Gå til innhold

[Løst] Ny trådløs ruter får ikke kontakt med wifi


Kia

Anbefalte innlegg

Hadde en d-link-ruter som var ustabil. Bytta til Asus trådløs ruter. Men nå får ikke Hp-skriver kontakt med nettet/wifi eller er det macbook pro den ikke får kontakt med.. Kabel som fulgte med skriver passer ikke. har prøvd å laste ned drivere fra HP sine hjemmesider, men de godtar ikke. Har ikke dvd stasjon så kan ikke kjøre programvaren til hverken den ene eller andre. Jeg har en Hp-all in one 2540. hvor ligger feilen? skriver, ruter eller macbook pro. Hvis noen kan dette vil jeg bli veldig glad for trinn for trinn hjelp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du trenger ikke DVD-stasjon for å få det til.

 

Den nye routeren må settes opp før du kan ta i bruk det trådløse.  Koble til med kabel.  Start nettleseren din og gå til ip-adressen til routeren din (Asus er adressen som regel 192.168.1.1).  Tast inn brukernavn og passord (vanligvis admin/admin på Asus).

 

Følg veiledningen for å sette opp routeren.  Gi routeren en SSID (navnet som vises på andre enheter når det skal koble til).  Sett også opp et passord (velg WPA2-Personal som Authentication method). Til slutt må du endre admin passordet til noe annet, slik at andre ikke kommer inn på routeren din og kan gjøre endringer.  Dette er noe som du får spørsmål om å gjøre når du kjører en "Quick internet setup".

 

For å koble skriveren til det trådløse nettet, er det enklest å bruke WPS (det er kanskje en WPS knapp på skriveren?).

WPS er en måte å koble enheter automatisk til nettet.  Gå til Advanced - Wireless - WPS på routeren din.  Under WPS method velger du "push button" og klikker på start.  På skriveren din trykker du også på WPS knappen (google printermodellen din og wps dersom du ikke finner den).  Skriveren bør da kobles automatisk til nettet ditt, og du vil kunne sette den opp på Mac'en din på nytt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...