Gå til innhold

Norges fotballandslag 2021


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...
  • 3 måneder senere...

Nå er det bestemt av UEFA at det skal bli både playoff og Nations League til høsten. Ifølge UEFA skal det spilles 2 runder med NL i september. Fra torsdag 3.september-tirsdag 8.september. Norge spiller her på fredag og mandag. 
I oktober begynner vi med playoffkamp mot Serbia som spilles på Ullevaal torsdag 8.oktober. Denne kampen blir etterfulgt av 2 NL-kamper som spilles søndag 11. og onsdag 14.oktober. 
Vinner vi kampen mot Serbia i oktober skal vi spille finale om EM-plass mot vinneren av Skottland/Israel torsdag 12.november. Denne blir etterfulgt av 2 kamper i NL. De spilles søndag 15. og onsdag 18.november. Norge sine motstandere er Østerrike, Nord-Irland og Romania. Fra denne turneringen er det kun 2 nasjoner fra puljevinnere som kommer til playoff til VM. Denne playoffen spilles i mars 2022. De som deltar her er 2 nasjoner fra NL samt de 10 nasjonene som ender på andreplass i den tradisjonelle kvalifiseringen neste år. 3 nasjoner fra denne playoffen skal til VM 2022.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Delvis skrev (6 timer siden):

Oktober er vanligvis den beste måneden for landslaget. Liker også at kampen går på en torsdag.

Kampoppsettet er slik for Norge. 
Fredag 4.september kl.2045 Norge- Østerrike NL

Mandag 8.september kl.2045 Nord-Irland-  Norge NL

Torsdag 8.oktober kl.2045 Norge- Serbia playoff semifinale EM

Søndag 10.oktober kl.1800 Norge- Romania NL

Onsdag 13.oktober kl.2045 Norge- Nord-Irland NL

Torsdag 12.november kl.TBC Playoff finale Norge- Skottland/Israel

Søndag 15.november kl.2045 Romania- Norge NL

Onsdag 18.november kl.2045  Østerrike- Norge NL

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Delvis skrev (1 minutt siden):

Bra jobba Korgutt, takk. Limte disse kampene inn i desktop calenderen min nå ?
 

Vi får bare håpe at korona ikke kommer og tar de kampene her også. Det kan jo skape kluss i kampavviklingen. Men nå er det slik det er bestemt fra UEFA sin side.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Landslagstroppen til Nations League er tatt ut:

Patrick Berg fører familietradisjonen videre, og blir første Bodø-Glimt-spiller på 12 år i en landslagstropp! 

Det er fortsatt ikke helt klart hvordan det blir med spillerne utenfor EØS/Schengen eller røde land på grunn av karanteneregler. Omar Elabdellaoui har personlig ringt kulturminister Abid Raja for å overbevise ham. Selnæs (Kina) ble ikke tatt ut på grunn av Kinas strenge regler om hjemkomst, så dette gjelder Omar (Hellas), Normann (Russland), Linnes (Tyrkia) og Sørloth (Tyrkia). Vi får håpe det går i orden.

EDIT: Ifølge Bent Høie får landslagsspillerne fra Schengen fritak fra karantene siden det går under arbeidsreise, men de må testes og følge strenge regler. For spillerne utenfor Schengen er det fortsatt uklart.

EDIT2: Nå er det bestemt at også spillere utenfor får fritak. Fra NRK:

Og like etter pressekonferansen på Ullevål bekreftet kulturdepartementet at også spillere utenfor Schengen og EØS får fritak til kampen mot Østerrike, slik Norges Fotballforbund (NFF) ba om tidligere i august. Nord-Irland-oppgjøret spilles i Belfast.

– Regjeringen har bestemt at det gis nødvendige unntak i innreise-, karantene- og arrangementsbestemmelsene i covid-19-forskriften slik at landskampen mellom Norge og Østerrike kan gå som planlagt, sier kulturminister Abid Raja til NTB.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Skulle ønske vi kjørte en enda cleanere look... Helt røde drakter, helt hvite shortser, og helt blå sokker. Ikke noe striper eller mønster.

Litt som Frankrike her, men med de norske fargene.

image.png.8ba0870f72b4023c99017518d7ba65bf.png

Og for variasjon, så kunne man tenkt på samme måte som de gjør, at man f.eks. kombinerer to valører av rødt (slik Fra noen ganger gjør med blått):

image.thumb.png.966318c803e4bae448c41e1e22b1b60b.png

 

(Kanskje ikke noen overraskelse at jeg heller ikke liker bortedraktene da... Liker at man holder det konservativt med landslagsdrakter).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...