Jump to content
Fatboy_slim

Nintendo Switch. Skal det være sånn?

Recommended Posts

Kjøpte en switch for et par uker siden og er ganske fornøyd. Men jeg har et problem. Joy con'ene har veldig dårlig connection når jeg spiller i tv-mode, den registerer ikke alle tastetrykkene mine. Og hvis jeg tar kontrollen bak ryggen forsvinner connection helt. Jeg sitter 3 meter fra tven og switchen står oppå tvbenken. Er dette normalt?

Share this post


Link to post
Annonse

Du kan ikke ta backup av saves enda nei, men du trenger bare levere fra deg joycon kontrollene, da det er der feilen ligger. 

Share this post


Link to post

Jeg har null problemer hjemme hos meg selv, men når jeg tar med Switchen til mine foreldre, som har mye mindre gadgets enn meg, så går det ikke å spille (stabilit) med joycons. Det ENESTE jeg kan se som praktisk forskjell er at de har TV-bord av glass, mitt er av tre. Når Switchen settes på gulvet bort fra bordet får jeg også bedre signal til joycon-kontrollerne.. så jeg har begynt å tro at glasset kan være problemet... men hvem vet.

 

Tipset mitt er å feilsøke. Sett Switchen på forskjellige steder for å unngå eventuelle forstyrrende signaler/materialer. Slå av alt som bruker wifi/bluetooth, og slå på igjen en etter en, i prioritert rekkefølge. Tips 2 er å kjøpe Pro Controllere, det er verdt det, signalproblemer eller ei.

Share this post


Link to post

Prøvd å skru av alt av bluetooth/wifi og andre ting som kan forstyrre. Men ingenting ser ut til å hjelpe. fjernkontrollen til tvn er mer responsiv  :hm:

Har ikke veldig lyst til å bruke 700 spenn på en pro kontroller for å så oppdage at den har de samme forbindelses problemene.

Share this post


Link to post

Synes det er rart at du har disse problemene med en nykjøpt Switch, det var et problem på en batch i begynnelsen, men skal være fikset for lenge siden. Kjøpte du brukt?

 

Litt av utfordringen har nok vært at det ikke er plass til veldig mye skjerming i de små JoyCon'ene. Bilder som folk har lagt ut viser at det løses med å sette inn en liten skumbit med RF-skjermende egenskaper (gul firkant):

 

gsmarena_003.jpg

 

Når det gjelder Pro Controller, så har den ingen signalproblemer. Lykke til med JoyCon-utfordringene (send inn til service), men anbefaler på det sterkeste å kjøpe Pro Controllere uansett.

Share this post


Link to post

Jeg har en switch som er under en måned gammel. Hadde en rett før som hadde samme problemet, denne også under en måned gammel. Kjøpt nye på Elkjøp så benyttet meg av 50 dagers åpent kjøp. 

Sliter med det samme. Joy consene, spesielt høyre, detter ut. Først med at knapper ikke responderer, kamera går bare rundt og rundt, osv. Innimellom detter kontrollerene også ut og må kobles til på nytt. Da må jeg gjerne gå nærmere tven. Dette gjelder joy consene som fulgte med konsollen. Skal ikke si det 100%, men tror det samme skjer med de grå joy consene jeg kjøpte i tillegg. Ødelegger skikkelig førsteinntrykket på maskinen... 

Share this post


Link to post

Begge joycons er dårlige, men hos meg er den høyre verre. Antar jeg må reklamere på den. Er det mulig å ta backup av saves? Hvis jeg må levere tilbake hele konsollen.

Jeg kjøpte via Elkjøp og brukte åpent kjøp garantien. Var ingen enkel måtte å overføre save games, så kjøpte en ny maskin, overførte brukere (hvor save games følger med) fra gamle til nye, og leverte den gamle. Latterlig måte som garantert gjør at save games vil ende opp med å forsvinne for noen. 

 

https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/27394/~/how-to-transfer-user-and-save-data

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...