Gå til innhold

Netflix tester ut dyrere «ultra»-abonnement i Europa


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis de bare hadde gjort 4K tilgjengelig for alle og ikke bare de som enten har en 7. gen Intel CPU eller en 4K TV. Jeg har en shield og en 1080p prosjektor og jeg sikler etter bitraten på 4K strømmen til Netflix. Desverre blir det ikke noe av.

 

Tenker du at 4k stream nedskalert til 1080p vil gi et bra bilde på 1080p projektoren (bedre enn 1080p streaming)?  Spennende.

 

Finnes det ikke noe billig brukt du kan bruke? Xbox S eller noe?

Lenke til kommentar

Hmm, Atmos ligger jo inne i det dyreste abb også.... 4k og HDR klarer jeg meg fint uten, men Atmos er det verre med - hvis det blir mye nytt som kommer med det.

 

Synes de begynner å nærme seg smertegrense prismessig. Det er tross alt en del måneder i året hvor Netflix ikke blir brukt. Kanskje man skulle begynne å melde seg ut når man har sett det man vil - så vente til det har samlet seg en del man er interessert i og så melde seg inn igjen?

 

Får se hva dette ender opp med.

Lenke til kommentar

Sammenlignet med 4K bluray er det søppel når det gjeller både lyd og bilde.

Nå støtter Netflix Dolby Atmos å da, og det er Dolby Atmos om det kommer fra netflix, eller om det kommer ra en optisk disk. De må følge spekken til Atmos for å kalle det Atmos.

 

Bildet vil selvsagt ikke ha like stort POTENSIAL som en UHD BD-disk. Men fakta er at de fleste UHD BD'er som slippes ikke er i nærheten av å bruke potensialet til medium og Netflix kan definitivt konkurrere med de aller fleste utgivelser på bildekvalitet.

Lenke til kommentar

At kynismen rår, gjelder alle aktører som leverer varer og tjenester. Profittmaksimering driver alle med i alle bransjer, og kjenner ingen grenser. Enig i at Nettflix er kynisk og er opptatt av å tjene mest mulig penger på kortest mulig tid, helst med å gi oss i Europa, et så dårlig mulig tilbud som mulig, men tilstrekkelig til at vi fortsatt betaler penger.

Det hadde vært kjempebra om mange bare sa opp sitt abonnement i ren protest, men de fleste er nok allerede en gissel for Nettflix, desverre.

Jeg synes at politikerne også skal på banen: hvorfor skal vi her i Europa betale betydelig mer for en amputert og overpriset produkt enn i USA...og np skal vi melkes enda mere....

Lenke til kommentar

 

Dummeste jeg har lest. Har du i det hele tatt en 4k tv du ser på?

Husker første serien jeg så i 4k på netflix var Frontier. Bildekvaliteten er helt upåklagelig. Husker jeg kunne sitte å telle porer i huden på nesen til en gammel mann de filmet på nært hold. Eller antall øyenbryn på han hovedpersonen. Vanlig HD er ikke i nærheten i HDR hvis du har noe ordentlig å se på. Håper du faktisk har prøvd premium før du slenger ut vås her i tråden.

 

Sammenlignet med 4K bluray er det søppel når det gjeller både lyd og bilde.

Selvsagt, det er vel ingen som har hevdet noe annet her? M

 

en når det kommer til ikke fysiske media er det noe av det bedre.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...