Gå til innhold

Hjelp til ekstra inntekt.


Anbefalte innlegg

Skal prøve å holde det kort ( Trenger ingen preken her altså )

 

Har en god jobb.. Nærmere utbetalt 30k mnd så å finne ny jobb blir det ikke

 

Men har havnet litt i en liten "luksusfelle" som vil være de neste 6-12 mnd før ting roer seg

Ønsker ikke mer gjeld da vi har på grensen av hva vi klarer nå.

 

Long story short.. Ungen vår fikk en akutt sykdom som kostet oss 400k som vi ikke har råd til. Har vært i kontakt med diverse rådgivere og vi er i en situasjon der vi rett å slett ikke får noe hjelp. Så det blir lagt til på gjelden og det tærer veldig

 

Har i yngre dager drevet å solgt lett hasj og steroider til bekjente og venner.. Dette var enkle 10-20k i uken. Har de siste dagene begynt å tenke mer og mer på gjøre det igjen når jeg sitter der jeg sitter.. 

Er såpass kapabel til å slutte også når jeg vet jeg burde slutte og ikke ta på meg for mye. Men nå er redselen for å bli tatt 100 ganger høyere enn hva det var før.

Så dette er min absolutt siste utvei. Og hva enn andre tror så er det veldig lett å sitte med disse tankene når man vet det er lettjente penger :/

 

Jeg vet mange vil si "selg huset "og noe i den duren, men vi vil prøve å gjøre det uten at min og fruen sin livskvalitet går til grunn. Vi har familie, venner, jobb og skole her vi er nå.. Og vi bor allerede i et billig hus.

 

Jeg er utdannet håndverker.. Nærmere elektriker og er veldig handy

Elsker å fikle med elektroniske duppeditter av alle slag

Har ståpåvilje og er alltid villig til å lære noe nytt

 

Jeg kan heller ikke ta på meg noe fast jobbing på kveldene.. Da ungen vår trenger 100% tilsyn og moren jobber allerede 2 jobber.

 

Vi har foreldre som hjelper det de kan.. Og dette blir bare 1-2 dager i uken da jeg har tid til overs

 

Er det noen som kan anbefale noe?

 

Har sett litt på telefonsalg hjemmefra.. Men virker til at de fleste må ha par uker opplæring før man kan starte på det

 

Er litt i klemma her.. Så tar imot råd fra de som har noen :)

 

 



Anonymous poster hash: d8129...b22
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes ingen lette utveier eller gode jobber man kan gjøre hjemmefra. Da ville "alle" hatt dem. Først og fremst vil jeg spørre: Hvordan har du finansiert de 400 000? Er det boliglån eller dyr forbruksgjeld? Dyr forbruksgjeld bør du prøve å flytte over til boliglånet. Dersom det ikke er mulig kan du prøve å høre med banken om du kan få en periode avdragsfritt for å betale ned den dyre gjelden kjappere. Samme gjelder eventuell studiegjeld dersom dere har det.

Ellers, i god luksusfelle-ånd, selg unna ting dere eier, men ikke absolutt trenger. De aller fleste av oss har ganske store verdier i "ting" som ikke er nødvendige for å leve et godt liv.

 

Hva gjelder det å selge hasj: Du har tydeligvis innsett dette selv også, men blir du tatt for dette vil det fort ødelegge livet til både deg, din sønn/datter og samboer. Denne situasjonen du er i nå er bare en kjip fase i livet. Havner du i fengsel, mister jobb og ruinerer økonomien blir fort MYE verre og mer tidskrevende å fikse opp i.

 

Siden du ikke kan ta på deg noe fast jobbing på kveldene så er jo ett forslag å sjekke ut FINN småjobber og slikt. Elektriker/håndverker er jo en klassisk ting mange kanskje har behov for. Men husk for all del å skatte for dette. Legg inn litt ekstra lønn i beregningen på skatteetaten så du ikke får smell. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-YQ8U8xbZ

Har du ikke muligheten å jobbe overtid noen dager?

Du kan også begynne å flippe ting. Finn ting på FINN som gis bort, stikk å hent det, selg det videre. 100% profit.

Lenke til kommentar

Tenk lenger frem i tid. Hvor mye samlet inntekt har dere i året? La oss si dere har 500 000 etter skatt. Over 20 år, blir det 10 millioner kroner. Over 40 år, 20 millioner. Mye går til faste utgifter, men over tid, vil dere mest sannsynlig få råd til å betale alt sammen.

 

Bare hold linja og fokus! Ikke sett alt på spill med å deale. Det vil sette mer press på din psykiske helse også, holde alt hemmelig for alle rundt deg. Sjansen er kanskje lav for å bli tatt, men om du blir tatt, havner du kanskje i fengsel, og da får du ikke tatt vare på sønnen. Hva tror du dama gjør da? Ha en mann som ikke engang kan ta vare på sønnen fordi han sitter i fengsel? Vil du ha noe på rullebladet?

 

Frigjør deg fra den lasten, og bruk heller energien på å tenke fremover og planlegge. Skriv et livsbudsjett.

Endret av Taurean
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

Elektriker sier du? Er det mulig å opprett et enkeltmannsforetak hvor du jobber som tilkallingsvakt. Da kan du prøve å ringe forskjellige firma og tilby tjenesten din. Altså, hvis det trengs en elektriker etter vanlig arbeidstid og på kort varsel, dukker du opp. Man kan sikkert prøve å få til en avtale med borettslag, sameier, butikker som har åpne på ettermiddag/kveld, etc.

 

EDIT: Så ikke innlegget over, men er jo egentlig det samme. Jeg dro den bare litt lenger.

Endret av Slettet-XHLacM
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...