. Det går under en rekke paragrafer vi alkerede har i norsk lov. En kan ikke bare bruke sånne hatefulle ytringer. Og definisjonsmakten på hva det er tilhører vikingenes etnostat. Ikke en eller annen globalistjævel.

Lenke til kommentar

Jeg liker planen, men hva skal vi med en dum stavkirke? Som ekte vikinger må vi selvfølgelig innføre den norrøne religionen igjen. Vi burde bygge gudeborgen Åsgard til glede for Odin allfaderen!

Slik jeg ser det er våre forfedres tro så innvannet i den kristelige tro. Etter de infiltrerte korstogene og tok over den katolske kirka, at dette er overflødig. Stol likevell på at utskjæringene på denne kirka vil ha norrønt motiv. Jesus skal rebrandes som en flott blond mann av nordisk utseende.

 

Jeg syns våre forfedre var basert på dette. Den letteste løsningen er å usurpere den største verdensreligionen, så endre praksisen til norrøn tradisjon. Som det heter seg: jeg går i kirken når det er jul

Lenke til kommentar

(...)Hvor er railgun teknologien?(...)

 

Railgun er så unorsk, du burde straffes for å komme opp med forslaget. Birkeland viste oss veien med sin coil(gauss) gun og det er selvfølgelig denne vi må bygge videre på, la oss en gang for alle vise Eyde at det var bortkastet å bruke teknologien på å redde verden fra sult :p

Lenke til kommentar

I venezuela for eksempel, får soldater og politi beskjed om at de MÅ drepe 2-3 demonstranter hver gang det er opptøyer.

 

Hvis du er i opptøyer i vestlige land, prøv å legge deg ned og se hvor mange ganger du blir slått i rygg og hode med batong... protip: mange...

Trodde du mente i Norge. Godt mulig det finnes andre land som har drapskvoter, men gjerne ikke land vi prøver å ta etter..

Lenke til kommentar

Railgun er så unorsk, du burde straffes for å komme opp med forslaget. Birkeland viste oss veien med sin coil(gauss) gun og det er selvfølgelig denne vi må bygge videre på, la oss en gang for alle vise Eyde at det var bortkastet å bruke teknologien på å redde verden fra sult :p

 

Jeg bauger gjerne til sies for en skikkelig gaus kanon, det viktigste er at den pakker litt fyrverkeri. Kuler er mainstream og kjedelig, det må komme en skikkelig stråle ut av våpenet, og personen som blir truffet må sprenge som et resultat av indre traumer. Slik at en får den typiske splatter effekten, der det regner biter av kjøtt ned rundt ett lite krater, som en bør forvente, når en avfyrer hva en på populært henviser til som en "Big fucking gun".

 

Jeg synes også det er på høytid at vi avslutter krigen mot sult. Hvor lenge er det vi har forsøkt å redde enkelte av disse landene vi gir bistand til? På et eller annet punkt så må en bare la dem få segle sin egen sjø. Alternativt, så synes jeg at om vi virkelig skal legge inn en slik innsats, så må vi hjelpe dem hvor de er. Og den gode norske policyen på dette er koloni ordningen. De kan få være en koloni av Norge, vi reiser ned og henter inn litt ressurser til oss selv i en ti-tretti år, så at vi kan bygge opp infrastruktur og systemer der nede som de trenger.

 

Dette her med å la disse folkene styre seg selv er helt på jordet. Enkelte av dem bruker hånden sin som toaletpapir. Nei, her må den store viking steppe inn og gjøre dem til sin kjærlige koloni.

Lenke til kommentar

Så mye tekst, og så ingenting om å gjenerobre våre rettmessige landområder?

Visjonen din burde ha en plan for å ta tilbake sånn omtrent halve Nord-Europa.

 

Veldig woke post, bro!!!

 

Ja, det er ingen etnisk gruppe som har vært mer undertrykket enn norske vikinger, ikke i hele historien. Vi har slitt under tre hvite fæle patriarkalse regimer, fra EU, først Danmark, hvite fæle undertrykkende europeere. Så Sverige, hvite fæle sosialister. Så til og med Nazi Tyskland har okkupert oss. Så når sånne social justice Warriors snakker om undertrykking og griner, så bør en god halvpart av de tårene gå til Norge. Og selv den dag i dag så blir norske vikinger fornektet og undertrykket av globalister innen Norges grenser.

 

Så vi har alt det indianerne har måttet gjennomgå, afrikanerne, jødene, de kan ikke sette seg inn i den undertykkingen vi har måttet lide. Vi er historiens mest sympatiske folkeslag.

 

Jeg vokste faktisk opp på den tiden, jeg er så gammel at jeg husker, da vi gikk og sang på plantasjene, der vi plukket jordbær som sommerjobb. Barn i dag har sommerferie, det har ikke alltid vært sånn. Vi plukket jordbær, på en jordbærplantasje, sikkert eid av en fæl globalist. Vi sang "O eg minnast so vel dette land". Det var skikkelig fælt asså. Og vi fikk slavelønn, solen gikk ikke en ned en gang. Åh det skal sies! De fæle europeiske hvite undertrykkerne har aldri gjort noe verre enn hva de gjorde med oss. Fremdeles til den dag i dag: The white man is keeping vikings down!

 

Vi skal frigjøre vikingene våre i Europa. Norge blir en viking etnostat, på samme måte som Israel er en jødisk etnostat. Men først må vi ta farvell med EU, det er et synkende skip og kommer til å gå under. Etter dette vil det være naturlig at vikingene tar ledelsen.

Endret av Fasiten
Lenke til kommentar

I venezuela for eksempel, får soldater og politi beskjed om at de MÅ drepe 2-3 demonstranter hver gang det er opptøyer.

 

Hvis du er i opptøyer i vestlige land, prøv å legge deg ned og se hvor mange ganger du blir slått i rygg og hode med batong... protip: mange...

 

Først, kan du roe ned retorikken litt? Dette er jo delvis basert på Black Panther, som er en veldig viktig film. Og det er en kulturell utveksling mellom Norge og Wakanda. Og er det en ting jeg må si, fordi jeg vet at det alltid dukker opp sånt når jeg inviterer mørkhudede Wakandianere til å sitte rundt bordet med meg, så er det at hatytringer og uttalelser som er tilslørte angrep på Black Panther eller Norge som en Wakandi-reoppglødet viking etnostat, det vil jeg ikke ha noe av ass. Det hører ikke hjemme her.

 

Jeg ser det allerede har begynt litt nå. Sammenligninger med ISIS og greier. Det lukter svett Trump-supporter i mammas kjeller her. Ro ned retorikken. Du diskuterer ting som aldri har blitt sagt.

 

Det jeg sa var: Millitæret vårt, det skal være skikkelig. Og når guttene går inn i millitæret så har vi et løfte vi må holde. De skal på definerte planlagte tokt med FN eller NATO. De skal inn, eliminere ett mål og ut igjen. Sånn der fredsbevarende styrker tror jeg ingenting på, det er kodeord for å patruljere rundt med våpen og vente på å bli skutt. Vi skal ikke ta slike oppdrag lengre. Dette blir som inglorious bastards, I want my scalps! Ikke sant. Og dette er mye bedre, de vet hva de skal. Og vi må få gjort det slik at alle som blir med får minst 1 kill, sånn at de har gjort sin del. Da sier vi til USA og co. dette er vår kultur, vi tar ikke disse her drittoppdragene, fuck sivilbefolkningen, de går i fred når de er alt som er igjen.

Lenke til kommentar

Er dette et forsøk på å være morsom?

Nei. Først vil jeg si at du må være en underdanig Quisling globalist, bare for å stille spørsmålet. Det er riktig nok et spørsmål, men innholdet og måten du stilte det på, så vil jeg si at det er en ondsinnet fornærmelse og en beskyldning. Typisk for en hanrei, identitetsløs NPC.

 

Denne tråden er en visjon for Norge. Den er langt mer samlende en dagens korrupte politikkere, som horer ut landet for EU og andre innstanser som ikke har Norges beste til gode.

 

En kan ikke finne en eneste del av visjonen som ikke ville vært bedre for Norge enn den svake retningen vi går i nå. Det handler ikke om hudfarge, vår kamp er åndelig. Vi holder hender med idéen om Wakanda. Vi ønsker at alle utlendinger reiser hjem til sine skrøpelige land og gjenreiser det. Dette er en kamp med våre høyeste suksessidealer mot tapernes kompromisser.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...