Gå til innhold

Anbefalte innlegg

tlanv21.png

 

Påmelding for TromsøLAN v21 er åpnet. Det 22. arrangementet i rekken siden 1998. Et av norges eldste LAN-party. 

 

Hva:
TromsøLAN er et årlig LAN-party. LAN-parties er arrangementer hvor datainteresserte samles med sin egen PC og kobler datamaskinene sammen. Dermed er det mulig å spille spill mot hverandre og utveksle data. De fleste LAN-parties har også en internettforbindelse. TromsøLAN mottar ikke hverken statlig eller kommunal støtte. Arrangementet er helfinansiert via deltakeravgiften og samarbeidspartnere fra lokalt og nasjonalt næringsliv. Vi er det eldste LANet i Tromsø med god margin og årets arrangement blir det 22. i rekken siden vi startet for 21 år siden. For å lese om vår lange historie, klikk på her. Foreldre og foresatte kan trykke her for mer informasjon.
 
Når:
Årets TromsøLAN blir fra torsdag 4. oktober 21:00 - søndag 7. oktober 12:00, 2017. Denne helgen er en del av høstferien for skolene i Nord-Norge.
 
Hvor:
I Tromsøhallen, som ligger på Templarheimen i nærheten av Grønnåsen skole. 
 
Pris:
Adgang til TromsøLAN med PC koster 550,- (+avg) pr. deltaker ved forhåndsbetaling og 600,- ved betaling i døra. Merk at kjøpte billetter ikke refunderes. Besøkende kan få adgang til hallen for kr 250,-. Dette gir ikke adgang til å ta med sin egen PC, men man kan komme og gå så mye man ønsker i løpet av arrangementet. Man kan bruke PC/spillekonsoller til venner, men ikke delta i våre premierte konkurranser.
 
Internettlinje:
Ja, mer info kommer!
 
Nettverk:
Det blir et helswitchet 100Mbps lokalt nettverk med gigabit backbone.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...