Gå til innhold

GeForce RTX 20** tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser ut til at enkelte 2060 KO-kort kommer med nedskalert 2080-brikker. Litt lotteri altså. Er vel dagligdagse oppgaver dette konkluderes med at får et lite løft, ikke nødv. på gaming. Synes det er litt synd at kortet ikke har 3 DP + 1 HDMI utganger. Gjør det litt uaktuellt for meg. Har planer om å returnere mitt 1660 Super likevel, så jeg ikke er stuck med DVI-utgang og færre utganger enn hva andre kort tilbyr i dag:

 

Endret av G
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Noen som bruker skjermkortene til rendering i Poser,Daz3D? Bruker en del iray i Daz3D. Artig holde på med i ny og ne. Er det et eget sted for slikt her inne på forumet? 

Edit: Slenger med et bilde som eg har nylig rendret med Iray. Nvidia er konge på annet enn spilling og ;) Ingen andre som driver med 3D?

6TyV7AO.jpg

Endret av -=HellBound=-
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Spoiler

Likte måten du har etterliknet et mer naturlig brystparti, hvor brystene starter nokså langt nede. Hvor brystene henger litt ift. alderen kvinnen ser ut å ha. Fortsatt perky nok, men også naturlig stikkende litt til sidene med plassering av brystvorter ift. hvordan de ligger i BH.

Altså veldig naturtro.

 

Endret av G
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
N o r e n g skrev (9 minutter siden):

Det slår meg at siden Nvidia hadde planlagt et RTX 2080 Ti "CyberPunk 2077 Edition" til original lansering av spillet i april er det liten grunn til å forvente nye Nvidia-kort før sommeren...

Triste greier.

Det dummeste er jo at folk kommer til å kjøpe denne cyberpunk refreshen, selv om det de hadde forventet var 3000-serien.

Skulle ønske folk styrte unna, 2080 ti ett og et halvt år etter er ikke interessant. Men nvidia slipper unna med det fordi folk er dumme og kjøper gammel hardware på overtid kun fordi det har ny innpakning og  ser «kult» ut.

Lenke til kommentar

Siden det er en svært svært limited edition, så er Cyberpunk Nvidia-kortet uansett ikke aktuellt for de fleste. Da kan en jo nesten regne hendelsen som om at den nesten ikke har hendt. Tipper at brorparten av kortene blir samlerobjekt som knappt får strøm over kretsene sine.

https://itavisen.no/2020/02/17/her-er-nvidia-vanvittige-cyberpunk-2077-skjermkort/

Endret av G
Lenke til kommentar
  • Uderzo avklistret denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...