Gå til innhold

Vibeke Skofterud funnet omkommet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enig i at sånt er trist. En kan jo se fordelen av et det var en idrettsutøver som omkom på vannscooter istedetfor en vanlig "arbeider". Kanskje yngre folk da får øynene opp for hvor farlig feil bruk av slike farkoster kan være. Hun har vel krasjet med noe da?

 

Kondolerer til de som stod henne nært.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hvordan tror dere hun omkom druknet eller traff en stein i høy fart? Er trist når friske folk dør etter gjort noe dumt. Men slik er jo livet.

Totalt irrelevant akkurat nå, la oss vente med spekulasjoner inntil det har kommet en uttalelse, hun er akkurat meldt død

 

Hvil i fred, Vibeke :(

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Hun slapp å dø av kreft, eller noe annet fælt noe i høy alder. Men det er jo ingen trøst da. Går jo an å dope seg ihjel på morfin om det blir for jævlig, om en får tak i det. Vi har alle noen nær oss som har dødd ung eller på fæle vis.

Hvil i fred!

 

Det er også noen motorsykkelulykker årlig vil jeg anta. Høy fart dreper. Folk dauer jo av å falle av hest og kamel også da.

Endret av G
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvordan tror dere hun omkom druknet eller traff en stein i høy fart?

 

Er vel muligens samme scenario som når fritidsbåter krasjer på land, noe som skjer ganske ofte med dødelig utgang (i tillegg til å treffe sjømerker/staker)

 

mørkt, høy fart, trangt farvann (og evt. nedsatt reaksjonsevne pga. alkohol)

 

Men for ordens skyld siden obduksjon og hendelseforløp ikke er klart, kan det jo ikke utelukkes en medisinsk årsak (illebefinnende, hjertestans, etc i forkant)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det trekkes vel ikke fram noen medisinske årsaker nå, men at det var den første mørke kvelden på lenge. Skofterud mistet i tillegg lappen i 2007 (min kommentar).

Når en leser oppføringene her, lyder de tre siste:

 

"God natt!!, Beklager igjen!, Det er slutt".  (http://www.vibekeskofterud.no/)

 

Nesten utrolig... nesten på linje med at bandet til Christina Grimmie het "Before You Exit".

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Idag sies det at de ikke kommer til å opplyse om den eksakte promillen. Kanskje det er det samme som å si at promillen var godt over grensa? Eller kanskje ikke... Tror de ville sagt det hvis det hadde vært en promille akkurat over grensa. 

 

Tenker også at gravferden kanskje ville vært lagt opp litt annerledes, hvis dette hadde vært kjent på forhånd. Kanskje ikke like lange direkteoverføringer, for eksempel. Så det er ganske rart å få vite dette i ettertid. 

Lenke til kommentar

Ja, ser nå at den personen faktisk også var en del av den kretsen. Ikke så lenge siden Johaug opplevde dopingsaken heller. Johaug har uansett en svært stor omgangskrets, og det er det ikke alle som har. 

 

Tror forresten ikke jeg ville vært like tålmodig med kameramannen som den gråtkvalte Østberg. 

Endret av Budeia
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...