Gå til innhold

Den store iPhone Xs / Xr tråden (2018)


Lami

  

107 stemmer

  1. 1. Hvilken iPhone skal du kjøpe?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Min er "håndtert" i Belgia 16:45 så jeg håper litt på at den kommer til Bergen i morgen. Kommer med DHL express og der er det aldri noe problem å få hentet på terminal. Noe helt annet enn posten :)   



For å svare meg selv i tilfelle andre er ute for det samme. DHL har bare markedsledende service innen shipping. Nok en gang imponerer de. Pakken gikk fra nederland i går og grunnen til at min står med levering 24.09 er fordi jeg bor litt usentralt til så pakken går med underlverandør siste biten. Jeg ringte dem nå og det var ingen problem å få lagt av pakken på DHL terminalen sånn at jeg kan plukke den opp om 2-3 timer på terminalen. Da ble det Xs til helga likevel og kanskje kan andre også få det om de leser denne. Mulig det bare er jeg som er gal nok til å gidde å kjøre 30 min for å hente den for å få den til helga men :p



Endret av Countryman
Lenke til kommentar

hvordan er skjermen i forhold da ?

I forhold til den gamle eller X? Nå er det noen uker siden jeg solgte Xen, men den er vel omtrent som X var før ville jeg sagt med fare for å ha glemt den. Den har "andre" farger enn LCDen på den gamle Plusen, men LCD skjermene til apple er så bra et jeg hadde ikke oppgradert pga den. Hadde egentlig fortsatt å hatt X om det ikke var for at jeg solgte den for å prøve android, men ikke noe feil å oppgradere til Xs :) 

Lenke til kommentar

Jeg har iPhone X og kommer garantert ikke til å bytte på en god stund ennå. 

 

Hva kan den nye telefonen tilby da som ikke X har? (For dere som sitter med svarene, slik at jeg slipper å google) :)

 

Hvis du har X så trenger du ikke oppgradere. Apple lager ikke s-versjonene for at folk med fjorårets skal oppgradere. Den er laget for de som har en 2-3, kanskje 4 år gammel mobil, sånn som meg. Jeg har en 6s og Xs kommer til å bli en vanvittig oppgradering for meg.

 

Men for å svare på spørsmålet ditt; Den er litt raskere, litt bedre kamera, litt raskere face ID. Ellers er det mye av det samme. Akkurat som alle andre s-versjoner av Apples iPhone.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...