Gå til innhold

Norges fotballandslag 2021


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Klart det er urettferdig når Norge som bortimot det eneste landet i Europa ikke fatter viktigheten av idrett og trening i et samfunn. Alle andre land har forstått at dette ikke handler om at toppidrettsutøvere er viktigere enn alle andre, men at produktet de leverer har stor betydning for sykt mange. Om alle land hadde fulgt Norges tåpelige symbolpolitikk ville det ikke blitt arrangert et eneste idrettsarrangement noen sted i verden de siste 18 månedene. 

Vi hadde fordel av hjemmebane i EM-playoffen. Vi fikk lov til å ha 200 tilskuere på stadion som tar 28k. Hvor er logikken? Det kunne veldig enkelt ha vært mange tusener på plass, med munnbindkrav og flere meter mellom hvert sete. Vi får ødelagt hele Nations League på grunn av karantenekrav og andre latterligheter. Vi taper en kamp på walkover mot Romania, noe som gjør at vi må til Østerrike og vinne med to mål med et nødlandslag. I mellomtiden kan A-lagsspillerne som er i karantene fritt reise på kommersielle fly for å fullføre karantene på sine hjemsteder. Igjen, hvor er logikken?

Hjemmekampen mot Tyrkia skulle blitt spilt på en kjølig marskveld i Oslo. I stedet spiller vi for tomme tribuner i Spania, i typisk Tyrkia-vær. En ren gavepakke til tyrkerne. Kampen i går kveld, det var absolutt ingen grunner til at det ikke skulle være 20k+ der når man nå har koronapass og hurtigtester. Spør nok en gang, hvor er logikken?

Bra at Solbakken også tar et oppgjør med mediene. Her i byen var polet stengt i ett døgn, og da kokte det hos nettavisene og i kommentarfeltene. At treningssentrene var stengt sammenhengende i sju måneder derimot fikk knapt spalteplass. Folkehelsen har blitt neglisjert av myndighetene under pandemien, og også av mediene som ikke har evnet å stille kritiske spørsmål.

Over til kampen, synes det er litt skuffende at vi legger oss bakpå de siste 20 minuttene. Må tørre å ta større risk på hjemmebane. Hvorfor blir bare tre av fem bytter brukt når det sitter masse friske ben på benken? Det positive er at vi har skjebnen i egne hender, men uavgjort hjemme gjør jo at vi nesten er nødt til å plukke 4 poeng i bortekampene mot Tyrkia og Nederland. 

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
MartinF skrev (16 timer siden):

Nei, han kritiserte at at Norge ikke tillater flere på tribunen. Har ingenting å gjøre med hvor godt laget presterte i kampen i dag.

Jo det er det bildet han skaper,  når han mener regjeringen driver "konkurranseforvridning" i denne kvaliken. Den dotten Solbakken bør plapre litt mindre og heller fokusere på å levere resultater. Håpløst mye pjatt fra den kanten. Hva blir den neste bortforklaringer.

Lenke til kommentar

Poenget mitt er at det er 1000vis av sykepleiere og andre som jobber hardt med testing og vaksinering for at vi skal kunne leve så normalt som mulig

Da blir uttalelsene til Solbakken helt fantastisk nærsynt og selvisk. Hva andre land har bedrevet og hvor mange menneskelig og økonomisk slagside i landene det har kostet, er på en måte deres sak

I dette bildet trumfer ikke en fotballkamp dette. Vi har strengt tatt ikke prestert på nærmere 20 år, så de får heller konse på det

Endret av SambaSamba
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (På 3.9.2021 den 10.38):

Kan jo ikke slutte å håpe!

Challenge accepted 😂

Klart man kan. Årevis siden norsk landslagsfotball gav meg noe som helst... Nitrist nå i en årrekke. Og hver kvalik er det samme gnaget. Nå skal de klare det. Minner om brann og Bergen. Gullet ska hem kver sesong. Og vi vet jo hvordan det går.... 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...