Gå til innhold

Tråden for opptak til Politihøgskolen 2019


Krimt3k

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som tilfeldigvis er dykkekyndig, eller som vet hvordan det er å dykke til 2,5 m med dott i øret? Er litt bekymret ettersom jeg er nylig kommet meg fra influensa, og da jeg prøvde svømme i går fikk jeg veldig vondt i øret bare ved undervannsvømling. Er redd for at trommehinnen sprekker når jeg går dypere. Eventuelt tips for hvordan å fjerne dotten utenom utligning da dette er prøvd  :confused:

Lenke til kommentar

Noen som tilfeldigvis er dykkekyndig, eller som vet hvordan det er å dykke til 2,5 m med dott i øret? Er litt bekymret ettersom jeg er nylig kommet meg fra influensa, og da jeg prøvde svømme i går fikk jeg veldig vondt i øret bare ved undervannsvømling. Er redd for at trommehinnen sprekker når jeg går dypere. Eventuelt tips for hvordan å fjerne dotten utenom utligning da dette er prøvd :confused:

Det kan være utrolig ubehagelig å dykke ved forkjølelse og sånn. Det beste tipset jeg kan komme med er å utjevne trykket så mye som mulig
Lenke til kommentar

Er det mange her som har søkt i Bodø og hva ligger dere på i snitt?

Jeg søker alle, men har Bodø på siste og håper å komme inn i Stavern. Har 49,5 i snitt, men venter på en eksamen, så tipper jeg lander på 5.0...Sannsynligheten for at snittet øker mye er liten, er jo bare vill gjetting, men det er jo betydelig færre søkere i år :-) 

Endret av phs2019
Lenke til kommentar

https://www.ntbinfo.no/pressemelding/stadig-hoyere-poenggrenser-ved-politihogskolen?publisherId=17846782&releaseId=17856451

 

Den er fra i fjor. Men litt å tenke på. Så vidt jeg vet var vi ca 1500 person som var kalt inn til fysisk. Det er en del som har falt i fra. Og det blir noen som faller i fra på egnethet.

 

Mye mulig å ende på ca 900-1000 stykker som blir kvalifisert i år også. Så litt ut i fra hva dere har i snitt som har kommentert her og kanskje helst vil i Oslo og Stavern.

Det er veldig få som har sagt snittet sitt. Under 10 og det er over 200 plasser i Oslo. Så de som består alt har god sjanse til å komme inn der eller i Stavern ut i fra de snitta jeg har gjort meg forstått på.

 

Blir spennende og se.

 

Selv ligger jeg på 48,8 og venter på en eksamen som jeg håper å øke til 49,2-49,5 og ønsker Bodø som studieplass. Har bodd i Bodø i 3 år og kjenner til studentmiljø og bolig muligheter. Så hvis noen har spørsmål om Bodø så send en pm! Tips søk til mørkvedlia studentpark! Får du bolig så betaler du depositum og kommer du ikke inn så sier du i fra om det og får tilbake pengene. 5 min unna skole, trening, matbutikk

Endret av Vi får se
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Med mine konkurransepoeng føler jeg meg absolutt ikke sikker på skoleplass i Oslo, mistenker det kan være helt på nippet. Er det noen studenter fra Stavern eller Bodø som har noen erfaring med arbeidsmarkedet de ulike stedene? Er det enkelt for PHS-studenter og få seg deltidsjobber, eller er det veldig trangt om benet?

Lenke til kommentar

For alt i verden ikke søk på studentboligene i Larvik om du skal gå i Stavern, bare glem det. Ingen er fornøyd med det, det er dyrt og man blir avhengig av bil for å komme seg til og fra skolen. Alle som bor der i B1 flytter til Stavern i B3. Se etter boliger på finn.no i Stavern rundt skolen. Det er billig og bra!

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...