Gå til innhold

Telltale har fortalt sitt siste eventyr


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Telltale hadde så potensiale. De hadde så mange gode titler. De bare klarte ikke å levere helt til forventningene. Og når det skjer ofte nok så går det som det går. Jeg har blitt så skuffet av dem gang på gang. De har hatt oppskrifta foran seg, men så har de bomma såvidt. Det er et selskap jeg skulle ønske lyktes bedre. Nesten skyter ingen mann av hesten. Og det er det de har fått svi for.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-YsznKkZxt0

Hvis en ikke har et spill i hendene så hadde jeg synes det var rart at de kunne fortsette på et prosjekt som minner mer om film enn spill. Trist for de som opplever dette.

Lenke til kommentar

Jeg var egentlig ikke særlig imponert over twd eller wau, følte ikke at valgene jeg tok hadde særlig effekt. Alt for ofte var valgene meningsløse og historien fortsatte på samme måte uansett. Ble mer interaktiv historie fortelling med lite innvirkningsmulighet enn "choose your own adventure" som de jo fremstilte det som. Selvsagt trist at folk mister jobben, men for min del er det ikke noe stort tap...

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Telltale har nesten ikke utviklet seg på 14 år. Alle spillene laget på samme formelen, på den samme gammle utdaterte grafikk motoren. Samtidig har de hatt altfor mange baller i luften uten å gjøre seg ferdig med gamle prosjekter.

 

Ett under de har klart å holde på så lenge. For all del, mye av det de har laget har vært bra, men ingen tvil om at de stagnerte og ikke evnet å finne resursene til å fornye seg.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...