Gå til innhold

Den store iPhone Xs / Xr tråden (2018)


Lami

  

107 stemmer

  1. 1. Hvilken iPhone skal du kjøpe?



Anbefalte innlegg

Nei, det er sant. Men det er vel strengt tatt et måte å formulere på noe til konsumere. I all hovedsak SoC-arkitektur der Android er markedsandelen av arkitekturen. 

 

Håper virkelig at man ser noe spenstig arkitekturmessig fra andre snart! 

Hva med å bare kalle det SoC? Ser ingen grunn til at AMD eller Intel ikke skal komme seg på mobil banen etterhvert, eller at Qualcomm/Apple ikke skal prøve seg på desktop. Er jo allerede en del rykter om en macbook med Apple SoC.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser ut til å ha fikset de merksnodige problemene med at telefonen ikke nødvendigvis begynner å lade når du kobler til ladekabel. Signalkvaliteten og styrken på WiFi og LTE/4G ser ikke ut til å ha forandret seg. De sier de har fikset et problem med at telefonen ikke ville la seg styre til 5GHz WiFi som normalt, men har aldri opplevd noe problemer med det selv.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Er så lei Linus. Er alltid samme gnålingen om mangel på støtte for utvidet minne, klager om at han ikke kan "gjøre som han vil" i iOS, "the notch" (Android-mobiler får aldri samme kritikk...), osv. På tide å finne noe annet å klage på. Du får ikke SD-kort støtte på iPhone, så enkelt er det.

Lenke til kommentar

Nå er han biased en del siden han har brukt Android i alle år, men mye av det som nevnes er jo skremmende..

 

 

Hææææææ???!? Han brukte da iPhone lenge?

 

 

Det finnes mer enn nok tech-folk som klarer å være objektive... Jeg bare fatter ikke hvorfor han gidder å klage på det samme hvert jævla år.

Hvordan skal ting ellers forbedres om folk slutter å klage?

 

Se på Note 9, den er faktisk tykkere enn en del andre telefoner, har større batteri og 3.5mm

Lenke til kommentar

Linus er faktisk litt, kall det gjerne "kjent" for at han var en av "nerdene" som brukte iPhone. Han har hatt iPhone så lenge jeg kan huske i alle fall. Det er nå de par siste generasjonene at han har gått over til Android

EDIT: har forøvrig også blitt lei av Linus, men ikke pga at han har en Note nå, men heller fordi jeg er lei av innholdet de driver med nå. Det er mye møl og mest reklame. Ikke noe galt i det sånn sett, det har bare blitt mer og mer "sensasjonelt" men samtidig mindre og mindre interessant. Personlig mening vel og merke :)

Endret av bshagen
Lenke til kommentar

 "the notch" (Android-mobiler får aldri samme kritikk...), 

 

Han gir jo faktisk kritikk til Pixel 3 i videoen da, fordi den har stor notch.

Er vel omtrent bare Samsung som leverer telefoner uten notch om dagen, dog klarer noen å gjøre den minimal.

 

Faktisk ikke klar over at Linus var en Apple kar. Har fulgt han siden starten men aldri tenkt spesielt over hvilken mobil han brukte.  Er vel egentlig først i den senere tid at han har begynt å lage videoer om mobiler.

Endret av Complexity
Lenke til kommentar

Er vel omtrent bare Samsung som leverer telefoner uten notch om dagen, dog klarer noen å gjøre den minimal.

 

I stedet for en "notch" så har de en full panne der i stedet. Samsung kan ikke trylle de heller, og de måtte hatt lignende notch de også om de skulle utnyttet arealet fullt ut

 

Faktisk ikke klar over at Linus var en Apple kar.

 

En "Apple kar"? 

Endret av bshagen
Lenke til kommentar

I stedet for en "notch" så har de en full panne der i stedet. Samsung kan ikke trylle de heller, og de måtte hatt lignende notch de også om de skulle utnyttet arealet fullt ut

 

 

En "Apple kar"? 

 

Ja absolutt, men greia er at man får "fullscreen" uten "forstyrrelse", som bare Samsung leverer for tiden.

Det er jo bare dem som har masse sensorer (eller heftig høytaler som Pixel 3) som trenger stor notch.

 

Selv digger jeg designet på nye Oneplus 6T, selv om den har notch.

 

Ja viste ikke at han brukte noe slags apple utstyr i hverdagen sin. De siste årene har han virkelig vært imot alle produktene deres iallefall. Spesielt med den imac'en som apple nektet å fikse til han.

Endret av Complexity
Lenke til kommentar

:wallbash: 

Over årene så har han hatt aller mest kritikk mot Macs og iWatch, men han har brukt en eller annen iPhone som sin "daily driver". Big deal? Det er jo ikke noe sensasjonelt over dette i det heletatt - det er bare en jævla mobiltelefon

 

Disse "båsene" altså... At han er kritisk til ting, er ikke det samme som at han ikke liker produktene overhodet. Min iPhone 6s er drit dårlig kontra en Galaxy S9, men det er ikke ensbetydende med at jeg ikke liker min iPhone 6s. På samme måte som jeg liker en haug av Android-telefoner og har eid mange av de, før jeg kjøpte en iPhone - så er ikke det samme som om jeg nå en "Apple kar"

Lenke til kommentar

Men Apple har jo ett helt eget økosystem, så benytter man en iPhone så blir man jo en "Apple kar" for da burde man jo ha iCloud, imessage, Apple-TV, Airpods osv for å ha en best mulig opplevelse.

 

Apple kar ble kansje litt feil ordlag, men slik jeg har forstått det av alle jeg kjenner som har Apple så er hele økosystemet mye av greia til at dem bruke enheter fra Apple, og man vil gjerne bruke alle deres produkter for å få en sømmløs hverdag.

 

Men blir feil av meg som ikke har noe personlig erfaring med Apple (untatt å bytte skjerm på iphones) å prate for mye i denne tråden om dette.

 

Men til noe annet: Er det virkelig bare Sony som selger gode bluetooth headsett som støtter AAC?  Synes det er litt merkelig at dem ikke blir venner med Qualcomm og slenger på Apt-x støtte som de andre produsentene bruker.

Endret av Complexity
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...