Gå til innhold

Google Pixel 3/ Pixel 3 XL


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-QvUnV1

Kjøpte nettopp min pixel 3 xl på tur i USA nylig, veldig fornøyd så langt. Synd google ikke lanserte de i skandinavia. NighSight-funksjonen fungerer tidvis sjokkerende bra! Har sett noen ligge på Finn for de som ikke har mulighet til å dra over dammen. 

 

Jepp, med de prisene de gråimporterte butikkene har, er de som legger ut på FINN enklere å svelge mtp. lommeboka. Har allerede bestilt enda en Pixel 3 Not Pink gjennom samme FINN-selger, for kjerringa. For håpe hu ikke blir kravstor med gaver til Jul nå da.

Endret av Slettet-QvUnV1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da gikk jeg på en smell og bestilte meg en Pixel 3? Hadde trodd jeg skulle greie å holde ut noen måneder til, men dengang ei?

Jeg har litt vel lav impulskontroll når det gjelder mobiler, og da spesielt Pixel-serien.

Har testet uhyggelig mange mobiler det siste året. Satser på at jeg greier å ha denne en god stund.

Lenke til kommentar

Bestilte meg en P3XL på Multicom nå. Lei av å ha telefoner som får en oppdatering så glemmes de så fort produsenten slipper en ny enhet.

 

Vurderte Mate 20 Pro pga fantastisk hardware helt til jeg gikk å testet en på butikken. EMUI vil ikke fungere lenge for meg. Minnet meg om gamle Samsung som jeg lovet meg selv å aldri kjøpe igjen.

 

Nei, betaler jeg heller noen lapper ekstra å lever med en Notch og får Android slik det skal være.

 

OnePlus vurderte jeg igjen også, men fortsatt en speaker og vibrasjon motoren er så dårlig at man må skru den av for å få opp kvalitetsfølelsen.

De også glemmer software oppdateringer så fort de slipper en ny modell.

 

Jeg er dog litt skeptisk til lys styrken på P3XL som ikke er all verden fra det jeg har lest, og batteriet som kanskje er litt for lite. Kan alltids bruke angreretten om den ikke faller i smak, men da er det ikke så mye andre valg igjen.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Jeg fikk følgende oppdatering fra Google Play i dag "Tjenester fra operatøren" hvor Nyheter er "feilrettinger og stabilitetsforbedringer". Håper det er voLTE! Holder på å laste ned Februar-oppdateringen samtidig så jeg er spent nå!

Hei,

 

Fikk du VoLTE med oppdateringen?

Endret av Comunicate
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest Slettet-aabLQt

Fortsatt godt fornøyd med min Pixel 3 ja :)

 

Har en lite brukt Pixel 3 liggende hvis du er interessert? Har ikke vært i daglig bruk, kun til testing av root og div rom/kernels. Ikke noe problem å få lagt inn stock rom på den og låse bootloader før salg :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

MyTrendyPhone var ganske lav pris på samtlige modeller nå. Er det noen som har erfaring fra å bestille derfra? Ser de har en del dårlige anmeldelser på nettet...

Bestilt en del tilbehør fra Mytrendyphone opp igjennom årene og aldri hatt noen problemer utover at om du velger å motta noe som brevpost fremfor pakke så tar det litt lang tid før produktene kommer frem til postkassen. Ikke bestilt noe så kostbart som en mobiltelefon fra dem så vet ikke hvordan de er på oppfølging etter salget om det skulle bli et problem med produktet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...