Gå til innhold

SNIKTITT: Battlefield V Å forsvare Rotterdam mot hevngjerrige allierte ga mersmak på Battlefield V


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kompani innad et lag? Er dette direkte oversettelse fra spillet, eller noe skribenten finner på selv?

 

Flere lag danner en tropp, som igjen danner et kompani, som igjen danner en bataljon, som danner regiment, som danner armé. Det er bare én måte å sette sammen ei matryoshka-dokke på.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dette spillet er muligens realistisk grafisk sett, men et historisk krigspill skal bestå av mer enn bare så. Det eneste man hører i bakgrunnen er kvinner som skriker og har proteser. Dette er absurd og svært lite realistisk med tanke på det ekstremt lave antall kvinner som deltok i forhold til menn. Skal EA redeeme seg selv etter å ha bæsjet på fanbasen gang etter gang må de ta seg sammen og holde deg unna PC og slutte å opptre som sosial-kriger. En av flere grunner til at forhåndsbestilling har vært mildt sakt svakt

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Finnes det fortsatt folk som kjøper EA spill? Ikke kjøp EA! Det finnes mange bedre alternativer.

Er du morsom? Det finnes ingen reelle alternativer til Battlefield. Vil du ha Battlefield så er det kun hos DICE/EA du får den opplevelsen. Noen små utviklere prøver jo å lage noen kloner, men det blir aldri like bra.

 

Vil du ha Fotball-spill så har du kun hatt FIFA og PES de siste ti årene, men FIFA har vært det beste valget i stort sett alle år. 

 

 

Endret av Comma Chameleon
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Lurer på hvordan spillet kunne ha sett ut om de satte 1070, core i5 med noe hvassere klokkefrekvens og 8GB ram som minimum...

 

Helt likt. Battlefield er et godt eksempel på at man kan få ting til å se bra ut selv på relativt svake systemer og fantastisk på kraftige systemer.

Lenke til kommentar

Rart å spørre om dette i Battlefield, men jeg har en følelse av at multiplayer blir for mye mas for min del da vel B ikke har noen skalering etter ranking eller lignende... Er det noen replay value etter single player kampanjen?

 

Kosmetisk, man får muligheten til å customize karakteren sin nå, noe annet hadde vært ubalansert uansett. Får diverse skins, outfits osv

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...