Gå til innhold

GeForce RTX 20** tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Til å begynne med hadde jeg mest troa på DLSS, nå begynner jeg å bli mer og mer skeptisk til det kjenner jeg. RTX har blitt bedre da ytelsesreduksjonene ikke er så dramatiske som i starten, men totalt sett er jeg mye mer imponert over hva Nvidia fikk til med pascal da det kom enn hva turing så langt. Strømforbruket er omtrent uendra fra pascal når man ser på ytelse pr watt selv om produksjonen er krympa fra 16nm til 12nm.

 

TSMC 12nm FFN er bokstavelig talt TSMC 16nm FF med en større retikkel, samme transistorer, samme kobberbaner, det er ikke rart strømforbruket ikke gikk ned stort.

Nei, 12nm FFN er ikke en krymping i motsetning til 12nm FF fra GF.

Lenke til kommentar

Er mest imponert av hva bærbar-versjonen til Pascal har av ytelse. Normalt forventer man en nedskalering, men ytelsen er som på desktop så ytelse pr watt er fabelaktig på bærbar. Hadde bare Intel fått til det samme. Jada, de har et noe vanskeligere utgangspunkt.

 

Antar RTX har mye mer potensiale enn det vi har sett til nå da en greit kan endre og forbedre software som gir mer ut av HW. DLSS var i første presentasjonen ganske mediocre, men blir nok bedre med modning. Uansett setter vel de fleste pris på DLSS om alterativet er verre bilde med det avslått. Skal en spille på TV gjør jo den en rimelig heftig prosessering av bilde også. Monitorer er foreløpig mer sann mot kildedata utenom fargejusteringer for panelet og antiblur som er mer teknikker for å kompensere for feil i monitor uansett.

Lenke til kommentar

Er dette kortet det beste eller er det den kjipe varianten som ikke har så høy klokkefrekvens?

Tenker å slenge på AIO og ser at denne er billigst.

Hva er erfaringene med Proshop?

https://www.proshop.no/Grafikkort/Inno3D-GeForce-RTX-2080-Ti-Jet-11GB-GDDR6-RAM-Grafikkort/2696639?utm_source=tekno&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite

Endret av OddZen
Lenke til kommentar

Personlig etter å ha sett DLSS og hørt på lovnadene om kule effekter på 20xx serien så har jeg gitt litt opp med tanke på at det på ingen måte gir det det lover per dags dato uten betraktelig ytelsetap (strålesporing osv ) eller noe som rett og slett ikke ser bra ut på langt sikt (DLSS), heldigvis ser det ut som dette ikke påvirker så mye de jeg har anbefalt 2080 kortene til, da de har god ytelse og ingen lagging i spillene de spiller.

Forhåpentligvis ordner dette seg med driveroppdateringer og at man rett og slett greier å vente litt.

Men personlig digger jeg effekten Strålesporing har i det nye Metro Exodus, selv om det koster sitt og ikke alle er fornøyde med det.

Lenke til kommentar

Største problemet med non A chip er at du ikke får flashet høyere PT på kortet som igjen fører til lavere overklokk og fluktuerende clock speed.

Hvor mye det har å si i uten vannblokk er jeg usikker på, men 300w bios på 2080 kortet jeg har er for lite og 380w bios på 2080ti er også for "lite". Er ikke noe problem å konstant dunke i PT.

Kjører mitt på 2160-2145 med galax 380w bios, men timespy test 2 feks blåser rett i PT og koret throttler noe, selv greit under 1093mV. Kortet har mer å gå på, men frem til det kommer skikklig bios..

 

Så 280w PT MÅ gimpe ytelsen noe

Lenke til kommentar

Da er GTX 1660 TI sluppet og tonn med reviews over alt. Ytelse?.. litt over gtx 1070. Ellers litt gjesp, eneste som er spennende er prisen her, MSRP er 280$ så rundt 3000,- burde være mulig. Uansett, beste ytelse pr krone.

 

Nei, RX580 til ~2000Kr er fremdeles litt bedre ytelse per krone. Det "nye" er at man med 1660FortnieTI er et helt "nivå" opp, uten at det har gått mer ut over ytelse per krone aspektet. Skjønt, vi må jo se bort fra de 2 spillene man kan få med RX580. Om man uansett skal ha 2 av spillene, så er fremdeles RX580 det desidert beste valget, så lenge man kan klare seg med så "lite" ytelse...

Lenke til kommentar
  • Uderzo avklistret denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...