Gå til innhold

Acer har laget en gaming-trone som skal dominere spillrommet ditt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Sikkert over 10k med alt det ekstra utstyret

10k? Tipper nermere 100k

Hadde den rotert rundt alle akser - flight simulator style - hadde den vært verdt 100.000,- Tror den vil være nærmere 50 enn både 10 og 100. :)

 

Edit: en flysimulator-variant måtte selvsagt hatt en koppholder som alltid sørget for å holde drikken riktig vei. :D

Endret av MartinGM
Lenke til kommentar

Trenger en candy-feeder som gir deg random snacks ut ifra et lager du har stående. Hvis den samtidig fungerer som porter-potty og auto sovemodus så trenger du aldri forlate stolen!!

 

Hva pokker er en "porter-potty"? Drikker du veldig mye portvin, eller er du for godt vant med tjenere (porter, egentlig etter dørvakt eller portvakt) som gjør alt for deg?

 

:eek:

 

Eller tenker du kanskje på porta-potti, som har navnet sitt etter det faktum at den er "portable"? Du vet noen må tømme den innimellom?

 

:hmm:

 

Skjønner du egentlig bare prøvde å være morsom, men om man bare er litt fornuftig, så er det beste om denne ble laget med et skikkelig WC, og da gjerne en japansk versjon med spyling og warmluft for "rengjøring", om man skal være så lat at man ikke skal trenge å forlate stolen mer enn særdeles nødvendig.

 

:dremel:

 

Så bør stolen og ha massasje i sete, rygg og for føttene for blodsirkulasjonens skyld og for å unngå liggesår. Gjerne med "elektrisk treningsapparat samtidig.

 

:w00t:

 

Mer seriøst, synes det var for dårlig med støtte for bare 3 skjermer. Sikkert greit å starte med, men den burde ha støtte for 5 skjermer i portrettmodus, eventuelt 3 skjermer i landskapsmodus, eller 3 skjermer i blandet modus, der midterste skjermen blir en 40-tommer eller så i landskapsmodus, og de to skjermene på hver sin side er i portrettmodus, litt som i et helikopter..

 

:dribble:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...