Gå til innhold

Den store iPhone Xs / Xr tråden (2018)


Lami

  

107 stemmer

  1. 1. Hvilken iPhone skal du kjøpe?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haff, to dager og et par timer til den skal være hos meg i Atlanta, men nå har pakken min vært stuck i Shenzhen i over et døgn. Jada, jeg vet UPS kan levere fra Asia til USA på under et døgn, men skulle gjerne likt å sett litt movement på den likevel... :p

Hvem har du bestilt fra? Apple pleide iaf å sende med DHL Express, de scanner pakkene mange ganger for hvert skritt, men ikke alle scanpoints er tilgjengelig for kunde, så det kan lønne seg å ringe inn til frakt selskapet og spørre :)

 

For å pirke litt. Tar du med deg gjenstander over 6000 kroner hjem igjen til Norge skal de fortolles og du må da betale moms på den uansett om du kjøper her eller i New York. Prisforskjellen kan jo ikke skyldes svak krone heller. Selve prisen blir påvirket av det, men ikke forskjellen i prisen. I tillegg til det sammenligner de med pris i USA eks. moms. Ganske elendig artikkel i mine øyne.

Er ikke alle steder i USA som har sales tax og du er bare i gråsonen om du tar den med inn på grønt etter å ha åpnet og brukt produktet.

 

 

Endret av Countryman
Lenke til kommentar

Er bare i europa mener jeg, ja :)

 

Kan uansett lønne seg å ringe til fraktselskapet, de har gjerne tilgang til mer info enn det man har som kunde, unntaket blir jo da gjerne posten ol.

 

Jeg har ikke fått trackingnummer enda. Jeg har brukt ordrenummer-trikset (hos Apple.com og UPS kan man ta ordrenummer, minus de to siste tallene og bruke dette som referencenummer hos UPS), og jeg ser den har vært i Shenzhen litt vel lenge nå. Ryktes at noen paller skal ha blitt stoppet i Hong Kong, såååå jeg vet ikke. Vi får se, orker ikke ringe UPS.

Lenke til kommentar

Sønnen i huset har hatt iPhone X (sølv) siden i vår, og har alltid hatt den i beskyttelsesdeksel. 

 

Imidlertid har han likevel fått merkbare riper i sølvrammen rundt telefonen. For mitt vedkommende blir det det samme som da jeg i sin tid hadde Apple Watch series 2. Finishen var absolutt mottakelig for riper, selv om jeg brukte den forsiktig.

 

Vurderer å anskaffe meg en iPhone Xs, og helst i gull, men er skeptisk til at den kan få riper, selv om jeg kommer til å ha den i beskyttelsesdeksel. Kan jo velge en space gray, men det er jo en klart mer anonym farge.

 

Andre med erfaringer fra iPhone X (sølv) når det gjelder ripebestandighet, eller det helt motsatte?

Sjekk ut denne videoen 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er ikke alle steder i USA som har sales tax og du er bare i gråsonen om du tar den med inn på grønt etter å ha åpnet og brukt produktet.

Gråsone kan vel diskuteres... Men eksempelet er New York. Her er det sales tax. Hvis de først skal ta med alle kostnadene her til lands, så er det naturlig å sammenligne med alle kostnadene for alternativet.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...