Gå til innhold

Norges fotballandslag 2021


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er den noen som kan forklare meg hvorfor Morten Thorsby får kastet skryt og gode ord etter seg? Tenker i det lys at han mer eller mindre gjorde jobben Henriksen ble satt til under Lagerbäck. Og Henriksen høstet alt annet enn hva Thorsby gjør. Jeg synes Thorsby gjorde en god kamp jeg, altså. Men det blir litt komisk det hele.

Lenke til kommentar

Det er ikke bekreftet enda, men Norge er i samtaler med Luxembourg og Hellas om kamper i juni. Målet er at begge skal spilles på Ullevaal, men det spørs på karantenereglene når den tid kommer.

Må vel være to helt ålreite motstandere det? Vanskelig å få møtt lag som har kvalifisert seg til EM, og motstand fra utenfor Europa er vel uaktuelt. Hellas spilte uavgjort mot Spania, Luxembourg er ikke så dårlige som de var før.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Sitat

 

VG: QATAR-UTVALGET MØTTE VM-SJEFEN: − VI HAR KARTLAGT ALLE FAKTA

«Qatar-utvalget» i norsk fotball hadde mandag et digitalt videomøte med Hassan Al Thawadi (43), toppsjefen for det omstridte verdensmesterskapet.

Det bekrefter utvalgsleder Sven Mollekleiv overfor VG.

– Jeg kan fortelle at i utvalget er vi nå inne i en fase hvor vi har kartlagt alle fakta. Vi har stilt spørsmål; Hva var situasjonen i Qatar, hva er situasjonen i Qatar, hvilke planer har de for endring knyttet til VM i fotball og landet for øvrig, som berører arbeiderne, sier Sven Mollekleiv.

[...]

 

Nå som NFF har fått vite alt fra Hassan Al Thawadi / dvs "kartlagt alle fakta" kan vi endelig senke skuldrene og slå oss til ro med at det ikke har skjedd noe galt eller kritikkverdi ifb med Qatar VM. :) 

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Minner om U18 Landskamp mot Portugal med flere lovende talenter på laget. Bl a Englandsproffene Oscar Bobb og Fiabema.
Overføres på Direktesport.no kl 17.
Laget:

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...