Gå til innhold

Poco F1


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja det har alle Android telefoner i dag, men Miui har tatt det ett steg lenger så du kan sveipe fra siden midt på skjermen for å gå tilbake. Der man gjerne har tommelen når man holder telefonen.

Btw.

@Complexity, du som er ekspert på Xiaomi om her :). Hva ville du valgt av Pocophone og MI8? Virker jo egentlig som at sistnevnte er best, men det er Pocophone som får all heder og ære.

 

PS: Regner egentlig med at svaret ditt er Mi A2 ?

Lenke til kommentar

Btw.

@Complexity, du som er ekspert på Xiaomi om her :). Hva ville du valgt av Pocophone og MI8? Virker jo egentlig som at sistnevnte er best, men det er Pocophone som får all heder og ære.

 

PS: Regner egentlig med at svaret ditt er Mi A2

 

Kjenner en med Mi 8 og den virker å være latterlig bra til prisen, så jeg kan annbefale den.

 

Ingen erfaring med Pocophone, men den har større batteri og headphone jack, så om det er viktige krav så er det en god kandidat.

Er selv ikke noe fan av de store avrundingene i hjørnene på skjermen, og det faktum at den ikke er amoled.

 

Mi A2 er i en klasse under, så blir en annen type mobil det.

Endret av Complexity
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Fikk meg nytt SIM-kort nylig, og måtte derfor sette opp BankID på mobil på nytt. Men på denne telefonen virket ikke det. Trodde først det var noe problemer i banken min, så prøvde på nytt fra en PC en uke senere, men fremdeles problemer. Derfor prøvde jeg SIM-kortet i den gamle telefonen min og der fikk jeg satt opp BankID uten problemer ?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet-BnKsB4Fg0P

Om man klarer seg med helt greit kamera så er Mi A2 og Redmi note 5 AI/note 6 PRO gode valg, etter min mening er disse like gode om ikke bedre enn pocophone og koster fra ca 2000,- Kamera er like bra/bedre enn de fleste telefoner opp mot 5000,- klassen.

Hva om man IKKE klarer seg med greit kamera? Men vil ha best mulig?

Lenke til kommentar

Det stemmer at hardware er den samme. Om software noengang blir lik er imidlertid ikke sikkert, så pr i dag har Mix 3 det beste kameraet.

 

Lov å håpe iallefall. Nå som Pie har kommet til Mi 8 (i developer versionene iallefall) så får man sikkert installert Pixel 3 sin kamerasoftware.

Den er helt fanstastisk på min Oneplus 6T iallefall. Overlegen den orginale på mørke biler.

Endret av Complexity
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Fikk meg nytt SIM-kort nylig, og måtte derfor sette opp BankID på mobil på nytt. Men på denne telefonen virket ikke det. Trodde først det var noe problemer i banken min, så prøvde på nytt fra en PC en uke senere, men fremdeles problemer. Derfor prøvde jeg SIM-kortet i den gamle telefonen min og der fikk jeg satt opp BankID uten problemer

Opplever samme problemet, var på nippet til å kjøre factory reset her, men skal få aktivert sim'en i annen tlf. Takker og bukker :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...